تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 415 از 2014 اولاول ... 3153654054114124134144154164174184194254655159151415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرسپوليس به دنبال انتقال بى دردسر رضايى و اسدى

مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند ۲ بازيكن صباباترى به نام هاى غلامرضا رضايى و مرتضى اسدى را بدون هيچ گونه سر و صدايى به اردوى سرخپوشان بياورند. در اين رابطه نيز مذاكرات خوبى بين ۲ باشگاه انجام شده است.البته اگر انتقال اسدى ميسر نشود، پرسپوليسى ها براى جذب جواد شيرزاد (پاس همدان) يا جواد آشتيانى (سايپا) دست به كار خواهند شد. با اين حال از ظواهر امر پيداست كه انتقال رضايى و اسدى به پرسپوليس، در آينده اى نزديك بدون هيچ گونه دردسرى ميسر خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

عماد رضا: در اير ان فقط براى پرسپوليس بازى مى كنم

عماد محمد رضا بازيكن عراقى فصل پيش تيم فولاد مباركه سپاهان اصفهان بر سر دوراهى پرسپوليس و سپاهان مانده است. اين در حالى است كه مسئولين سپاهان قصد دارند امروز قرارداد اين بازيكن را تمديد كنند. خود عماد رضا در اين رابطه در مصاحبه با يك شبكه تلويزيونى عراقى اعلام كرده است كه در ايران فقط براى پرسپوليس بازى خواهد كرد.
    خبر جدیه..؟؟!
    منبع..؟؟
    امسال چه خبره..؟؟
    چند تا مهاجم میخوایم مگه..؟!!
    بابا جون بچتون 4 تا هافبک بخرید....
    اشوبی که بهترین بازیکنمون بود رفت مس....اقایی که معلوم نیست کجاس..!!..بادامکی ساز مخالفت میزنه...حسین کعبی که بعید میدونم بمونه....فقط میمونه یه کریم...که کریم 35 ساله بنده خدا چقدر مگه توان داره..!!!
    خدا بخیر کنه..!!
    اقا الان یکی امار بده کیا رفتن کیا اومدن..
    دمتون گرم...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر که منبعش همین روزنامه ها هستن
    فکر کنم جدیه...چون با سپاهان تمدید نکرد با این که پول خوبی میداد
    مجتبی شیری - علیرضا محمد - محمد منصوری - ابراهیم توره و .... که یادم نیست
    با مسعود زارعی - خلیلی - نیکبخت - واعظی - رودباریان -باقری - نوری - حیدری - باقریها تمدید شده
    اینارو میدونستم
    قراره فردا هم با بادامکی مذاکره کنند
    پتروویچ هم مد نظره از ابومسلم
    رحمان رضایی هم مثل این که داره قطعی میشه
    2 تا بازیکن خارجی هم خود افشین قطبی میخواد بیاره

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض كعبي: پنج‌شنبه پرسپوليسي مي‌شوم

كعبي: پنج‌شنبه پرسپوليسي مي‌شوم

خبرگزاري پرسپوليس : اگر اتفاقي نيافتد و توافق حاصل شود :هنوز هم هواداران پرسپوليس اين سوال را از خود مي پرسند كه آيا حسين كعبي امسال در اين تيم خواهد ماند يا مثل دفعه قبل او از اين تيم جدا مي شود.ديروز اين سوال را با او مطرح كرديم و كعبي هم پاسخ هاي لازم را به همه سوالات ذهن هواداران داد. بد نيست اين مصاحبه كوتاه را بخوانيد.
    - اين روزها كجا هستي؟!
    فعلا آمده ام اهواز.
    - اهواز چه خبر است؟
    تهران چه خبر است كه آنجا باشم؟! اما خارج از شوخي، سر قضيه دادگاهي كه داشتم به اهواز آمدم.
    - حالا نتيجه دادگاه چي شد؟!
    هنوز هيچي. رأيي هنوز صادر نشده و احتمالا بايد در جلسات ديگري هم حضور داشته باشيم.
    - از پرسپوليس بگو، بالاخره مذاكراتت با اين تيم به كجا رسيد؟
    هنوز خبر خاصي نيست. سه روز قبل مدير برنامه هايم با آقاي مصطفوي صحبت كرد. همان روز هم با تلفن همراه من تماس گرفته و من با مدير عامل صحبت كردم. هنوز اطلاع دقيقي از روند مذاكرات ندارم و همه چيز را مدير برنامه هايم مي داند.
    - گفتند از تيم هاي خارجي پيشنهاد داري، حالا واقعا پيشنهادي داري؟
    راستش اين است كه جز از تركيه، پيشنهاد ديگري ندارم. اگر هم بوده، من خبر ندارم و حتما مدير برنامه هايم مي داند.

- حالا اين تيم چطور تيمي است؟
    يك تيم ضعيف است كه از ليگ يك به ليگ حرفه اي تركيه صعود كرده است. راستش را بخواهيد بيشتر فكرم معطوف ايران است.
    - حالا از كدام تيم ها پيشنهاد داري؟
    فعلا از پرسپوليس، سايپا و سپاهان پيشنهاد دارم.
    - هواداران پرسپوليس مي خواهند بدانند به كدام تيم مي روي.
    آنها مي دانند كه به پرسپوليس علاقه زيادي دارم. اما بايد با دقت تيم را انتخاب كنم. نمي خواهم مثل نيم فصل پارسال، بد بازي كنم و در حد و اندازه خودم نباشم.
    - حالا شانس كداميك از اين تيم ها براي جذب تو بيشتر است؟
    مسلما پرسپوليس! قراراست روز پنج شنبه به باشگاه بروم و اگر توافق حاصل شود پرسپوليسي خواهم شد. همه چيز تا آخر هفته مشخص مي شود
    Last edited by sepehr_x50; 06-07-2008 at 07:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

11 مصدوميت جزئي زارعي

خبرگزاري پرسپوليس : مسعود زارعي، هافبك مدافع راست سرخ پوشان كه اين روزها در تمرين پرسپوليسي ها ساير بازيكنان را همراهي مي كند، ديروز پس از تمرين صبح گاهي خود، راهي فيزيوتراپي شد تا به مداواي مصدوميت پشت پاي خود بپردازد.
    البته گفته مي شود مصدوميت مسعود چندان جدي نيست و با يكي دو روز فيزيوتراپي مي تواند سلامت كامل خود را به دست آورد.

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر شما بهتر نیست به نظر خواهی قهرمان آسیا اضافه بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

11 قطبی به دبی بازگشت

خبرگزاری پرسپولیس:افشين قطبي در جلسه‌ي شنبه‌شب هيات مديره باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را با اين باشگاه به امضا رساند و تهران را به مقصد دبي ترك كرد. به گزارش خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس ، افشين قطبي براي امضاي نهايي قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس شب گذشته در جلسه‌ي هيات مديره‌ي اين باشگاه شركت كرد و پس از انجام توافقات نهايي با مسوولان اين باشگاه، قرارداد دو ساله‌ي خود را به امضا رساند. هم‌چنين در اين جلسه، درخصوص شرايط كادرفني پرسپوليس و دستياران قطبي و نيز وضعيت بازيكنان اين تيم بين اعضاي هيات مديره و سرمربي پرسپوليس بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت. افشين قطبي امروز (يك‌شنبه) ساعت 7 صبح تهران را به مقصد دبي براي رسيدگي به مسايل شخصي خود ترك كرد. او قرار است پس از چند روز به تهران برگردد و تمرينات پرسپوليس را به طور كامل زيرنظر داشته باشد.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص تمديد قرارداد خود اظهار داشت: تمام شرايط را بررسي كرده و با بزرگان زيادي در اين خصوص مشورت كردم. معتقدم يكي از بهترين تصميم‌هاي زندگي ام را اتخاذ كردم.
    وي ادامه داد: نمي‌خواهم به بازار گرمي بپردازم؛ اما همه از پيشنهادهاي خوب‌ مالي اماراتي‌ها باخبرند و من هم دچار ضرر مالي شدم؛ اما از لحاظ فوتبالي به آينده خود كمك كردم.
    مهاجم پرسپوليس با رد چندباره مشكل با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد:‌ شايد در بعضي از بازي‌ها با يكديگر كمي بلند صحبت كرده باشيم؛ اما با يكديگر مشكلي نداشته و نداريم. معتقدم خيلي ها دوست داشتند ارتباط ما خدشه دار شود؛ اما به هدف خود نرسيدند. اميدوام امسال نيز در كنار هم از عوامل قهرماني تيم باشيم.
    وي در خصوص زمان حضور در تمرينات گفت: در حال حاضر به تمرينات اختصاصي زير نظر پزشك معالجم همراه با فيزيوتراپي مي‌پردازم و از 2 هفته ديگر تمرين روي چمن را شروع مي كنم.
    خليلي كه همواره شايعه اختلافش با افشين قطبي شنيده مي شد، در خصوص بازگشت اين مربي تاكيد كرد: يكي از بهترين خبرها براي هواداران بازگشت قطبي به پرسپوليس بود. با وجود وي و بازيكنان فعلي مي توان قول قهرماني در آسيا را داد.
    وي افزود: فصل قبل برخي قصد داشتند به ارتباط من و قطبي لطمه وارد كنند؛ اما سعي كردم از تمام لحظات به خوبي استفاده كرده و از تجربه بالاي قطبي براي موفقيتم استفاده كنم.
    مهاجم سابق تيم سايپا حضور همزمان در سه ليگ را سخت توصيف و تصريح كرد: شايد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جدي باشد؛ اما هرگز نبايد 2 جام داخلي ديگر را به سادگي از دست بدهيم. بدون شك موفقيت در سه جام بايد هدف اصلي پرسپوليس باشد.
    وي كه فصل گذشته به همراه هادي اصغري به عنوان آقاي گلي ليگ برتر دست يافت،‌ اذعان داشت: خوشبختانه تجارب خوبي را در سال گذشته در پرسپوليس كسب كردم و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا آماده هستم. بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس هدف بزرگي مثل كسب عنوان آقاي گلي در ليگ قهرمان آسيا و حضور در تيم‌هاي مطرح اروپايي را دارم.
    خليلي در خصوص جذب ابراهيم توره و مذاكره با عمادرضا گفت:‌ رقابت، سطح فوتبال يك بازيكن را بالا مي برد. من هم با توجه به اينكه توره و عماد رضا از بهترين‌ خارجي‌هاي ليگ هستند و شخصا فوتبال آنها را دوست دارم از حضورشان در پرسپوليس استقبال مي كنم و اميدوارم هواداران شاهد خط حمله اي آتشين در فصل آتي باشند.
    وي كه پس از حضور در پرسپوليس توانست در تيم ملي نيز به بازي بپردازد،‌ در اين خصوص تاكيد كرد:
    در سايپا روزهاي بسيار خوبي داشتم؛ اما حضورم در تيم ملي كم رنگ بود و با توجه به انگيزه‌اي كه داشتم، خيلي زودتر مي‌توانستم در كنار بزرگان تيم ملي توپ بزنم.
    خليلي ادامه داد: شايد حضور در تيم ملي در روزهاي اول كمي سخت باشد؛ اما خوشبختانه در حال حاضر تجربه خوبي دارم و سعي مي‌كنم براي حل مشكل گلزني تيم، مهره اي موثر باشم.
    وي افزود: به علي دايي علاقه دارم چون يكي از بزرگان فوتبال ايران و سرمربي من در سايپا بوده است؛ اما هرگز از حسن نيت او سوءاستفاده نكرده و سعي مي‌كنم در شرايطي كه او به من اعتماد مي كند، بهترين عملكرد را داشته باشم.
    خليلي در پايان خاطرنشان ساخت: دوست دارم در جام جهاني به ميدان بروم و براي تيم ملي كشورم گل بزنم. اين خواسته دور از دسترس نيست و با تفكرات كادر فني و اردوهاي تيم ملي در آينده حتما امكان پذير است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر حاج رضایی در گفتگو با ایسکانیوز:
    رقم مالی پرسپولیس عامل اصلی بازگشت قطبی به پرسپولیس بود!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مربی اسبق تیم ملی با بازگشت مجدد قطبی بعنوان سرمربی پرسپولیس گفت : با وجود شرایط متفاوتی که برای حضور دوباره قطبی از سوی مسئولان پرسپولیس ایجاد شد ولی به اعتقاد من پیشنهاد مالی خوب عامل اصلی بازگشت قطبی به پرسپولیس بوده است.

امیر حاج رضایی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: به هر حال قطبی پایگاه بسیار خوبی را در فوتبال ایران داراست . او با ایجاد ادبیاتی بسیار متفاوت در فرهنگ فوتبال توانست جایگاهی ویژه در بین فوتبال دوستان پیدا کند.
    وی در ادامه افزود:علاوه بر تمام این موارد به اعتقاد من موفقیت قطبی در فصل قبل عامل بسیار مهمی بود تا مسئولان این تیم پر طرف دار بار دیگر به سراغ او بروند اما وی بدلیل حرفه ای بودنش و با توجه به شرایط رفاهی که برای وی در نظر گرفته شد از جمله شرایط مالی خوب تصمیم به بازگشت گرفت.
    وی در خصوص رفت پیروانی با آمدن مجدد قطبی به ایسکانیوز گفت: به اعتقاد من پیروانی می تواند با وجود بار فنی که در اختیار دارد کمک خوبی برای افشین قطبی در تیم پرسپولیس باشد اما در این میان صداقت او می تواند بهترین کمک را به وی در این مورد بکند.
    حاج رضایی همچنین در مورد وضعیت تیم استقلال نیز اظهار داشت : سر مربی فعلی این تیم دارای دانش فنی بالایی است که از هوش و توانیی بالایی نیز برخوردار است و اصول مربیگری را بخوبی بلد است.تیم استقلال با کمک وی توانسته در فصل نقل و انتقالات عمل کرد خوبی داشته باشد و تیم خود را در تمامی خطوط زمین به تعادل برساند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سخنگوي الاهلي عربستان: نيازي به كريمي نداريم

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه الاهلي عربستان شايعه تلاش براي جذب هافبك ايراني را رد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در روزهاي گذشته شايعات زيادي مبني بر احتمال جدايي علي كريمي از تيم القطر و انتقالش به الاهلي عربستان در رسانه‌ها منتشر شد.
    روز گذشته سخنگوي باشگاه الاهلي در مصاحبه‌اي به شرايط هافبك ايراني اشاره كرد و گفت: علي كريمي بازيكن كليدي و محوري است و در شرايط خوبي نيز به سر مي‌برد؛ اما به دنبال جذب يك بازيكن جوان‌تر هستيم و زماني كه قصد جذب يك بازيكن خارجي براي فصل جديد داشته باشيم، اين موضوع براي ما در اولويت قرار مي گيرد.
    وي تاكيد كرد: فصل گذشته در مسابقات قطر عملكرد كريمي را با دقت زير كنترل كرديم. در نيم فصل اول عملكرد خوبي داشت و بايد گفت در 2 فصل، نمايش متناقضي از خود نشان داده است.
    سخنگوي الاهلي خاطرنشان كرد:‌ كريمي در ميان بازيكنان خارجي انتخاب اول ما نيست و در پي تماس‌هاي مدير برنامه‌هاي وي كه به طور مستقيم با ما ارتباط برقرار كرده بود، اين پاسخ را به وي داديم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •