تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 585 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اول تشکر میکنم
    بعد اگه میشه یه اطلاعات دقیقی نسبت به این کارت به من بده

ممنون
    Product Inno3D Geforce 9600 GT
    Chipset Geforce 9600 GT
    Memory 512MB GDDR3
    Core Frequency 650MHz
    Memory Frequency 1800MHz
    RAMDAC 400MHZ
    Interface PCI-Express
    Memory Bus 256-bit
    Stream Processors 64
    Max. Resolution 2560 x 1600
    Last edited by MicroSystem; 04-07-2008 at 23:00.

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا تورو خدا یکی به من بگه با بودجه 270 مانیتور چی بگیرم !!!!!!!!!! سامسونگ هم می گن پنل C داره خوب نیست خوب 4 تا مدل خوب خوب حالا از هر برندی معرفی کنید .من این درخواستم رو فکر کنم 15 صفحه پیش دادم وی هنوز یه جواب درست و حسابی نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اساتید,مدیران کمک!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان امروز داشتم فيلم نگاه ميكردم بكبره صدا پارازيت برداشت و سيستم آهسته شد وقتي رسيت كردم nfsc بازي كردم بعد از تقريبا بعد از 4 دقيقه سيستم دوباره هنگ كرد (تصوير و صدا قفل شدند) و هر كاري ميكنم درست نميشه من به چندتا چيز مشكوكم ميشه بگيد ربطي داره ي نه يا مشكل من از چيه
    1-سيم رابط مانيتور به كارت گرافيك اتصالي داشته باشه (امكان دارهربط داشته باشه يا نه چون سيستم چند دقيقه كار ميكنه)
    2- دماي كارت گرافيك بالا بره(كه من برنامه اي ندارم كه دماي 9600GSO ببينم و تو تنظيمات گرافيك هم اين خاصيت وجود نداره( لطف كنيد يه برنامه براي ديدن دماي گرافيك معرفي كنيد و دماي گرافيك رو چند باشه ايرادي نداره)
    دوستان دستتون درد نكنه لطف كنيد كمكم كنيد دز ضمن برنامه دماي گرافيكو حتما قرار بديد

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام دوستان امروز داشتم فيلم نگاه ميكردم بكبره صدا پارازيت برداشت و سيستم آهسته شد وقتي رسيت كردم nfsc بازي كردم بعد از تقريبا بعد از 4 دقيقه سيستم دوباره هنگ كرد (تصوير و صدا قفل شدند) و هر كاري ميكنم درست نميشه من به چندتا چيز مشكوكم ميشه بگيد ربطي داره ي نه يا مشكل من از چيه
    1-سيم رابط مانيتور به كارت گرافيك اتصالي داشته باشه (امكان دارهربط داشته باشه يا نه چون سيستم چند دقيقه كار ميكنه)
    2- دماي كارت گرافيك بالا بره(كه من برنامه اي ندارم كه دماي 9600GSO ببينم و تو تنظيمات گرافيك هم اين خاصيت وجود نداره( لطف كنيد يه برنامه براي ديدن دماي گرافيك معرفي كنيد و دماي گرافيك رو چند باشه ايرادي نداره)
    دوستان دستتون درد نكنه لطف كنيد كمكم كنيد دز ضمن برنامه دماي گرافيكو حتما قرار بديد
    دوست عزیز به انجمن مانیتور و کارت گرافیک بروید. اینجا انجمن اطلاع رسانی قیمت و مشاوره خرید هست.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

بابا تورو خدا یکی به من بگه با بودجه 270 مانیتور چی بگیرم !!!!!!!!!! سامسونگ هم می گن پنل C داره خوب نیست خوب 4 تا مدل خوب خوب حالا از هر برندی معرفی کنید .من این درخواستم رو فکر کنم 15 صفحه پیش دادم وی هنوز یه جواب درست و حسابی نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اساتید,مدیران کمک!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز من هم مشکل انتخاب در همین رنج قمیت رو داشتم خیلی هم تحقیق کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که LG1952s از همه بهتره
    راستش اولش خودم خیلی با LG موافق نبودم اما خودم با چشم خودم دیدم که موجودی سامسونگ بازار از ال جی یه سر و گردن از لحاظ کیفیت پایین تر بود
    از این مدل واقعا راضی هستم . کنتراست دیجیتال تا 10000:1 داره
    فقط ورودی DVI نداره
    گارانتی LG هم بگی نگی از سام سرویس قوی تره

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این مدل واسه شما خوبه: 2032BW که قیمتش بین 300 تا 310 تومنه
    مرسی.

همینه دیگه؟

اگر میشه مشخصاتش رو هم بگید.

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من هم مشکل انتخاب در همین رنج قمیت رو داشتم خیلی هم تحقیق کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که LG1952s از همه بهتره
    راستش اولش خودم خیلی با LG موافق نبودم اما خودم با چشم خودم دیدم که موجودی سامسونگ بازار از ال جی یه سر و گردن از لحاظ کیفیت پایین تر بود
    از این مدل واقعا راضی هستم . کنتراست دیجیتال تا 10000:1 داره
    فقط ورودی DVI نداره
    گارانتی LG هم بگی نگی از سام سرویس قوی تره
    خوب همین نداشتن DVI خوب نیست دیگه ! اساتید عاجزانه تقاضا دارم بنده حقیر رو راهنمایی کنید.

راستی جناب M659 شما صفحه 386 گفته بودید سامسونگ 2032BW خوبه ولی من یه چیزی تو همین مایه ها می خوام که 19 اینچ باشه آخه قیمت این برام زیاده وگرنه حتما همین رو می گرفتم.
    Last edited by siamak5561; 05-07-2008 at 08:54.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

خوب همین نداشتن DVI خوب نیست دیگه ! اساتید عاجزانه تقاضا دارم بنده حقیر رو راهنمایی کنید.

راستی جناب M659 شما صفحه 386 گفته بودید سامسونگ 2032BW خوبه ولی من یه چیزی تو همین مایه ها می خوام که 19 اینچ باشه آخه قیمت این برام زیاده وگرنه حتما همین رو می گرفتم.
    ببین یک سری 1932 هم هست که مثل همین 2032 هاست (شکل و فریم) ولی از اونجایی که 6 ماه گارانتی تعویض داره و سام سرویس تا اونجایی که میدونم فقط مانیتور های ساخت خودشو گارانتی سرویس می کنه ، به نظرم مانیتور های بی کیفیتی هستند (کما اینکه یکی از دوستان هم خودشون دیدن و این موضوع رو تایید کردند). الان قیمت 2032 بی دبلیو فکر می کنم روی 300 و 310 باشه ، شما اگه میتونی بذار رو پولت همینو بخر اگرم نه من L194WT از ال جی رو به این 1931 ها و این 1932 ها ترجیح میدم. تنها مشکلش اینکه ساخت مادیرانه ولی ساخت مادیران تا حالا که بهتر از ساخت سام سرویس بوده.دوستان خیلی زیادی توی این رنج مودندن این توصیه ی من به همشونه. اگه میتونید بهترین کار خریدن 2032BW هستش غیر از اون به نظر من L194WT. اینم در نظر داشته باشین که : " هر چی پول بدی همون قدر آَش می خوری" همه جای دنیا هم همین طوره.
    موفق باشین
    Last edited by M659; 05-07-2008 at 10:38.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه مونیتور بخرم crt- lcd مهم نیست اما گرافیست هستم و کیفیت و درست بودن رنگها برام خیلی مهمه - از لحاظ قیمت هم مشکل ندارم فقط یه مونیتور خوب میخوام - ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    شما میتونی این مانیتور جدید سامسنوگ که کالیبراتور رنگ هم داره بخری(20" SyncMaster XL20 LED Monitor) . فرق این LCD با LCD های دیگه Gamut هست. در این LCD که حدود 1 میلیون و 200 تومن باید قیمت داشته باشه لامپ فلورسنت با LED تعویض شده که نتیجش کیفیت و دقت عالی برای چاپخانه ها گرافیست ها و کلا کار با رنگ هستش.

میتونین این نقد رو از سایت معتبر TRUSTED REVIEWS بخونین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M659; 05-07-2008 at 10:40.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سامسونگ واید cw931 syncmaster رو بهم معرفی کردن - اما شنیدم که ال سی دی کلا واسه کار گرافیک خوب نیست

و در مورد نمایشگرهای اپل هم کمی اطلاعات میخوام . کسی قیمت 20" رو می دونه؟
    درسته.کلا فاصله ی پیکسل ها در CRT ها خیلی کمتره(کیفیت بیشتر). محدوده ی رنگی که پوشش میدن از LCD ها زیاد تره. از لحاظ زاویه دید مشکل ندارن. یک گرافیکست برای کارش بهتره هر دو مانیتورو داشته باشه یا اینکه یه CRT خیلی خوب داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •