سلام.
میشه بگید این دانگرید چیه؟![]()
سلام.
میشه بگید این دانگرید چیه؟![]()
Upgrade : یعنی ارتقا به نسخه های بالاتر از نسخه فعالی ... مثلا وصل بسی به NSU و نسخه گوشی ات از 21 بره 30
downgrade : یعنی ارتقا به نسخه های پایین تر از نسخه فعلی ... مثلا ورژن 30 رو با باکس یا فونیکس بکنی : 21
نه با یه روش قرون وسطایی!به شکل تصادفی گوشی قبلیم که n95 بود با گوشی جدیدم که اونم n95 هست تعویض شدن.این یکی روش ورژن 21 داره که هیچ خیال آپدیت کردنشو ندارم!ولی خدایی روشو حال کردی؟![]()
لپ تاپ شما ap داره ؟؟ اگه ap داشته باشه میتونی با wlan وصل بشی وگرنه نمیشه
بیشتر نوت بوک ها که ap داره کنارش یک آنتن مانندی هست
چرا هر وقت خاموش روشن می کنم ، یه چیز میخواد Install بشه و بعد مینویسه:<<نصب نشد>>؟؟!!...احساس می کنم که مربوط به رم باشه...یادمه که یکی از شما اساتید ، در همین تاپیک راه حلی رو برای بر طرف کردن این مشکل داده بودید.
آپدیت من 30 هست و گوشی رو از روش HelloCarbide هک کردم...کلاینت N-gage II رو هم با موفقیت نصب کردم.
واااااااای...شرمنده...دو پست بالا ، به همین سوالم جواب داده بودن..
Last edited by Mahdi_Co_1368; 09-01-2009 at 00:18.
من دیروز آپدیت 30 رو نصب کردم ! برای پروداکت آمریکا 30 الان اومده !! حالا هروقت چراغ اسکرین من خاموش میشه دکمه های کناری گوشی 1 چشمک میزنند !! این طبیعی هست ؟؟
سلام.
من یه قاب قرمز از این 5 تومنیا گرفتم!!!!!!! عوض کنم مشکلی پیش نمی یاد؟ چون پسر عمم قاب n73 رو که عوض کرده بود و بعد
قاب اصلی رو گذاشته بود، یه خورده گشاد شده بود!!!من تا حالا به هیچ وجه قاب عوض نکردم! خودم می تونم عوض کنم؟
راهنمای کاملی همراه با عکس هست یا نه؟
سلام به همگي
قسمت Help رو چطور ميشه از تو گوشي استخراج كرد و روي رايانه مشاهده نمود ؟
با تشكر![]()
فکر نکنم بشه ! غیر از اینکه ازش عکس کپچر کنی !
قاب 5 تومنی n95؟ندیده بودم!کامله؟میشه یه عکس ازش بذاری؟
میدونم قسمت عقبش با روش کلنگ! در میاد.یعنی از دو طرف میگیری میکشی از جاش درمیاد.هیچ پین و پیچ و از این چیزا هم نداره.ولی بقیش پیچ شده ها!نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)