اگه از dl.qj.net نمیتونی بگیری میتونی از dark-alex.net دان کنی.خیلی راحته!
جاوید داریور همون Driver خودمونه دیگه؟آره اون 2 سی دی بود.منم اول 1 سی دیشو داشتم،بعدا 2 سی دیشو گرفتم سی دی یکش خراب بود حالم ضایع شد!
اگه از dl.qj.net نمیتونی بگیری میتونی از dark-alex.net دان کنی.خیلی راحته!
جاوید داریور همون Driver خودمونه دیگه؟آره اون 2 سی دی بود.منم اول 1 سی دیشو داشتم،بعدا 2 سی دیشو گرفتم سی دی یکش خراب بود حالم ضایع شد!
ولش کن فقط میخوام یادی از خاطره ها زنده کنم!! من 50 .60 تا بازی ps1 داشتم با خود ps1 دادم به پسر عمو هام!!! الان دست همشون میچرخه!!
سلام من میخواست psp بخرم قبلش مطالب اینجا رو خوندم اما وقتی رفتم کلی مدل و اسم گفتن که گیج شدم.حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
1-چند مدل psp داریم؟
2- مدل slim چیه؟
3- فرق slim با بقیه چیه؟
4-fat شده یعنی چی؟
5- چه مدلی پیشنهاد میکنین بخرم؟
6-بازی هایی که برای pc , ps3 میاد برای psp میاد؟
7-رم هایی که برای pspهست از این رم های sony هست یا فرق میکنه؟
8-در صورت خرابی آیا قابل تعمیر هست؟
9-اگر مطلب دیگه هم باید گفته بشه ممنون میشم بگید
مرسی
Last edited by black_rap_pod; 25-05-2008 at 12:58.
1-چند مدل psp داریم؟
2 مدل بيشتر نداريم
فت و اسليم كه اسليم بهتر،سبكتر،ظريفتر و نازكتر است
2- مدل slim چیه؟
مدل لاغره يعني همونطور كه گفتم بهتر،سبكتر،ظريفتر و نازكتره
3- فرق slim با بقیه چیه؟
گفتم بهتر،سبكتر،ظريفتر و نازكتره
4-fat شده یعنی چی؟
فت هيچوقت نميشه
دو نوع داريم كه يكي اسليم و ديگري فت هست هيچ وقت نميشه اسليم رو فت كرد بعد بهش گفت فت شده
5- چه مدلی پیشنهاد میکنین بخرم؟
اسليم
6-بازی هایی که برای pc , ps3 میاد برای psp میاد؟
اكثرا مياد ولي همه ي بازي ها نمياد.بازي هاي مشترك بين pc و psp اكثرا براي psp زودتر مياد تو بازار
7-رم هایی که برای pspهست از این رم های sony هست یا فرق میکنه؟
همون سوني هست
8-در صورت خرابی آیا قابل تعمیر هست؟
اگه قرار بود تعمير نشه كه به درد نميخورد
9-اگر مطلب دیگه هم باید گفته بشه ممنون میشم بگید
چيزه باحاليه
غير از بازي هم ميتونيد باهاش فيلم نگاه كنيد.آهنگ گوش بديد.اينترنت وصل بشين.سيستم عامل روش نصب كنيد.اگه لنز دوربينش رو هم بخريد(طبق آخرين قيمتي كه من گرفتم 88 تومن بود.لنز رو ميگم نه خود psp)ميتونيد فيلم باهاش بگيريد و عكس بندازيد
موفق باشي
فقط بگم كه اگه ميخوايد بخريد، الآن بهترين فرصته! همكار من از توپخونه گرفته 200 تومن! كپي خور شده، با ست هدفون-ريموت ولي بدون Umdاگر مطلب دیگه هم باید گفته بشه ممنون میشم بگید
به خاطر امتحانات ميگيد بهترين فرصته؟؟فقط بگم كه اگه ميخوايد بخريد، الآن بهترين فرصته! همكار من از توپخونه گرفته 200 تومن! كپي خور شده، با ست هدفون-ريموت ولي بدون Umd
آخه من ميخواستم بخرم گفتم صبر كنم بعد امتحانات بگيرم
نظرتون چيه؟
بعد امتحان كه قيمت ميكشه بالا . ميخاي بگيري الان بگير .
من میخواهم یکی بخرم البته از انگلیس
چون چندین مدل دیدم و یکی پرسیدم گفت 240 پوند به پول خودمان در حدود 450 هزار تومان
1. بهترین مدل از نظر کارایی و کیفیت و سرعت و.....
2. چند مدل داریم آیا این مدل ها به چند بخش تقسیم می شود
3.چه نوع سیستم عاملی می شود نصب و رو کدام مدل
4. چه رنگ ها موجود است
5. منظور از هک شده یعنی چه
6. کدام مدل رم های با ظرفیت بالا را ساپورت می کند منظور 8 و 4 گیگایبایت
7. امکانات کدام مدل بیشتر است
8. سی دی های کوچک که داخل بشته هستند چی هست
9. چند ساله psp امده
10. چند ساعت شارژ دارد و وزن چقدر است
11. اگر مواردی هست که می تواند من را راهنمایی کند
با تشکر از راهنمایی و کمکی که به من کردید
من يه سوال داشتم وقتي مي خواهيم pspاسليم رو به تلويزيون وصل كنيم فقط كابل لازمه يا بايد چيز ديگه اي هم داشته باشيم مثلا برنامه يا چيز ديگه؟؟؟
1- شما طبق نظر دوستان اسلیم بگیر. با اینکه خیلی فرقی نمیکنه.
2- مدل فت و مدل اسلیم. چند تا دسته فرعی هم داره مثل Core Pack یا Value Pack یا از یه جنبه دیگه: Piano Black یا مثلا پک مخصوص بازی های معروف. که بیشترشون دیگه تو بازار موجود نیستن. و فقط تو حراجی ها پیدا میشن.
3- معمولا کسی سیستم عامل روش نصب نمیکنه! چون خودش XMB داره. نهایت یه شل به اسم IRShell روش نصب میکنن تا قابلیتهاشو بیشتر به کار بگیرن. البته روش ویندوز هم نصب کرده ان عده ای علاف!!!
4- بیشتر سیاه (همون Piano Black) ولی سفید و صورتیش هم زیاد موجوده. البته گفتم که برای بعضی بازی های معروف هم بطور ویژه یک تعداد محدودی ساختن که رنگ و طرح جالبتری داره. مثل God of War که قرمز خالصه!
5- احتمالا(!) یعنی کپی خور. یعنی بازیها رو بصورت ISO یا CSO روی Memory Stick بریزید و اجرا کنید. کاملا غیرقانونی! که مراحل اجراش چندان سخت نیست.
6- جفتشون! مدلهای مختلفش تو این چیزا هیچ فرقی نمیکنن. اضافه کنم مموری 16 گیگ هم با آمدن فرم ویر 4 قابل استفاده خواهد بود.
7- به نظرم میشه گفت یه تعادلی برقراره. مدل فت اینفرارد داره و مدل اسلیم قابلیتهای خوب نرم افزاری مثل اسکایپ.
8- بهش میگم UMD که هر بازی روی یکی از اوناس. که البته گفتم با کپی خور شدن میتونید UMD رو بیخیال شید و بازی ها رو از روی مموری اجرا کنید.
8- من دقیق نمیدونم. به نظرم 2 سالی بشه. ولی کنسول قدیمی به حساب نمیآد و حالا حالا ها براش بازی میسازن.
10- برای بازی 4-5.5 ساعت شارژ (بستگی به کلاکی که بازی در آن اجرا میشود و نور پس زمینه) 9-10.5 ساعت موزیک (بسته به نور پس زمینه و میزان روشن ماندن LCD) وزنش فکر کنم 120 گرم... مطمئن نیستم
11- موردی که باید راهنمایی شید(!) اینه که چرا 240 پوند؟! پی اس پی 169 دلاره. البته Core Pack . ولی حتی پک های مخصوص اون بازیها که گفتم از 250دلار معمولا بیشتر نیست. تو گوگل سرچ کنید میبینید خودتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)