سعید تو به من گفتی 4 برابر هر کشتم بهم ریسورس میدی پس الان باید بهم هزار کیلو ریسورس بدی !
البته کسی که پای قولش به عنوان امانت دار نمیمونه نمیشه ازش انتظار داشت که به حرفی که زده وفادار بمونه ...
سعید این دویست و پنجاه کیلو ریسورسی که به من ضرر زدی رو من سر یک هفته بدون اینکه حتی یک دونه آپگرید کنم میتونم جور کنم و یک هفته فقط حجومی بسازم و از نوع شروع کنم ولی کاری که تو با من کردی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
بد نیست یه خاطره هم بگم :
من توی ورلد 20 یه مدت با حسین عادلی بازی میکردم ، اون موقع من قوی تر بودم و حسین هنوز نوپا بود ... من هم بدون هیچ هدفی به حسین ریسورس و ساپورت میفرستادم و اصلا فکرش رو هم نمیکردم که یه روزی حسین بشه رنک 3 ورلد 25
بعد ها که حدود 3-4 ماه از این قضیه میگذشت حالا من تازه اومده بودم ورلد 25 و حسین هم رنک دو رقمی ورلد بود و همه رو جبران کرد و نامردی هم نکردش
اینو برای این گفتم که بدونی هر کاری که بکنی خیلی سریع جوابش رو میگیری ...
از این داستان ها یکی دو نمونه دیگه هم برای من پیش اومده که حوصله ندارم الان بگم ولی اینو میخوم بهت بگم که با من این کار رو کردی و نابودم کردی ولی من ریپورت این کارت رو به تیم تریبال ندادم چون مهرداد گفت بی خیال شو و من کمکت میکنم دوباره به بازی برگردی ولی به عنوان یه دوست بهت نصیحت میکنم با کس دیگه ای این کار رو نکن چون ممکنه تلافیشو سرت در بیاره
بد نیست یه چیز دیگه رو هم بگم .... زمانی که من توی ورلد 32 داشتم نوبل میشم تو کلی دفاعی داشتی ولی گفتی کون لق محمد و گذاشتی نوبل بشم که برام هم اهمیتی نداشت چون میدونستم تو به ظاهر دوستی و از اون دوست هایی هستی که از صد تا دشمن بد تری و زیاد به این موضوع اهمیت ندادم ولی توی ورلد 38 ازم انتظار کمک داشتی و بعد دیدی که من صفا رو ساپورت کردم اومدی و منو کلیر کردی
واقعا خیلی متاسفم