تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4149 از 4714 اولاول ... 314936494049409941394145414641474148414941504151415241534159419942494649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,481 به 41,490 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سعید تو به من گفتی 4 برابر هر کشتم بهم ریسورس میدی پس الان باید بهم هزار کیلو ریسورس بدی !

البته کسی که پای قولش به عنوان امانت دار نمیمونه نمیشه ازش انتظار داشت که به حرفی که زده وفادار بمونه ...

سعید این دویست و پنجاه کیلو ریسورسی که به من ضرر زدی رو من سر یک هفته بدون اینکه حتی یک دونه آپگرید کنم میتونم جور کنم و یک هفته فقط حجومی بسازم و از نوع شروع کنم ولی کاری که تو با من کردی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم

بد نیست یه خاطره هم بگم :
    من توی ورلد 20 یه مدت با حسین عادلی بازی میکردم ، اون موقع من قوی تر بودم و حسین هنوز نوپا بود ... من هم بدون هیچ هدفی به حسین ریسورس و ساپورت میفرستادم و اصلا فکرش رو هم نمیکردم که یه روزی حسین بشه رنک 3 ورلد 25
    بعد ها که حدود 3-4 ماه از این قضیه میگذشت حالا من تازه اومده بودم ورلد 25 و حسین هم رنک دو رقمی ورلد بود و همه رو جبران کرد و نامردی هم نکردش

اینو برای این گفتم که بدونی هر کاری که بکنی خیلی سریع جوابش رو میگیری ...
    از این داستان ها یکی دو نمونه دیگه هم برای من پیش اومده که حوصله ندارم الان بگم ولی اینو میخوم بهت بگم که با من این کار رو کردی و نابودم کردی ولی من ریپورت این کارت رو به تیم تریبال ندادم چون مهرداد گفت بی خیال شو و من کمکت میکنم دوباره به بازی برگردی ولی به عنوان یه دوست بهت نصیحت میکنم با کس دیگه ای این کار رو نکن چون ممکنه تلافیشو سرت در بیاره

بد نیست یه چیز دیگه رو هم بگم .... زمانی که من توی ورلد 32 داشتم نوبل میشم تو کلی دفاعی داشتی ولی گفتی کون لق محمد و گذاشتی نوبل بشم که برام هم اهمیتی نداشت چون میدونستم تو به ظاهر دوستی و از اون دوست هایی هستی که از صد تا دشمن بد تری و زیاد به این موضوع اهمیت ندادم ولی توی ورلد 38 ازم انتظار کمک داشتی و بعد دیدی که من صفا رو ساپورت کردم اومدی و منو کلیر کردی

واقعا خیلی متاسفم

هییییی
    چی میگی تو؟
    منم هیچی نمی گم دیگه هی ...

ببین محمد تو سر این به منم فحش دادی اما من گذاشتم رو حساب بچگیت پس لطفا دیگه هیچی نگو.
    من که معذرت خواهی کردم و گفتم پس میفرستم ریسورساشو بهت .

آخه عزیزه من ببین تو 1800 تا تبر دار داری چرا لولشون اینقدر پایینه ؟
    بعدشم ادعات میشه که بازی بلدی؟
    تو دو نفر رو نوبل کردی که یکیشون هم ترایبیت بود یکیشون دوست شخصی.
    ببین پس بقول خودت سر آدم در میاد تلافیش.
    بعدشم عزیزه من در مورد ورد 25
    تو نزدیک من بودی با 3500 پوینت دیوارت لول 0 بود نیروهاتم صفر بودن و طرف با 000 تبر دار و نمی دونم چندتا اسب بهت حمله میکرد بنظرت 1500 تا نیزه دار و شمشیر زن من برات کاری میکردن ؟؟؟
    پس انتظار الکی داشتی.

هی میگی نابود شدم نابود شدم.
    من قبل حمله ریپورتاتو چک کردم نه به کسی حمله میکردی نه کسی بهت حمله میکرد.

باور کن من ضررتو نمی خواستم.
    ولی اگه بازم بد حرف بزنی و ... منم حرفایی واسه گفتن دارم.
    بازم میگم معذرت می خوام. و میگم جبران میکنم.
    زیر دینه یکی مثل تو بودن 1000 بار بدتره تا نوبل شدن.
    من به این فکر نکرده بودم قبل حمله.
    وگرنه عمرا این کارو میکردم.

تو 2.5 روز کمتر پیشرفت میکنی ولی باعث شدی من تو این ورد بمونم.
    می تونستی خیلی قشنگتر از اینا برخورد کنی و ریسورساتم پس بگیری نه اینطوری ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

هییییی
    چی میگی تو؟
    منم هیچی نمی گم دیگه هی ...

ببین محمد تو سر این به منم فحش دادی اما من گذاشتم رو حساب بچگیت پس لطفا دیگه هیچی نگو.
    من که معذرت خواهی کردم و گفتم پس میفرستم ریسورساشو بهت .

آخه عزیزه من ببین تو 1800 تا تبر دار داری چرا لولشون اینقدر پایینه ؟
    بعدشم ادعات میشه که بازی بلدی؟
    تو دو نفر رو نوبل کردی که یکیشون هم ترایبیت بود یکیشون دوست شخصی.

ببین پس بقول خودت سر آدم در میاد تلافیش.
    بعدشم عزیزه من در مورد ورد 25
    تو نزدیک من بودی با 3500 پوینت دیوارت لول 0 بود نیروهاتم صفر بودن و طرف با 000 تبر دار و نمی دونم چندتا اسب بهت حمله میکرد بنظرت 1500 تا نیزه دار و شمشیر زن من برات کاری میکردن ؟؟؟
    پس انتظار الکی داشتی.

هی میگی نابود شدم نابود شدم.
    من قبل حمله ریپورتاتو چک کردم نه به کسی حمله میکردی نه کسی بهت حمله میکرد.

باور کن من ضررتو نمی خواستم.
    ولی اگه بازم بد حرف بزنی و ... منم حرفایی واسه گفتن دارم.
    بازم میگم معذرت می خوام. و میگم جبران میکنم.
    زیر دینه یکی مثل تو بودن 1000 بار بدتره تا نوبل شدن.

من به این فکر نکرده بودم قبل حمله.
    وگرنه عمرا این کارو میکردم.

تو 2.5 روز کمتر پیشرفت میکنی ولی باعث شدی من تو این ورد بمونم.
    می تونستی خیلی قشنگتر از اینا برخورد کنی و ریسورساتم پس بگیری نه اینطوری ...

سعید عجب آدمی هستی تو ... گرفتی من رو کلیر کردی بعد دو قرت و نیمت هم هست

سعید لول تبرزن های من 6 بود که تو کردیشون 8 ... لول 8 پایین بود ؟ تو با لول 8 به یارو حمله کردی ... اصلا به تو چه که لولشون چنده ؟ تبرزن های منه

هم ترایبی رو که شما ها گرفتین هرکی دور من بود رو به ترایب دعوت کردین اون دوست شخصی هم از اون دوست هایی بود که از صد تا دشمن بد تره و داشت اماده میشد به من حمله کنه

سعید من درسته که حمله نداشتم ولی به همه حمله میکردم
    به نظر تو یکی با یه ویلایج به یکی که 3 تا ویلایج داره حمله میکنه ؟

خب پس چرا همچین کاری رو کردی ؟

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سعید لول تبرزن های من 6 بود که تو کردیشون 8 ... لول 8 پایین بود ؟ تو با لول 8 به یارو حمله کردی ... اصلا به تو چه که لولشون چنده ؟ تبرزن های منه

هم ترایبی رو که شما ها گرفتین هرکی دور من بود رو به ترایب دعوت کردین اون دوست شخصی هم از اون دوست هایی بود که از صد تا دشمن بد تره و داشت اماده میشد به من حمله کنه

بابا بیخیال یه چیزی بود تموم شد رفت پی کارش
    راستی منم تو ورلد 38 اومدم
    اینم مشخصاتمه 714|387
    ببینید به شما نزدیکم یا نه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

بابا بیخیال یه چیزی بود تموم شد رفت پی کارش
    راستی منم تو ورلد 38 اومدم
    اینم مشخصاتمه 714|387
    ببینید به شما نزدیکم یا نه.

جون من تورو اگه با نامردی کلیر میکردن میگفتی ولش تموم شده رفته ؟!

اول برو مطالب بالا رو بخون بعد بیا بگو ولش

این ولش که میگی دویست و خوردی کلیرو ریسورس در هفته های اول بازی هستش

سعید در مورد نوبل کردن هم ترایبی و اونی که باهاش متحد بودم باید بگم که من با نامردی کلیرشون نکردم که بگم باید بهم بر میگشت ... من اونارو مثل هر کس دیگه ای کلیر کردم تا جای صحبتی باقی نباشه

حالا که این حرفو زدی مجبورم یه چیزی بگم :
    سعید تو توی فروم یکی از بچه های گاد میخواست یکی رو نوبل کنه بعد تو توی فروم گفتی صبر کن تا من بهش میل بدم و بگم که بیاد توی ترایب و برای ورود باید سیتر کنه و بعد نیرو هاش رو بکشم
    پس معلومه از اون موقع هم فکرت خراب بوده !

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

عزیزم دو قرت و نیم چیه.
    می دونی من از دیشب تا الن چند بار تو چندتا میل ازت معذرت خواستم؟؟؟
    دیگه خودمو که نمی تونم بکشم.
    من میتونستم معذرت خواهی کنم و بگم ریسورس بهت میدم. و این کارا رو میکنم.
    آخه تو با این همه تبر دار باید لولشون 6 باشه ؟ نمی دونستی یه لول بالاتر اونجا مثل اینکه تو 400 تا تبر دار ساختی؟
    آخه هی میگی بازی بلدی و ... و الان میگی چرا همشون مردن. اینو گفتم که بفهمی نه.
    خودت میدونی من یکی از مخالفای شدید این بودم که هم ترایبو و نپ و ... اطراف اعضامون زیاد باشه.
    بعدش من برات سیتر اون بدبخت شدم و تعداد نیروهاشو بهت گفتم و تو نوبلش کردی و از ترایب انداختیمش بیرون و ...
    پس وقتی زیر حمله نیستی چیه هی مردم بدبخت شدم می خوام خود کشی کنم راه انداختی.
    بابا تو آدم بزرگی شدی این مسخره بازیا چیه راه انداختی . 4 نفر می خونن اینو هی بهت می خندن :|
    2 روزه همه چی برمیگرده منم گفتم ریسورساتو میدم بهت.
    گفتم که می دونستم بچه ای اما نه تا این حد.
    الان 20 تا خارجی منو ساپورت کردن با 1400 تا شمشیر و نیزه. اما جیکشون در نمیاد اما تو ...

بازم می گم معذرت می خوام نمی دونستم نیروهات میمیرن.

می تونستیم بحث رو تو یاهو یا میل حل کنیم نه اینکه بیای اینجا مسخره بازی در بیاری و ملتو بخندونی با هی مردم آخ مردم و بدبخت شدم دیگه نمیام نت و ...
    :|

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

عزیزم دو قرت و نیم چیه.
    می دونی من از دیشب تا الن چند بار تو چندتا میل ازت معذرت خواستم؟؟؟
    دیگه خودمو که نمی تونم بکشم.
    من میتونستم معذرت خواهی کنم و بگم ریسورس بهت میدم. و این کارا رو میکنم.
    آخه تو با این همه تبر دار باید لولشون 6 باشه ؟ نمی دونستی یه لول بالاتر اونجا مثل اینکه تو 400 تا تبر دار ساختی؟
    آخه هی میگی بازی بلدی و ... و الان میگی چرا همشون مردن. اینو گفتم که بفهمی نه.
    خودت میدونی من یکی از مخالفای شدید این بودم که هم ترایبو و نپ و ... اطراف اعضامون زیاد باشه.
    بعدش من برات سیتر اون بدبخت شدم و تعداد نیروهاشو بهت گفتم و تو نوبلش کردی و از ترایب انداختیمش بیرون و ...
    پس وقتی زیر حمله نیستی چیه هی مردم بدبخت شدم می خوام خود کشی کنم راه انداختی.
    بابا تو آدم بزرگی شدی این مسخره بازیا چیه راه انداختی . 4 نفر می خونن اینو هی بهت می خندن :|
    2 روزه همه چی برمیگرده منم گفتم ریسورساتو میدم بهت.
    گفتم که می دونستم بچه ای اما نه تا این حد.
    الان 20 تا خارجی منو ساپورت کردن با 1400 تا شمشیر و نیزه. اما جیکشون در نمیاد اما تو ...

بازم می گم معذرت می خوام نمی دونستم نیروهات میمیرن.

می تونستیم بحث رو تو یاهو یا میل حل کنیم نه اینکه بیای اینجا مسخره بازی در بیاری و ملتو بخندونی با هی مردم آخ مردم و بدبخت شدم دیگه نمیام نت و ...
    :|
    سعید من دوست دارم تبر زن هام لول 6 باشه ... هرکی برای خودش یه برنامه ای داره ...
    سعید من هنوزم میگم بازی بلدم ، یعنی یاد گرفتم ولی حماقت نمیکنم به یکی که این همه دور تره با تمام نیروم حمله کنم

سعید دیگه در این حد دروغ نگو ... تو نیرو های اون رو کی به من گفتی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه میلی که نیرو هاشو بهم گفتی رو بهم نشون بدی همین الان اکانتمو دیلیت میکنم در ضمن تو ننداختیش بیرون و مهرداد انداخت بیرون
    من بهت گفتم بنداز بیرون تو ننداختی ، حتی سیترش نشدی که نیروهاشو بهم بگی ... چرا همش خالی میبندی ؟

سعید خودکشی چیه ؟
    2روزه همه چی برمیگرده ... راس میگه بابا .... ولی فقط ساخت اون اکسه من ها یک هفته وقت میگیره !
    فقط یک هفته ! نه اصلا همون 2 روز !

سعید اونا تورو نمیشناسن متاسفانه

بدبخت که شدم ! ولی نت میام چون بازی ارزش این کار هارو نداره ...

سعید تو به عنوان امانت دار سیتر بودی ... اومدی نیرو هام رو کشتی میگی نمیخواستم بکشمشون
    انگاه من بیام با آجر بزنم توی کلت بعد بمیری بعد من بگم نمیخواستم بمیره ! تورو خدا منو اعدام نکنین

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب من مطالب اين تاپيك رو خوندم
    توی ورلد 38 هم هستم و محمد رو درك ميكنم
    ميدونم كلير شدنت توی يه شب چه قدر سخته من خودم يه بار به خاطر يه اشتباه كلير شدم
    و اونقدر عصبانی بودم كه استارت اور كردم ! سعيد تو اشتباه كردی ... زدی نيروهاش رو به فنا دادی
    خودت درد كلير شدن رو كشيدی ... اين بنده خدا رو هم داغ دار كردی ... اگه بازم بهش كلی ريسورس بدی باز كلی طول ميكشه
    تا نيرو هاش رو بسازه ...

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

اینم مشخصاتمه 714|387
    ایول فکر کنم به من خیلی نزدیکی ...
    من 723|350 هستم ... چیه یوزرت ؟؟ من قبلا answer-3 بودم ، الان با همین C. Breezy اومدم

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

آره ، من هم به عنوان یکی از داور های در صحنه می گم به جای این همه دعوا کردن براش ریسورس بفرستی بهتره ... درسته خودت هم نیاز داری ... ولی به نظر من اینجوری بهتره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آره ، من هم به عنوان یکی از داور های در صحنه می گم به جای این همه دعوا کردن براش ریسورس بفرستی بهتره ... درسته خودت هم نیاز داری ... ولی به نظر من اینجوری بهتره ...
    تا بخواد بفرسته و تا از نو ساخته بشه کلی طول میکشه
    تازه اینم که اول بازیه اگه خودش بخواد با اون یک دونه ویلایجش بفرسته یه قرن طول میکشه
    باید خسارت هم بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •