ببخشید پاک شود
ببخشید پاک شود
Last edited by بی باک بی بال; 28-06-2009 at 08:38.
خوب سعید جان گفتی بیشتر توضیح بدم توضیح میدم:
اتحاد ما خوب نبود اما بازم برا خودش بود ما هم زیر سایه ی اتحاد بودیم وقتی منو از اتحاد انداختی بیرون 4 نفر با هم ریختن سر من منم مجبور شدم استارت اوور کنم در صورتی که اگه میموندم این اتفاقات نمیافتاد@!@!
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی چرا شما که دوک هستی نمیتونی جلوی خودت رو بگیری معمولا دوک ها از بقیه حرفهای تر هستند و به قوانین پایبند تر ولی شما آقا سعید ثابت کردی که اصلا پایبند قوانین نیستی
یه خاطره از ورد 32
وقتی ورد کوروش ترکید من به یک قبیله پیوستم ولی دیری نگذشت که اونم ترکید بعد من یک همسایه داشتم که تا قبل از این که کوروش بترکه رنکش نصف من بود ولی بعد از ترکیدن کوروش دم در آورد واسه من تا جایی که من رو مجبور کرد برای اینکه به قبیلش بپیوندم سیتر کنم براش تا روستاهامو ببینه سیتر که کردم بعد از 20 دقیقه رفتم سر زدم دیدم تمام نیرو هامو فرستاده برای حمله به دشمن خودش که 41 ساعت باهام فاصله داشت تمام نیرو هام کلیر شدن و نوبلم کرد اون خارجی بود و انتظاری ازش نمیرفت شما چرا آقا سعید ما ایرانی هستیم باید پشت هم باشیم نه همدیگر رو خراب کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من با کسی مشکل ندارم حرف من این هست که نباید این اشتباه ها از دوک قبیله رخ بده آره اگه منه آماتور که فقط 1 سال هست این بازی رو میکنم این اشتباه رو میکردم از من انتظاری نمیرفت ولی آقا سعید که این همه بازی کرده این بازی را ازشون این انتظار رو نداشتم به شخصه ولی اشکال نداره آدم جایزالخطا است تکرار اشتباه حماقت است
ولی آزموده را دوباره آزمودن خطاست دوستان
خب ببین من الان پینتم 8.5 کیلو هست و الان توی ترایب بلود هستمجان من با کسی مشکل ندارم حرف من این هست که نباید این اشتباه ها از دوک قبیله رخ بده آره اگه منه آماتور که فقط 1 سال هست این بازی رو میکنم این اشتباه رو میکردم از من انتظاری نمیرفت ولی آقا سعید که این همه بازی کرده این بازی را ازشون این انتظار رو نداشتم به شخصه ولی اشکال نداره آدم جایزالخطا است تکرار اشتباه حماقت است
ولی آزموده را دوباره آزمودن خطاست دوستان
اگه سعید با من اون کار رو نمیکرد الان پینتم 12 کیلو بود و جزو رنک های دو رقمی نزدیک به یک رقمی بودم
با اون نیرو ها میخواستم بقلیم که 4 کیلو هست رو بگیرم و دیگه عمرا کسی میتونست جلوی پیشرفت منو بگیره ولی سعید اومد چوب لای چرخ من گذاشت و من رو به صورت کامل کلیر کردش
الان خودت حساب کن که با کار این دوک چقدر به من ضرر رسید
1800 اکسه من کشتش که ریسورسش میشه 108 کیلو !
با 580 تا ال سی که اونم ریسورسش میشه 145 کیلو !
که روی هم میشه 253 کیلو ریسورس که سعید به من ضرر زد و باعث شد حدود یک هفته از بازی عقب بیفتم تا بتونم این ریسورس رو جور کنم و نیرو هام رو دوباره بسازم هرچند که ساخت دوبارش با باراک لول 14 و استبل لول 10 که من دارم خیلی طول میکشه و کلا میشه گفت که توی این ورلد من نابود شدم و هیچ امیدی ندارم و الان هم دارم الکی بازی میکنم چون مهرداد گفت ناامید نشو
من خودم تا حالا 253 کیلو ریسورس از نزدیک ندیدم توی این ورلد !
این ریسورس و این نیرو رو من توی یک ماه که ورلد شروع شده به زحمت جمع کردم تا یهو بیام بالا و اومدم و داشتم بالا تر هر میومدم که کمرم شکست
اینم ریپورت کلیر شدن من :
حالا خودتو بزار جای من ببین اگه اینطوری کلیر میشدی امیدی به بازی داشتی یا نه ... اصلا دیگه اینترنت هم نیومدی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی سخته که آدم شب به یکی اعتماد کنه ولی روز که پا میشه ببینه از پشت بهش خنجر زده
Last edited by Gam3r; 28-06-2009 at 12:31.
بابا بي خيال تازه شدي عين من
حال چرا نيرو هاتو بدو رم فرستاده =))
shadow.empire
همه حرفهات درسته و هیچ توجیحی برای کار سعید نیست
و خودشم یقین داره اشتباه بزرگی مرتکب شده
اما باید جبران کنیم
تو سعی کنید warehouse رو ارتقا بدی و بچه ها برات ریسورس بفرستن که سریعتر بالا بکشی
ناامید نشو برادر جان
دیگه تو بهتر از همه می دونی که این بازی چقدر بالا پایین داره
سعید تو به من گفتی 4 برابر هر کشتم بهم ریسورس میدی پس الان باید بهم هزار کیلو ریسورس بدی !
البته کسی که پای قولش به عنوان امانت دار نمیمونه نمیشه ازش انتظار داشت که به حرفی که زده وفادار بمونه ...
سعید این دویست و پنجاه کیلو ریسورسی که به من ضرر زدی رو من سر یک هفته بدون اینکه حتی یک دونه آپگرید کنم میتونم جور کنم و یک هفته فقط حجومی بسازم و از نوع شروع کنم ولی کاری که تو با من کردی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
بد نیست یه خاطره هم بگم :
من توی ورلد 20 یه مدت با حسین عادلی بازی میکردم ، اون موقع من قوی تر بودم و حسین هنوز نوپا بود ... من هم بدون هیچ هدفی به حسین ریسورس و ساپورت میفرستادم و اصلا فکرش رو هم نمیکردم که یه روزی حسین بشه رنک 3 ورلد 25
بعد ها که حدود 3-4 ماه از این قضیه میگذشت حالا من تازه اومده بودم ورلد 25 و حسین هم رنک دو رقمی ورلد بود و همه رو جبران کرد و نامردی هم نکردش
اینو برای این گفتم که بدونی هر کاری که بکنی خیلی سریع جوابش رو میگیری ...
از این داستان ها یکی دو نمونه دیگه هم برای من پیش اومده که حوصله ندارم الان بگم ولی اینو میخوم بهت بگم که با من این کار رو کردی و نابودم کردی ولی من ریپورت این کارت رو به تیم تریبال ندادم چون مهرداد گفت بی خیال شو و من کمکت میکنم دوباره به بازی برگردی ولی به عنوان یه دوست بهت نصیحت میکنم با کس دیگه ای این کار رو نکن چون ممکنه تلافیشو سرت در بیاره
بد نیست یه چیز دیگه رو هم بگم .... زمانی که من توی ورلد 32 داشتم نوبل میشم تو کلی دفاعی داشتی ولی گفتی کون لق محمد و گذاشتی نوبل بشم که برام هم اهمیتی نداشت چون میدونستم تو به ظاهر دوستی و از اون دوست هایی هستی که از صد تا دشمن بد تری و زیاد به این موضوع اهمیت ندادم ولی توی ورلد 38 ازم انتظار کمک داشتی و بعد دیدی که من صفا رو ساپورت کردم اومدی و منو کلیر کردی
واقعا خیلی متاسفم
شما این ریپورت رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من با چه زبونی بگم ؟؟
گفتم حداکثرش اینه که محمد 20% نیروهاش میمیرن.
بخدا فکرشم نمی کردم حتی نصفشون بمیرن.
این شانس من بود که
-24.9%
آخه بدشانسی بدتر از این؟
منفی 24.9 !!!!!!!
بخدا محمد من تنها ضرری که واسه تو فکر میکردم داره این بود که 28 ساعت نیروهات بیرونن.
فکر نمیکردم بمیرن.
سعید جدا تو چطور راضی شدی برای نیرو های من تصمیم به این باحالی بگیری ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)