تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4147 از 4714 اولاول ... 314736474047409741374143414441454146414741484149415041514157419742474647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,461 به 41,470 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

در ورلد 38 به لطف سعید خان نابود شدم

مرسی سعید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

بله به لطف ایشون یه اتفاقی افتاد که ما هم استارت اور کردیم جدا جای تشکر داره.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا نمیشه باور کرد !!! سعید امیدوارم زودتر بیای و دلیل قانع کننده ای هم بیاری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سعید دیگه end نامردی بود
    عقده هات رو یه جا خالی کردی ... خب مثلا من داشتم پیشرفت میکردم و رنکم یک رقمی میشد ، با اون تروپ که داغونش کردی میخواستم یه 4 کیلیویی رو کلیر کنم
    حتی رم هم نفرستادی که راحت تر بمیرن
    این یه بازیه و ارزش کل کل نداره سعید ولی بدون این کارت بدون جواب نمیمونه
    توی یه ورلد دیگه یکی همین بلا رو به سرت میاره

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

آیدین (dangerous boy) دیگه نمیاد؟ فکر کنم وقتی فهمیده مایکل مرده سکته رو زده...
    آیدین که الان فکر کنم سالگردش شده ... پارسال ورد 21 بودیم که یهویی ول کرد و گم شد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو کورش جان برگشتی

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

میدونستم این اتفاقات دیر یا زود رخ میداد هیچ وقت ایرانی ها نمیتونن یه جو سالم رو برقرار کنن نباید این ورد رو شروع میکردم ولی حالا که شروع کردم سعیم رو میکنم مثل ورد 32 نشه برای خودم

احتمال 95 درصد قبیله رو ترک میکنم ولی نوکره همه ایرانی های با مرام تو ورد 38 هستم هر کی کمک خاصت در خدمتم ولی دنبال یک قبیله خارجی و با برنامه هستم قبیله ای که دوکش قابل اطمینان باشه

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض جوابیه !

سعید دیگه end نامردی بود
    عقده هات رو یه جا خالی کردی ... خب مثلا من داشتم پیشرفت میکردم و رنکم یک رقمی میشد ، با اون تروپ که داغونش کردی میخواستم یه 4 کیلیویی رو کلیر کنم
    حتی رم هم نفرستادی که راحت تر بمیرن
    این یه بازیه و ارزش کل کل نداره سعید ولی بدون این کارت بدون جواب نمیمونه
    توی یه ورلد دیگه یکی همین بلا رو به سرت میاره
    بعله !
    اولین جمله: محمد معذرت می خوام.

حالا لطف کنین و خودتونو بزارین جای من و ادامشو بخونین.
    من با نامردی کلیر شدم توسط یه نفر که خیلی نیروی حجومی داشت و هیچی دفایی نداشت دقیقا مثل خوده من.
    چه من به اون حمله میکردم چه اون به من بازنده کسی بود که جاخالی نده و برنده کسی بود که حمله کنه.
    طرف اینقدر استاد بود که پشت حمله های بچه ها براشون یه اتک میفرستاد که با فاصله چند صدم ثانیه بعد از برگشت نیروهاشون به خونه به روستاشون حمله میکرد.(شانس مارو باشین با کی همسایه شدیم)
    خلاصه من و اون 24 ساعت آنلاین بودیم و حمله میکردیم و جاخالی میدادیم تا یه روز من یه کار برام پیش اومد نتونستم ان شم وقتی برگشتم دیدم کیر شدم.

بعد با 2 تا نوبل من شروع کرد به حمله به من
    لویالیتیم 15 شد !!!!

همون شب محمد(معذرت میخوام) به من گفت سیترش باشم و براش یه روستا رو نوبل کنم و منم دیدم هیچ خطری محمد رو تهدید نمیکنه و کسی بهش حمله نمی کنه.
    روستام هم تازه پرمیوم 1 ماه فعال کرده بودم. من از همه ساپورت خواستم دیدم 34 تا ساورت داره برام میاد(الان روستام بیشتر از 15 کیلو نیرو دفایی توش هست و هنوزم ساپورت داره میاد)
    اما میدونستم قبل ساپورتا اون باز به من حمله میکنه. و اکانت محمد(معذرت میخوام) دیدم که فول حجومی داره . خواستم بفرستمشون واسه طرف پشیمون شدم دلم نیومد.
    فرستادم واسه نوبل کردن واسه محمد(معذرت میخوام) ولی وقتی برگشت دیگه واقعا نتونستم جولو خودمو بگیرم.
    یعنی به 1000 دلیل فرستادمشون.
    مطمعن بودم طرف جاخالی میده(آخه حدود 70 حمله من رو جاخالی داده بود تو همه ساعت های شب و روز)
    مطمعن بودم اون فقط حجومی داره و حتی 1 شمشیر زن و نیزه دار نداره پس گفتم فوقش محمد(معذرت میخوام) 20% نیروهاش میمیرن اگه اون نتونه جاخالی بده.
    چرا منجنیق نفرستادم؟ آخه دیوارش 16 بود و با منجنیق 70 ساعت تول میکشید اما بدون منجنیق 14 ساعت.
    من تو 25 تا میل از محمد(معذرت میخوام) معذرت خواهی کردم اما اون میل من رو بلاک کرد.
    من به محمد(معذرت می خوام) گفتم 4 برابر هر کشتت برات ساپورت میفرستم به زودی اما ...
    من تا صبح بیدار موندم(بخدا) تا محمد(معذرت می خوام) بیاد و بهش همه چیو بگم و دلایلمو و عذر خواهی کنم و ا ون 8 صبح اومد ازش عذر خواهی کردم و گفتم تا نبخشیو نمی خوابم و...

اما ....

بعد از رسیدن نیروهاش: اون منو نجات داد - اون ریپورتشو نفرستاد ببینم چقدر کشته داده- اون از ترایب رفت- اون به من فحش داد - اون میلش رو برام بلک کرد - اون ....

محمد(معذرت میخوام) معذرت می خوام.
    نمی دونستم زیاد کشته میدی.

لطفا برگرد به ترایب.
    من سر حرفم هستم و به زودی ساپورت میشی.

بله به لطف ایشون یه اتفاقی افتاد که ما هم استارت اور کردیم جدا جای تشکر داره.
    ای کاش یکم بیشتر توضیح میدادین.
    من که متوجه نشدم.
    سلام

میدونستم این اتفاقات دیر یا زود رخ میداد هیچ وقت ایرانی ها نمیتونن یه جو سالم رو برقرار کنن نباید این ورد رو شروع میکردم ولی حالا که شروع کردم سعیم رو میکنم مثل ورد 32 نشه برای خودم

احتمال 95 درصد قبیله رو ترک میکنم ولی نوکره همه ایرانی های با مرام تو ورد 38 هستم هر کی کمک خاصت در خدمتم ولی دنبال یک قبیله خارجی و با برنامه هستم قبیله ای که دوکش قابل اطمینان باشه
    سلام.
    ببینید من نمی دونم چی شده من 3-4 روز دوک نبودم یعنی هیچ پستی نداشتم.
    نمی دونم ناراحتیتون از چیه
    اگه مشکلی بود چرا بهم نگفتین؟
    باید اینجوری برخورد کنی؟
    میتونستی هر چی بود بهم تذکر بدی.
    الانم اتفاق خاصی نیفتاده فقط یک قهرمان دوکشون رو و هموطنشو و دوستشو نجات داده و امیدوارم برگرده و مثل یه قهرمان ازش قدر دانی بشه.
    الانم اوضاع ترایب خیلی خوبه و به زودی از رنک 12 به رنک زیر 8 میریم.

امیدوارم برگردین من نمی خوام ایرانیا از هم جدا بشن.

وووووووووای مردم از بس نوشتم :(

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعله !

من با نامردی کلیر شدم توسط یه نفر که خیلی نیروی حجومی داشت و هیچی دفایی نداشت دقیقا مثل خوده من.
    چه من به اون حمله میکردم چه اون به من بازنده کسی بود که جاخالی نده و برنده کسی بود که حمله کنه.
    طرف اینقدر استاد بود که پشت حمله های بچه ها براشون یه اتک میفرستاد که با فاصله چند صدم ثانیه بعد از برگشت نیروهاشون به خونه به روستاشون حمله میکرد.(شانس مارو باشین با کی همسایه شدیم)
    خلاصه من و اون 24 ساعت آنلاین بودیم و حمله میکردیم و جاخالی میدادیم تا یه روز من یه کار برام پیش اومد نتونستم ان شم وقتی برگشتم دیدم کیر شدم.

لویالیتیم 15 شد !!!!

همون شب محمد(معذرت میخوام) به من گفت سیترش باشم و براش یه روستا رو نوبل کنم و منم دیدم هیچ خطری محمد رو تهدید نمیکنه و کسی بهش حمله نمی کنه.
    روستام هم تازه پرمیوم 1 ماه فعال کرده بودم. من از همه ساپورت خواستم دیدم 34 تا ساورت داره برام میاد(الان روستام بیشتر از 15 کیلو نیرو دفایی توش هست و هنوزم ساپورت داره میاد)
    اما میدونستم قبل ساپورتا اون باز به من حمله میکنه. و اکانت محمد(معذرت میخوام) دیدم که فول حجومی داره . خواستم بفرستمشون واسه طرف پشیمون شدم دلم نیومد.
    فرستادم واسه نوبل کردن واسه محمد(معذرت میخوام) ولی وقتی برگشت دیگه واقعا نتونستم جولو خودمو بگیرم.
    مطمعن بودم طرف جاخالی میده(آخه حدود 70 حمله من رو جاخالی داده بود تو همه ساعت های شب و روز)
    مطمعن بودم اون فقط حجومی داره و حتی 1 شمشیر زن و نیزه دار نداره پس گفتم فوقش محمد(معذرت میخوام) 20% نیروهاش میمیرن اگه اون نتونه جاخالی بده.
    چرا منجنیق نفرستادم؟ آخه دیوارش 16 بود و با منجنیق 70 ساعت تول میکشید اما بدون منجنیق 14 ساعت.
    من تو 25 تا میل از محمد(معذرت میخوام) معذرت خواهی کردم اما اون میل من رو بلاک کرد.
    من به محمد(معذرت می خوام) گفتم 4 برابر هر کشتت برات ساپورت میفرستم به زودی اما ...
    من تا صبح بیدار موندم(بخدا) تا محمد(معذرت می خوام) بیاد و بهش همه چیو بگم و دلایلمو و عذر خواهی کنم و ا ون 8 صبح اومد ازش عذر خواهی کردم و گفتم تا نبخشیو نمی خوابم و...

اما ....

بعد از رسیدن نیروهاش: اون منو نجات داد - اون ریپورتشو نفرستاد ببینم چقدر کشته داده- اون از ترایب رفت- اون به من فحش داد - اون میلش رو برام بلک کرد - اون ....

لطفا برگرد به ترایب.

من که متوجه نشدم.

سلام.
    باید اینجوری برخورد کنی؟
    الانم اتفاق خاصی نیفتاده فقط یک قهرمان دوکشون رو و هموطنشو و دوستشو نجات داده و امیدوارم برگرده و مثل یه قهرمان ازش قدر دانی بشه.

باز خوبه حداقل این که نامردی کردی در حق محمد رو قبول داری

محمد بعد از مدتها تو یک ورلد خوب شروع کرده بود
    کسی بود که از خیلی از بچه ها بیشتر شور و هیجان داشت
    چرا از محسن نخواستی که با اکانت من حمله کنه ؟؟؟؟

من دیروز کلی بامحد خرف زدم و به نظر من هر فحشی که بهت داده حقت هست

پیشنهادم هم اینه یه جوری از دل ممد در بیاری و ممد هم برگرده تو ترایب و سعید قول بدی دیگه از این کارا نکنی و از ترایب هم بخوای واسه ممد ریسورس بفرستن

اینم ریپورت گشته های ممد
    Attacker: M-Pro
    Village: 001 » General Jumong (466|532) K54

Quantity: 0 0 1801 0 45 581 0 0 0 0 0 0
    Losses: 0 0 1801 0 45 581 0 0 0 0 0 0

راستی من الان در حال انجام خدمت مقدس سربازی هستم ! خداییش نمیدونم چرا همه مینالن از سربازی خیلی حال میده که

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام

داداش فقط دو نفر از ترایب رفتن

هرکی یه روزی میره ... چرا شما ناراحت میشی ؟

من دیشب حساب کردم و دیدم که یک هفته از بازی عقب افتادم به جای اینکه یک هفته جلو بیفتم ...

بعله !

لویالیتیم 15 شد !!!!

اما ....

لطفا برگرد به ترایب.

من که متوجه نشدم.

سلام.
    باید اینجوری برخورد کنی؟

سعید جدا تو چه حقی داشتی که برای نیرو های من تصمیم گرفتی ؟

من ازت یه شب کم خواستم ولی تو به جای اینکه دست منو بگیری انداختی منو توی چاه

الان مجبورم یک هفته تمام ریسورس هامو توی ویلایج اول متمرکز کنم تا بتونم نیرو هام رو برگردونم یعنی یک هفته پینتم روی هشت هزار ثابت میمونه درصورتی که برنامه داشتم با ویلایج سوم صبح ها که کلی ریسورس هست سکه برای نوبل من بزنم و دو تا آکادمی بسازم و یهو هزار پیینت بزنم و برسم به مهرداد ولی همه چیو خراب کردی
    نمیدونم این اودی چرا آپگرید نمیشه که حد اقل یه سودی برده باشیم
    حتما اینکه نیرو هام کشته شدن یه حکمتی داشته ... ولی دیگه نمیخوام تورو ببینم !

باز خوبه حداقل این که نامردی کردی در حق محمد رو قبول داری

محمد بعد از مدتها تو یک ورلد خوب شروع کرده بود
    کسی بود که از خیلی از بچه ها بیشتر شور و هیجان داشت
    چرا از محسن نخواستی که با اکانت من حمله کنه ؟؟؟؟

من دیروز کلی بامحد خرف زدم و به نظر من هر فحشی که بهت داده حقت هست

پیشنهادم هم اینه یه جوری از دل ممد در بیاری و ممد هم برگرده تو ترایب و سعید قول بدی دیگه از این کارا نکنی و از ترایب هم بخوای واسه ممد ریسورس بفرستن

اینم ریپورت گشته های ممد
    Attacker: M-Pro
    Village: 001 » General Jumong (466|532) K54

Quantity: 0 0 1801 0 45 581 0 0 0 0 0 0
    Losses: 0 0 1801 0 45 581 0 0 0 0 0 0

راستی من الان در حال انجام خدمت مقدس سربازی هستم ! خداییش نمیدونم چرا همه مینالن از سربازی خیلی حال میده که
    فکر کنم چهارمین یا پنجمین ورلدم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •