تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4145 از 4428 اولاول ... 31453645404540954135414141424143414441454146414741484149415541954245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,441 به 41,450 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

1) با یه حساب سرانگشتی می‌شه نتیجه گرفت که شرکت‌های ISP مثل پارس‌آنلاین روی هر لینک STM-1 یعنی روی هر 155 مگابیت در ثانیه پهنای باندشون حداکثر می‌تونن 5000 تا 5500 تا مشترک ADSL رو با ترکیبی از مشترک نامحدود و حجمی بگیرن. البته در شرایطی که زمان شبانه رو مثل حالتی که تا به الآن بوده به عنوان یه بازه مرده حسابش کنن. اما احتمالاً این تعداد تا الآن به دلیل محدودیت تعداد پورت‌های در دسترس ADSL به 50 تا 60 درصد این مقدار می‌رسیده. یعنی 2500 تا 3000 مشترک.

2) با پهنای باند هر لینک STM-1 توی 5 ساعت شبانه رایگان هر شب حداکثر می‌شه 290 تا 300 گیگ دانلود ایجاد کرد. توی 1 سال گذشته با ارتقای پروفایل‌ها به 9 مگ و 12 مگ و بالاتر، تو شرکت‌هایی مثل پارس‌آنلاین، صبانت و .. دانلودرهای حرفه‌ای به طور متوسط شبی 8 گیگ دانلود می‌کردن. این یعنی کل دانلود هر لینک STM-1‌ حداکثر به 40 نفر اختصاص پیدا می‌کنه. این یعنی تعداد دانلودرهای حرفه‌ای به نسبت کل کاربران نسبتی معادل 40 به 2500 می‌شه. جالبه نه: 1.6 درصد. البته همه دانلودهای سنگین ندارن و خیلی‌ها هم شبی 2 تا 3 گیگ بیشتر نمی‌گیرن. پس می‌شه گفت کل کسایی که شبانه رایگان رو واسه دانلود استفاده می‌کنن به طور معقول حدود 5 تا 6 درصد بیشتر نیست. این در شرایطیه که روی هر لینک حدود 2500 تا مشترک داشته باشن ولی اگه به مرز 5000 تا مشترک رسیده باشن، این درصد کمتر هم می‌شه. (این دقیقاً همون چیزیه که شرکت‌ها به اعتبارش دنبال ریزش دانلودرهای حرفه‌ای یعنی همون 1.6 درصد هستند و باکی از این قضیه ندارن.)

3) اتفاقی که تو 1 سال گذشته افتاده اینه که تعداد پورت‌های ADSL رسیده به مرز 5 میلیون پورت در کشور. از طرف دیگه کل پهنای باند بین‌الملل هم احتمالاً به حدود 190 گیگابیت رسیده. این 190 گیگابیت معادل حدود 1250 لینک STM-1 می‌شه که احتمالاً سهم اینترنت ADSL بیشتر از 800 تا لینک نیست. حالا اگه شرکت‌های ISP بخوان از این لینک‌ها و پهنای باندش بهینه استفاده کنن باید روی هر لینک حدود 6000 تا 6500 مشترک رو جذب کنن. این هم لازمه‌اش اینه که اون 5 ساعت شبانه رایگان رو هم به یه نوعی وارد چرخه کنند. حداقل یه بخشیش رو. واسه همینم هست که الآن با هم تصمیم گرفتن که شبانه رایگان رو حذف کنن.

4) به نظرم می‌آد شرکت‌ها دنبال این نیستن که حجم بیشتری رو به مشترکین فعلی بفروشن. بلکه دنبال این هستن که مشترک بیشتری جذب کنن تا هزینه اجاره پورت‌ها و سایر هزینه‌هاشون هدر نره و در ضمن بیشترین درآمد رو از فروش پهنای باند به دست بیارن. یعنی هر لینک STM-1‌ می‌تونه حداقل 120 تا 150 میلیون تومن درآمد ایجاد کنه.

5) اصلاً بعید نیست که این طرح رو شاتل استارت زده باشه و پیشنهاد کرده باشه. تا جایی که می‌دونم مدیرعامل این شرکت (جدای از این که خیلی‌ها فحشش می‌دن) یکی از نخبگان جوان کامپیوتر و فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریفه.

2. 12 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببینم برا تخلیه که دیگه پول نمیگیرن؟ چند روز طول میکشه؟
    من کلا درماه 10-15 گیگ دانلود شبانه دارم که کلا با این طرح باید 5 گیگیو که واسه یه ماه میخرم باید برای شبانه بدم بخدا اگه مث صبا باشه راضیم که دو برابر حجمم دانلود داشته باشم
    آخه این عدالت نیست دوستانی بودن که یه شب دانلودشون اندازه کل یه ماه من بود(البته نوش جونشون که از این دزدا گرفتن ایشالا تو این چند شب باقی مونده به گریه بشونن پشتیبانی رو)
    ضمنا دوستان به اینترنت موبایل هم اتکا نکنید دو هفته دیگه دوستان قراره جلسه بذارن قیمتشو 2-3 برابر کنن
    راستی این طرحو انگار مال من زودتر فعال کردن
    دیشب 90 مگ مصرف کردم 30 مگ کم کرد ازم
    جالبه دقیقا منم همین وضعیتو دارم... پیش خودم میگفتم اینا هر طرحی هم که برای شبانه بذارن به حال من یکی که فرقی نمیکنه چون من کم مصرفم... ولی حسابی سورپریزم کردن.. دستشون درد نکنه
    ای کاش حداقل دزد بودنشون به اندازه ی صبا بود...

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارس آنلاین DNS هاش رو به DNS های گوگل تغییرداد
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    بعد از جند بار قطعی دوباره dns های داخلی پارس آنلاین رو گذاشتن. پارس جون داری چیکار میکنی؟ احتمالا داری آماده تیک آف میشی

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره این عکسه رو میبنم حالم از زندگی به هم میخوره جالب اینجاس که دیروز به جای این مرده عکس یه پشتیبان خانم گذاشته بودن با چهره جذاب، چشا آبی، موهاش که معلوم نبود ولی یحتمل بلوند خلاصه هر چی بگم کم گفتم معلوم نیست چرا عکس اونو حذف کردن.
    امروز هرچی گشتم که اون عکسو پیدا کنم نبود که نبود انگار طرفو از صفحه روزگار محوش کردن
    شبانه رایگان که برنمیگرده حداقل اون عکس رو برگردونن که این دو هفته با یه دلخوشی سایت پارس رو باز کنیم.
    عهههه؟! اون عکسه رو منم دیدم گفتم چه با کلاسسسس. برش داشتن؟! فردا میرم درخواست جمع آوری میدم

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان

1) با یه حساب سرانگشتی می‌شه نتیجه گرفت که شرکت‌های ISP مثل پارس‌آنلاین روی هر لینک STM-1 یعنی روی هر 155 مگابیت در ثانیه پهنای باندشون حداکثر می‌تونن 5000 تا 5500 تا مشترک ADSL رو با ترکیبی از مشترک نامحدود و حجمی بگیرن. البته در شرایطی که زمان شبانه رو مثل حالتی که تا به الآن بوده به عنوان یه بازه مرده حسابش کنن. اما احتمالاً این تعداد تا الآن به دلیل محدودیت تعداد پورت‌های در دسترس ADSL به 50 تا 60 درصد این مقدار می‌رسیده. یعنی 2500 تا 3000 مشترک.

2) با پهنای باند هر لینک STM-1 توی 5 ساعت شبانه رایگان هر شب حداکثر می‌شه 290 تا 300 گیگ دانلود ایجاد کرد. توی 1 سال گذشته با ارتقای پروفایل‌ها به 9 مگ و 12 مگ و بالاتر، تو شرکت‌هایی مثل پارس‌آنلاین، صبانت و .. دانلودرهای حرفه‌ای به طور متوسط شبی 8 گیگ دانلود می‌کردن. این یعنی کل دانلود هر لینک STM-1‌ حداکثر به 40 نفر اختصاص پیدا می‌کنه. این یعنی تعداد دانلودرهای حرفه‌ای به نسبت کل کاربران نسبتی معادل 40 به 2500 می‌شه. جالبه نه: 1.6 درصد. البته همه دانلودهای سنگین ندارن و خیلی‌ها هم شبی 2 تا 3 گیگ بیشتر نمی‌گیرن. پس می‌شه گفت کل کسایی که شبانه رایگان رو واسه دانلود استفاده می‌کنن به طور معقول حدود 5 تا 6 درصد بیشتر نیست. این در شرایطیه که روی هر لینک حدود 2500 تا مشترک داشته باشن ولی اگه به مرز 5000 تا مشترک رسیده باشن، این درصد کمتر هم می‌شه. (این دقیقاً همون چیزیه که شرکت‌ها به اعتبارش دنبال ریزش دانلودرهای حرفه‌ای یعنی همون 1.6 درصد هستند و باکی از این قضیه ندارن.)

3) اتفاقی که تو 1 سال گذشته افتاده اینه که تعداد پورت‌های ADSL رسیده به مرز 5 میلیون پورت در کشور. از طرف دیگه کل پهنای باند بین‌الملل هم احتمالاً به حدود 190 گیگابیت رسیده. این 190 گیگابیت معادل حدود 1250 لینک STM-1 می‌شه که احتمالاً سهم اینترنت ADSL بیشتر از 800 تا لینک نیست. حالا اگه شرکت‌های ISP بخوان از این لینک‌ها و پهنای باندش بهینه استفاده کنن باید روی هر لینک حدود 6000 تا 6500 مشترک رو جذب کنن. این هم لازمه‌اش اینه که اون 5 ساعت شبانه رایگان رو هم به یه نوعی وارد چرخه کنند. حداقل یه بخشیش رو. واسه همینم هست که الآن با هم تصمیم گرفتن که شبانه رایگان رو حذف کنن.

4) به نظرم می‌آد شرکت‌ها دنبال این نیستن که حجم بیشتری رو به مشترکین فعلی بفروشن. بلکه دنبال این هستن که مشترک بیشتری جذب کنن تا هزینه اجاره پورت‌ها و سایر هزینه‌هاشون هدر نره و در ضمن بیشترین درآمد رو از فروش پهنای باند به دست بیارن. یعنی هر لینک STM-1‌ می‌تونه حداقل 120 تا 150 میلیون تومن درآمد ایجاد کنه.

5) اصلاً بعید نیست که این طرح رو شاتل استارت زده باشه و پیشنهاد کرده باشه. تا جایی که می‌دونم مدیرعامل این شرکت (جدای از این که خیلی‌ها فحشش می‌دن) یکی از نخبگان جوان کامپیوتر و فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریفه.
    من یه سوالی دارم از شما از حدود 3000 مشترک روی هر خط چند نفرشون (به نظر خودتون) شب از خوابشون میزنن میشینن پای گردش اینترنت (من خودم بیشتر کارم تو ساعات رایگان گشتن شبکه های اجتماعی بود اون هم به خاطر رایگان بودنش و اینکه گشتن شبکه های اجتماعی حداقل 300 مگ رو هر بار میخوره با این حال باز هم آخر ماه 2 گیگ میخریدم ازشون که با این اوضاع باید قید دنیای مجازی رو بزنیم بچسبیم به دنیای حقیقی)

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بعد از جند بار قطعی دوباره dns های داخلی پارس آنلاین رو گذاشتن. پارس جون داری چیکار میکنی؟ احتمالا داری آماده تیک آف میشی
    داداش شما مگه تو خود شرکت نیستی؟

10. 4 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا راستی های وب سرعتای بالاش شبانه رایگان نداره سرعت های پایینشم از 4 تا 7 رایگانه. جان من پانشین بیاین همینجوریشم وضعش خرابه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان

کل پهنای باند بین‌الملل هم احتمالاً به حدود 190 گیگابیت رسیده.
    واقعا پهنای باند کل کشور 190 گیگابیته؟!! چقدر کمه! الان توی ژاپن هر مشترک میتونه لینک 2 گیگابیتی بگیره!! تفاوت ها رو از اینجا میشه متوجه شد.

13. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا راستی های وب سرعتای بالاش شبانه رایگان نداره سرعت های پایینشم از 4 تا 7 رایگانه. جان من پانشین بیاین همینجوریشم وضعش خرابه.
    نترس ایرانی جماعت جایی نمیخوابه اب زیرش بره
    های وب میدونه یه سری دارن از پارس یا جاهای دیگه میرن بیرون سرویسهاشونو 1 ساله ارائه میدن
    تا دیروز حرفی از یکساله نبود
    موفق باشید...

15. 2 کاربر از magidp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •