تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4145 از 4751 اولاول ... 314536454045409541354141414241434144414541464147414841494155419542454645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,441 به 41,450 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجوری که نمیشه اینا هر کاری خواستن بکنن. من کلا دو هفنه است شاتل 8 مگ گرفتم.بعد از یه هفته سرعت دانلود شبانم از 400 کیلوبایت رسیده به 20. الان فقط میتونم از سرورای داخلی یا همون سرعت دانلود کنم. به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شما محدود شدید و سرعتتون شیر شده بین کاربرا. اخه اگه سرعنمو بین 100 تا کاربر هم شیر کنن بازم اینظوری نمیشه بعدشم اگه قرار به محدودیته باید پله ای باشه نمیشه که یه دفعه سرعت رو از 400 بکنن 20 کیلو بایت. من که میخوام از دست اینا شکایت کنم به سازمان تنظیم مقررات شاید بشه از اون طریق یه کاری کرد.
      محتوای مخفی: ت 

2. 3 کاربر از ALIMILD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجوری که نمیشه اینا هر کاری خواستن بکنن. من کلا دو هفنه است شاتل 8 مگ گرفتم.بعد از یه هفته سرعت دانلود شبانم از 400 کیلوبایت رسیده به 20. الان فقط میتونم از سرورای داخلی یا همون سرعت دانلود کنم. به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شما محدود شدید و سرعتتون شیر شده بین کاربرا. اخه اگه سرعنمو بین 100 تا کاربر هم شیر کنن بازم اینظوری نمیشه بعدشم اگه قرار به محدودیته باید پله ای باشه نمیشه که یه دفعه سرعت رو از 400 بکنن 20 کیلو بایت. من که میخوام از دست اینا شکایت کنم به سازمان تنظیم مقررات شاید بشه از اون طریق یه کاری کرد.
      محتوای مخفی: ت 
    من هم مشکل شما رو دارم ... ۱ هفته است که ۸ مگ گرفتم فقط ۳ زوز اول تونستم دانلود کنم
    اگه کار شما نتیجه داد به ما هم خبر بدید

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی دو روز مونده به اتمام سرویس ماهیانه نت قطع میشه و اخطار میده میشه درخواست کنم این اخطار ها برام حذف بشه و دیگه نیاد؟(حسابی رو اعصابه و تایید هم کنم و نت فعال بشه ولی ارم شاتل از بین نمیره و گوگل سرچ منو به فنا میده)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان art 1 و art2 تفاوتش محصوص هست؟
    کسی down stream و up stream که روی art2 ست میشه رو اطلاع داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امشب بزنید از سرورهای خارجی دانلود کنید (مثل Putlocker) اگر سرعت تون پایین بود که یعنی هنوز سرویس رایگان شبانه رو دارید اگر سرعت بالایی داشتید که یعنی شبانه تون برداشته شده! :/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یکی دو روز مونده به اتمام سرویس ماهیانه نت قطع میشه و اخطار میده میشه درخواست کنم این اخطار ها برام حذف بشه و دیگه نیاد؟(حسابی رو اعصابه و تایید هم کنم و نت فعال بشه ولی ارم شاتل از بین نمیره و گوگل سرچ منو به فنا میده)
    بعد از این که پیام رو تایید می کنید کافی صفحه تون رفرش(کلید F5) کنید تا دوباره دریافت بشه
    مثلا شما الان پیام رو دریافت کردید پس از تایید و فعال شدن نت دوباره آدرس گوگل رو وارد کنید اگر باز هم با آرم شاتل برخورد کردید صفحه گوگل رو رفرش کنید

8. 2 کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد از این که پیام رو تایید می کنید کافی صفحه تون رفرش(کلید F5) کنید تا دوباره دریافت بشه
    مثلا شما الان پیام رو دریافت کردید پس از تایید و فعال شدن نت دوباره آدرس گوگل رو وارد کنید اگر باز هم با آرم شاتل برخورد کردید صفحه گوگل رو رفرش کنید
    داداش دمت گرم ایشالا دوماد شی...خیلی رو اعصابه دمت گرم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان art 1 و art2 تفاوتش محصوص هست؟
    کسی down stream و up stream که روی art2 ست میشه رو اطلاع داره؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها چه خبر کسی تو این دو روز شبانه دانلود نداشته !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوستان سلام

من هم شاتل eco512 دارم ، هفته اول شب هاش فایل هام از هر سروری بود راحت دانلود می کرد ، میانگین شبی 4 الی 5 گیگ دانلود داشتم ولی الآن رفته تو بازی و فقط باید از سرورهای ایرانی دانلود کرد که سرعت بالا باشه.
    اگر یه فیلم یا ... بخواهم دانلود کنم نهایتش تا صبح 300 مگ دانلود میکنه.

تمام این شرکت ها حقه بازن ، فقط مشتری رو اول جذب میکنند بعدش هم کلاه سرش میزارن ، کسی به کسی هم که نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •