تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4144 از 4428 اولاول ... 31443644404440944134414041414142414341444145414641474148415441944244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,431 به 41,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ماشین های لوکس و سوپر کار ، کالاهای قاچاق، قطعات و کالاهای ممنوع شده توسط شورای امنیت و ... میاد و تحریم روشون تاثیر نداره.
    به اینترنت و آب و برق و جون مردم که میرسه "تحریمیم ها"؟ "تقدیرمونه
    چرا واسه بعضیا تحریم نیست و تقدیرشون این نیست
    ؟

اگر همینه که هست و تقدیرمونه، چرا میخوای بری اعتراض کنی؟ چرا میخوای توی تقدیر (و احتمالا کار خدا ) دست ببری و تغییرش بدی؟

ضمنا دارو و اینترنت تحریم نیست گل پسر.

بابا استدلال
    تا موقعی که ما تو اینجا که مجازیه اتحاد نداشته باشیم شما نمیتونی گنده تر از اینو بخوای
    ضمنا نمیخواستم بحثو سیاسی کنم
    اگه میشه ادمین بحثای اضافه رو پاک کنه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

فن آوا - 1مگ 6 گیگ رو ثبت نام کردم

ولی دوستان ازتون خیلی گله مندم ! اینجا هیچی نمیگین ولی خودتون زود دویدید های وب ! دفعه اول که اطلاعیه اومد زنگ زدم های وب و گفتن هر وقت خواستین تشریف بیارین پورت خالی تو منطقتون زیاده اونوقت امروز که قبل از تصمیم برای فن آوا قصد داشتم یه بار دیگه های وب رو هم پرس و جو کنم بهم گفت پورت خالی ندارن

3. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش .من خط رو تخلیه کردم و رفتم مخابرات امیدوارم کسایی که فکر میکنن با برداشتن این طرح وضع اینترنتشون بهتر بشه واقعا این اتفاق واسشون بیوفته چون ما به اصطلاح دانلودر ها اینو حق همه میدونیم که از اینترنت پر سرعت استفاده کنند و حسود کسی نیستیم و نمیگیم کسی نباید به خاطر علاقه به کاری که داره ازش محروم بشه

5. 3 کاربر از juik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان این طرح کمپین پاییزه مخابرات زده 1 تا 7 رایگانه ، اما توی کامنتها یه سری کاربرا زدن "گفتن رایگان نداره " !!!! کسی نرفته ثبت نام کنه ؟؟؟ قیمتاش که خوبه اگه رایگان داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امیدوارم همه دوستانی که اینجا اعتراض میکنن الکی فقط از روی معده حرف نزده باشنو همگی باهم این سرویس دهنده رو تخلیه کنیم...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارس آنلاین DNS هاش رو به DNS های گوگل تغییرداد
    8.8.8.8
    8.8.4.4

9. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این دیگه چه دزدی ای هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    شبانه رایگان اونوقت حجمم کم میکنن اسمش میزارن افزایش کیفیت ؟؟؟!!!!!!!!!! آیا اینا فرفی با خر دارن ؟؟؟
    من مخابراتم با این که نسبت به دو سال قبل و سال قبل بدتر شد اما از این دزدایی که دیدم قابل تحمل تره !!
    یادش بخیر مازندران بهمن 91 تا تا مرداد 92 هر سرعتی نامحدود میگرفتی سرعتت حداکثر 370 بود !!! ملت کلی هارد پر کردن خود منم ماه اول 300 گیگ دانلود کردم !!! تا دو ماه بعدش دانلود زده شدم !!! فقط به خاطر ویدئو آنلاین و دانلود دیگه خداکثر ماهی 180 تا 200 گیگ بود دانلودم !!! بعد مرداد سرعتا اسمی شد و فاجعه شد نامحدود !! الانم کمپین تابستان 2مگ 5گیگ ماهی 17500 رو قبض میاد سرعتم 256 شب و روز مهم نیست !! شبا اگه سرور داخل باشه 5 گیگ میشه گرفت !! البته سرور خارج هم بالائه سرعتش فرقی نمیکنه تنها فرقش اینه که اگه سرور داخل باشه تک لینک 250 میگیری خارج باشه با 4 یا حداکثر 8لینک 250 میشه راحت !!!
    در کل بین دزدا مخابرات به صرفه اس !! البته اینام شدیدا دزدنا !!!! ولی دیگه پارس آفلاین شاه دزده !!!

11. 15 کاربر از Y_H2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا یه دو سه روزه چرا سرعت انقدر افتضاح شده؟ برای شما هم همیطوره؟

13. 3 کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این دیگه چه دزدی ای هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    شبانه رایگان اونوقت حجمم کم میکنن اسمش میزارن افزایش کیفیت ؟؟؟!!!!!!!!!! آیا اینا فرفی با خر دارن ؟؟؟
    من مخابراتم با این که نسبت به دو سال قبل و سال قبل بدتر شد اما از این دزدایی که دیدم قابل تحمل تره !!
    یادش بخیر مازندران بهمن 91 تا تا مرداد 92 هر سرعتی نامحدود میگرفتی سرعتت حداکثر 370 بود !!! ملت کلی هارد پر کردن خود منم ماه اول 300 گیگ دانلود کردم !!! تا دو ماه بعدش دانلود زده شدم !!! فقط به خاطر ویدئو آنلاین و دانلود دیگه خداکثر ماهی 180 تا 200 گیگ بود دانلودم !!! بعد مرداد سرعتا اسمی شد و فاجعه شد نامحدود !! الانم کمپین تابستان 2مگ 5گیگ ماهی 17500 رو قبض میاد سرعتم 256 شب و روز مهم نیست !! شبا اگه سرور داخل باشه 5 گیگ میشه گرفت !! البته سرور خارج هم بالائه سرعتش فرقی نمیکنه تنها فرقش اینه که اگه سرور داخل باشه تک لینک 250 میگیری خارج باشه با 4 یا حداکثر 8لینک 250 میشه راحت !!!
    در کل بین دزدا مخابرات به صرفه اس !! البته اینام شدیدا دزدنا !!!! ولی دیگه پارس آفلاین شاه دزده !!!
    داداش شما مخابرات کجایی؟تهران طرح شبانه رایگان داره؟

سرعتا هم کلا سراسریه این ماه آخری دیگه آزارشون زیاد شده

برا تخلیه باید چکار کنم راستی؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا امروز هی‌ قطع وصل می‌شه

نکنه اینم جزو جلب رضایت

16. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •