داش sid این اموزشتو یا زره بین هم نمیشه خوند که.
داش sid این اموزشتو یا زره بین هم نمیشه خوند که.
بايد با paint بازش كني
روي عكس راست كليك كن و گزينه اديت رو بزن اون وقت به راحتي ميشه خوند
سلام برو بچه های گل
دوستان چه خبر امتاحانای ما که افتاد 13 بچه های دانشجو میگفتن {به خاطر برادر شهیدم من امتاحان نمیدم}
چه خبر از قبیله تو ورد 38؟
راستی کسی تو ورد 28 قبیله آشنا سراغ نداره از قبیله شوتینگ شدم مطعسفانه الان هم همه این قبیله های اطرافم در جنگند و عضو غیر آشنا نمی پذیرند 2 هفته ای هست قبیله ندارم مطعسفانه
سلام سید جان ببخشید این معرفی که دادی اصلا با چی باز میشه؟! یکی اینو اول به من بگه بعد اینکه شما فقط تعریف کردی خوب لینک بازی کجاست بگو مام بریم!
سلام آرش جان خوبی خودت شوتیتی مارم شوتوندی که!![]()
Last edited by Zende; 22-06-2009 at 10:45.
سايت بازي تراوين:
لينك آموزشي همونطور كه قبلا گفتم يك عكس هست كه كافيه بعد از دانلود روش راست كليك كنين و گزينه اديت رو انتخاب كنيد تا در محيط paint باز بشه اونجا خيلي راحتتر و واضح تر ميتونيد مطالعش كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك تاپيك هم در اين فروم هست با نام بازي تراوين كه من چند تا لينك مفيد توش معرفي كردم
لينك آخر در امضاي من هم مربوط ميشه به فايل آموزشي ديگه اي كه خودم تهيش كردم و يك شهرك مجازي ايراني جديد رو (با نام زئوس دات كام) معرفي كردم و با سايتهاي اجتماعي ديگه اي مثل 360 وفيس بوك و اركات و كلوب دات كام و گوهر دشت مقايسه كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما بريد ببينيد چون تا حالا هر كي امده پشيمون نشده
سايت بازي تراوين:
لينك آموزشي همونطور كه قبلا گفتم يك عكس هست كه كافيه بعد از دانلود روش راست كليك كنين و گزينه اديت رو انتخاب كنيد تا در محيط paint باز بشه اونجا خيلي راحتتر و واضح تر ميتونيد مطالعش كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك تاپيك هم در اين فروم هست با نام بازي تراوين كه من چند تا لينك مفيد توش معرفي كردم
لينك آخر در امضاي من هم مربوط ميشه به فايل آموزشي ديگه اي كه خودم تهيش كردم و يك شهرك مجازي ايراني جديد رو (با نام زئوس دات كام) معرفي كردم و با سايتهاي اجتماعي ديگه اي مثل 360 وفيس بوك و اركات و كلوب دات كام و گوهر دشت مقايسه كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما بريد ببينيد چون تا حالا هر كي امده پشيمون نشده
من با پاینت هم که کردم نشد چرا سایت تراوینو میدی من میگم سایت زئوسو بده مگه اون بازی نیست یا همین تراوینه...؟!
سلام
آرش کیه من اشکان هستم محمد جان
در ضمن اون قبیله آخه واسه هرکی دعوت نامه میفرستادم کسی نی یومد الان هم که بد جور جنگ براه افتاده همه با هم میجنگند خدا به خیر بگذرونه 2 روزه دوک های قبیله ها ی اطراف من کاملا یهو از بین میرن
البته الان من حمله ای ندارم ولی مطمئنم در راه هست![]()
آهان سلام دوباره ببخشید من اسمارو اشتباه میگیرم اشکان جان
سید جان جواب ندادی این زئوس که میگی چیه تراوینه؟! یعنی قبیلست چی چیه به ما هم بگو یاد بگیریم من میگم آدرس زئوس بده تراوین میدی؟!
اشکان جان پس این بوده اشکالی نداره حالا مارو ساپ کن بعد خودت منفجر شو منم فکر کنم دیگه باید اسمتو از توی پروفایلم بردارم وگرنه منم مجبور به انفجار میکنن
دستتم درد نکنه!
زئوس بازي نيست
زئوس در گوگل داك
يه سر به اينجا بزن دستت ميادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش و معرفي زئوس در امضام هست
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)