تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4143 از 4428 اولاول ... 31433643404340934133413941404141414241434144414541464147415341934243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,421 به 41,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببینم برا تخلیه که دیگه پول نمیگیرن؟ چند روز طول میکشه؟
    من کلا درماه 10-15 گیگ دانلود شبانه دارم که کلا با این طرح باید 5 گیگیو که واسه یه ماه میخرم باید برای شبانه بدم بخدا اگه مث صبا باشه راضیم که دو برابر حجمم دانلود داشته باشم
    آخه این عدالت نیست دوستانی بودن که یه شب دانلودشون اندازه کل یه ماه من بود(البته نوش جونشون که از این دزدا گرفتن ایشالا تو این چند شب باقی مونده به گریه بشونن پشتیبانی رو)
    ضمنا دوستان به اینترنت موبایل هم اتکا نکنید دو هفته دیگه دوستان قراره جلسه بذارن قیمتشو 2-3 برابر کنن
    راستی این طرحو انگار مال من زودتر فعال کردن
    دیشب 90 مگ مصرف کردم 30 مگ کم کرد ازم

2. 4 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

قصدت خوبه اما دلت خوشه

تو مسائل خیلی مهمتر از این، این کارا جواب نداده و کسی اهمیتی نداده
    بعد انتظار داری وزیر و وکیل به دانلود فیلم و بازی من و تو اهمیت بدن و
    به خاطرش تو کارشرکتهای خصوصی دخالت کنند
    اونم وقتی که هیچ قانون و مقرراتی از خواسته هات حمایت نمیکنه
    بخاطر حفظ تجارت مجازی و اینکه یه چیزی داشته باشن که بهش بنازن میتونه جواب بده این راه حداقل از اعتراض بدون استدلال بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من تقریبا اکثر این شرکتای دزد اینترنتیو تست کردم بهترینشون همین پارس آنلاین بود که اینم اینجوری شد به نظر من همه باید باهم متحد بشم هیچ کس تا یه مدت ازین دزدا خدمات نگیره بعد خودشون مثل چی پشیمون میشن این بی پدرا اینترنت مفت از کشورای دیگه میخرن میان اینجا به قیمت پدرشون به مردم همیشه در صحنه میفروشن مثل خودروسازا که این آشغالاشونو به قیمت پدرشون میفروشن هر سالم بدتر میشن چرا چون مردم همیشه در صحنه صف وایمیستن تا محصولات آشغالی اینا رو بخرن

5. 4 کاربر از meysam6222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من تقریبا اکثر این شرکتای دزد اینترنتیو تست کردم بهترینشون همین پارس آنلاین بود که اینم اینجوری شد به نظر من همه باید باهم متحد بشم هیچ کس تا یه مدت ازین دزدا خدمات نگیره بعد خودشون مثل چی پشیمون میشن این بی پدرا اینترنت مفت از کشورای دیگه میخرن میان اینجا به قیمت پدرشون به مردم همیشه در صحنه میفروشن مثل خودروسازا که این آشغالاشونو به قیمت پدرشون میفروشن هر سالم بدتر میشن چرا چون مردم همیشه در صحنه صف وایمیستن تا محصولات آشغالی اینا رو بخرن
    داداش تحریمیم ها!
    اینجا خارج نیست که بگیم اگه فلان بد بود همیشه یه جایگزین داریم خلاصه این که همینی که هست تقدیرمونه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قصدت خوبه اما دلت خوشه

تو مسائل خیلی مهمتر از این، این کارا جواب نداده و کسی اهمیتی نداده
    بعد انتظار داری وزیر و وکیل به دانلود فیلم و بازی من و تو اهمیت بدن و
    به خاطرش تو کارشرکتهای خصوصی دخالت کنند
    اونم وقتی که هیچ قانون و مقرراتی از خواسته هات حمایت نمیکنه
    بنده خدا فکر کرده توی سویس زندگی میکنه
    اینها گردنشون کلفته و پشتشون به خیلی جاها گرمه.
    اون کسی هم که مدام بهش رجوع میکنید و شکوه و شکایت پیشش میبرید خودش باعث این مشکله و بقول معروف شریک... و رفیق قافله، اون دو سالی هم که وقت خواسته بود که یه کارهایی بکنه انجام داده. چشم بینا میخواد. من نمیدونم چرا بعضی از ماها از خیلی چیزا آزاد هستیم کلا بقول "مهران مدیری در ببره" "نه ب بفهمیم"
    خلاصه کسی یکم عقل محور باشه میفهمه نیازی به گفتن دیگران نیست و هی رجوع نمیکنه به فلانی.
    سیر بهتون میخنده طرف وقتی میبینه سوزش گرفتید و موفق بوده. از ما گفتن.

8. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جالب اینجاست توی سایتش نوشته امروزه کشورهای پیشرفته دنیا از راهکار "مدیریت ترافیک" استفاده میکنن ! یکی هم نیست بگه ایران پیشرفته اس الان ؟ یا اصلا همون کشورهای پیشرفته ای که میگی گیگی حجم میخرن ؟

10. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بنده خدا فکر کرده توی سویس زندگی میکنه
    اینها گردنشون کلفته و پشتشون به خیلی جاها گرمه.
    اون کسی هم که مدام بهش رجوع میکنید و شکوه و شکایت پیشش میبرید خودش باعث این مشکله و بقول معروف شریک... و رفیق قافله، اون دو سالی هم که وقت خواسته بود که یه کارهایی بکنه انجام داده. چشم بینا میخواد. من نمیدونم چرا بعضی از ماها از خیلی چیزا آزاد هستیم کلا بقول "مهران مدیری در ببره" "نه ب بفهمیم"
    خلاصه کسی یکم عقل محور باشه میفهمه نیازی به گفتن دیگران نیست و هی رجوع نمیکنه به فلانی.
    سیر بهتون میخنده طرف وقتی میبینه سوزش گرفتید و موفق بوده. از ما گفتن.
    ساکت بشینیم و نگاه کنیم؟
    اصلا شما بگو چاره شما واسه این طرح چیه؟که اینترنت نگیریم و همین نیم صدا رو هم داخل خودمون خفه کنیم؟

12. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جالب اینجاست توی سایتش نوشته امروزه کشورهای پیشرفته دنیا از راهکار "مدیریت ترافیک" استفاده میکنن ! یکی هم نیست بگه ایران پیشرفته اس الان ؟ یا اصلا همون کشورهای پیشرفته ای که میگی گیگی حجم میخرن ؟
    بقول یه بنده خدایی هر وقت اینجا خارج شد ما هم میشیم خارجی

14. 3 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ضمنا یکی هم نیست بهشون بگه ما تبلت و هار اکسترنال و گیگ اضافه و آیپاد نخواستیمکاری کردن که ـآدمــــ به همین شبانه رایگان باسرعت 60 هم راضی شه
    همه رو به جلو پیشرفت میکنن ما رو به عقب داریم میریم اگه یادتون باشه همین پارس تو عید یه سال فکر کنم یه روز محدودیتو برداشت سال دیگه کرد 3 گیگ سال دیگش شد 1 گیگ امسال هم که با این اوضاع شبانه یه چیزی میخوان بگیرن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش تحریمیم ها!
    اینجا خارج نیست که بگیم اگه فلان بد بود همیشه یه جایگزین داریم خلاصه این که همینی که هست تقدیرمونه
    ماشین های لوکس و سوپر کار ، کالاهای قاچاق، قطعات و کالاهای ممنوع شده توسط شورای امنیت و ... میاد و تحریم روشون تاثیر نداره.
    به اینترنت و آب و برق و جون مردم که میرسه "تحریمیم ها"؟ "تقدیرمونه
    چرا واسه بعضیا تحریم نیست و تقدیرشون این نیست
    ؟

اگر همینه که هست و تقدیرمونه، چرا میخوای بری اعتراض کنی؟ چرا میخوای توی تقدیر (و احتمالا کار خدا ) دست ببری و تغییرش بدی؟

ضمنا دارو و اینترنت تحریم نیست گل پسر.

بخاطر حفظ تجارت مجازی و اینکه یه چیزی داشته باشن که بهش بنازن میتونه جواب بده این راه حداقل از اعتراض بدون استدلال بهتره
    بابا استدلال

ساکت بشینیم و نگاه کنیم؟
    اصلا شما بگو چاره شما واسه این طرح چیه؟که اینترنت نگیریم و همین نیم صدا رو هم داخل خودمون خفه کنیم؟
    پیشنهاد بنده این هست شما به همون خفت کردن وزیر مشغول باشید.
    Last edited by Alone-Star; 12-11-2014 at 13:36.

17. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •