فقط می خواستم ببینم امضام با تعداد پستام چندتائه همین
چه می کنه این alimachal در World 21
D:
فقط می خواستم ببینم امضام با تعداد پستام چندتائه همین
چه می کنه این alimachal در World 21
D:
تو ورلد 25 با دو تا مهرداد و بیش از 30 تا ایرانی دیگه شروع کردیم ولی فقط Hosein Adeli مونده بود که تا رنک 5 هم پیش رفته بود ولی اکانتشو واگذار کرد![]()
چه طوری وحید
ممنون از تعریفت
اقا پاشو بیا 38 کلی از بچه ها اونجا هستن بیا اونجا کمکت میکنیم سریع بسازی
تو این ورلد هم چنتا اسکل گیر اوردم ایشالا وقتی ضعیت خ.ب بشه روستاهامو بهشون میفروشم![]()
نه می خوام خودمو سوپرایز کنمخخخخخخخخخخخخ
نه حالا امروز سرزدم هنوز خوشبختانه کلیر نشدم
فقط نمیدونم چرا بر تعداد سربازام اضافه شده!
همین طور احساس میکنم اسطبلمم شده لول 3!فقط نمیدونم اون باهوشی که بازی کرده چرا وارهوسو لول 4 نگه داشته(شوخیا...)
دستت درد نکنه من کارو زندگی دارم بقیشم تو بازی کن!![]()
سلام
من صفحه اول تاپيك رو خوندم
اين جور كه من فهميدم خيلي شبيه تراوين هست كمي گرافيكي تر ولي به جاش فارسي نداره
به هرحال دنبال همچين بازي بودمكه در كنار تراوين بازي كنم
يه سوال:
مثل تراوين ميتوني بعد از دستوراتي كه دادي از بازي خارج بشيم؟آپگريد منابعش با آپگريد منابع در تراوين چقدر از لحاظ سرعت فرق ميكنه؟
این از تراویان خیلی باحال تر ، جذاب تر و حرفه ای تره
آخه انقدر سریع ریسورس رو تموم میکردم که هیچ وقت 1859 تا پر نمیشد تا الکی وارهوس رو آپگرید کنم !همین طور احساس میکنم اسطبلمم شده لول 3!فقط نمیدونم اون باهوشی که بازی کرده چرا وارهوسو لول 4 نگه داشته(شوخیا...)![]()
توی اکانت خودم زدم نوبل من بسازه![]()
کوفتت شه
از دست تو که دیگه من مجبور شدم استارت اور کنم تا خودم اومدم حمله ای بهم شد هر چی داشتم و نداشتم باهاش رفت سعیدم انداختم بیرون الآن افسرده شدم اما شانس اووردم زیر چتر نجات آرش جان در ورلد 28 هستم ولی کو وپون کپچر؟!![]()
محمد خان به سوالم جواب ندادين؟در ضمن تونستين وارد شهرك مجازي زئوس بشين يا نه؟لينكش توي امضام هست
اين تاپيك 1000 صفحه رو هم رد كرده خيلي جالبه![]()
دیدی ؟ همین که سیت من رو قطع کردی بلاهای آسمانی بر فرق سرت نازل شد !
در مورد آپگرید منابع و تمام سوالاتی که کردی باید بگم تریبال وارز از همه ی بازیها در این سبک بهتره
این چهار هزار صفحه هم همینجوری پر شده ... از بس بازیش جذابه ماشالاالبته نصف تاپیک اسپم و خبر های روز هستن و کل تاپیک پر از کاریکاتوره تا مطالب مفید !
مشالا همه بچه های تریبال وارز هم بن شدن !
کلا قدیما اینجا پاتوقمون بود و گپ میزدیم توی این تاپیک !
![]()
در مورد زئوس هم بگم که دنگ و فنگ زیاد داره !![]()
soheils village (393|741) K73
يكي ما رو دعوت كنه به اتحادش
يه بار ديگه سعي كن توي زئوس عضو شي
هر كي اومده شگفت زده شده
لينك توي امضامه
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)