تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4141 از 4428 اولاول ... 31413641404140914131413741384139414041414142414341444145415141914241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,401 به 41,410 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

خب اینا درست که مخابرات میگه رایگانه حجم شبانه. اما پس اینا چیه تو نظرات کاربران ؟؟!!

کاربر مهمان
    1393/08/17 23:50

سلام.من کمپین پاییزه گرفتم.2مگابایت..بدون مودم.5گیگ.2گیگ ترافیک رایگان. ماهی 17500. با 2020 تماس گرفتم دررابطه با ترافیک شبانه رایگان از ساعت 1شب تا7 صیح/ گفتن کمپین پاییز رایگان نداره نمیتونید. الان تو سایت زدید که ازساعت 1 تا 7صب رایگانه. بالاخره رایگانه یا نه؟ دانلود نکنم ترافیکم تموم بشه؟ لطفا جواب بدین. lمرسی

کاربر مهمان
    1393/08/19 19:16

سلام.من این کمپین رو گرفتم.2MB.ماهی 17500. تماس گرفتم با مخابرات شهید بخششی تو محلمون گفت ترافیک شبانه رایگان نیست.با 2020 هم تماس گرفتم.گفت رایگان نیست.تو سایت زده رایگان.داخل گزارشات سرویسم رفتم حجم مصرف شده. پس چرا تو سایت زدین رایگان؟ همه شرکتا شبا رایگانه.حتی کمپین تابستانه مخابرات هم رایگان بود.شانس منه که کمپین پاییزه گرفتم رایگان نیست...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای آقا , همچین گفتن صبر کنید خبرای جدید درراهه , به مدیریت انتقال میدیم این اعتراضات شمارو... من گفتم واقعا میخوان یه تجدید نظری بکنن !
    وجدانا این سوژه خوبی برای یه اپیزود برره میشد :
    - هان ؟ به شبانه 1/3 اعتراض دارید ؟ صبرکنید .. عوضش میکنیم ... خوب پیشنهاد جدید اینه : شبانه 1/3 !! چطوره ؟ راضی شدید دیگه ؟؟

ولی پشنهاد اون دوستمون هم بد نیست من خودم 3 هقته فاصله بین صبا و پارس رو از ایرانسل استفاده کردم . با 20 تومن نزدیک 50 گیگ فایلامو گرفتم و یه طرح
    روزانه برای یک ماه هم فکر کنم 10 تومن . هم بیرون روی موبایل نت داشتم هم شب توی خونه . بهرحال میشه باهاش یه مدتی زندگی کرد.
    gigaht جان.

اگه اینترنت موبایل وضعیتش درست باشه، برای مصارف فردی واقعاً بهترین گزینه است. تو دنیا هم یکی از ابزارهای اصلی توسعه اینترنت پرسرعته. واسه همینم هست که به عنوان رقیب جدی، تونسته اینترنت‌های مبتنی بر کابل‌های نوری یا مسی رو به شدت تحت فشار بذاره. مهمترین مزیتش هم سیار بودنشه. شما هر جا که آنتن داشته باشی می‌تونی اینترنت هم داشته باشی.

اما تو ایران تازه بعد از قرن‌ها دارن 3G می‌دن. بعد من که اینترنت همراه اولم رو فعال کردم در 90 درصد جاها حتی EDGE هم نمی‌ده. مثلاً قرار بوده 3G باشه.

من ایرانسل ندارم. شاید اون وضعیتش بهتر باشه.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب اینا درست که مخابرات میگه رایگانه حجم شبانه. اما پس اینا چیه تو نظرات کاربران ؟؟!!

کاربر مهمان
    1393/08/17 23:50

سلام.من کمپین پاییزه گرفتم.2مگابایت..بدون مودم.5گیگ.2گیگ ترافیک رایگان. ماهی 17500. با 2020 تماس گرفتم دررابطه با ترافیک شبانه رایگان از ساعت 1شب تا7 صیح/ گفتن کمپین پاییز رایگان نداره نمیتونید. الان تو سایت زدید که ازساعت 1 تا 7صب رایگانه. بالاخره رایگانه یا نه؟ دانلود نکنم ترافیکم تموم بشه؟ لطفا جواب بدین. lمرسی

کاربر مهمان
    1393/08/19 19:16

سلام.من این کمپین رو گرفتم.2MB.ماهی 17500. تماس گرفتم با مخابرات شهید بخششی تو محلمون گفت ترافیک شبانه رایگان نیست.با 2020 هم تماس گرفتم.گفت رایگان نیست.تو سایت زده رایگان.داخل گزارشات سرویسم رفتم حجم مصرف شده. پس چرا تو سایت زدین رایگان؟ همه شرکتا شبا رایگانه.حتی کمپین تابستانه مخابرات هم رایگان بود.شانس منه که کمپین پاییزه گرفتم رایگان نیست...
    من که دیروز زنگ زدم 2020. اصلاً حرفی از این کمپین پاییزه و اینا نزد. مشخصاً ازش پرسیدم که سرویس‌های 5 و 10 مگ رو به منازل می‌دین، گفت: نه. فقط به شرکت‌ها. بعد پرسیدم این سرویس‌های حجمی شبانه رایگان دارن. گفت: نه. اصلاً هم حرفی از این نزد که با کمپین پاییزه می‌تونی شبانه رایگان داشته باشی.

ضمناً تو متن اطلاعیه مربوط به کمپین شبانه هم نوشته: «ارائه سرعت دو برابر به مشترکین» بعد پایین‌ترش توضیح داده که:
    .5 منظور از استفاده از سرعت دو برابر چیست؟
    استفاده از سرعت دوبرابر بدین معناست که تعرفه ای که از مشترک دریافت می گردد تعرفه نصف سرعت ارائه شده می باشد .
    لذا در جداول قیمت محصولات سرعت دو برابر لحاظ شده است.
    یعنی سرعت 2 مگ همون 2 مگ. اما چون نصف قیمت یه سرویس 2مگ معمولی رو گرفتن پس باید سرویس 1مگ می‌بوده اما الآن 2مگه. پس شما دو برابر سرعت دارید.

حالا دوستانی که دارن می‌گیرن مواظب باشن که سرویس 2 مگ می‌گیرن یه وقت انتظار سرعت 4مگابیت رو نداشته باشن.

5. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هر چی به ضرب العجل 10 اذر نزدیک میشیم سرعت شبانه کاهش پیدا میکنه ...حرومشون باشه این پولی که بهشون میدیم ...

7. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کمپین پاییزه مخابرات 1 تا هفت صبح رایگان نداره دوستان
    من سوال کردم
    فقط آسیاتک و فن آوا بهترین گزینه ها هستن( اگر قانون 1/3 تو این شرکتها هم اعمال نشه).

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر چی به ضرب العجل 10 اذر نزدیک میشیم سرعت شبانه کاهش پیدا میکنه ...حرومشون باشه این پولی که بهشون میدیم ...
    تائید میشه. چیزم تو چیزشون (منظورم انگشتم تو چیزشون بود، یعنی انگشتم توی چش این مستکبر پولخوار اینترنت نده )

10. 6 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کمپین پاییزه مخابرات 1 تا هفت صبح رایگان نداره دوستان
    من سوال کردم
    فقط آسیاتک و فن آوا بهترین گزینه ها هستن( اگر قانون 1/3 تو این شرکتها هم اعمال نشه).
    تو سایت خودشون واضح گفتن داره ، اونیم که ازش پرسیدید احتمالا اطلاع نداشته خودش

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hamid_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من که در راستای نشون دادم رضایتمندیم از این طرح شگفت انگیز پارس انلاین بعد از پایان قرار داد از فن اوا یا مخابرات میگیرم، خوبی ایران نبودن قانون کپی رایته و دلمون به همین دانلود ها خوشه که همین رو هم میخان ازمون بگیرن
    Last edited by Hamid_m; 12-11-2014 at 10:54.

14. 3 کاربر از Hamid_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole
    Last edited by Zeitgeist; 12-11-2014 at 11:07.

16. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من که در راستای نشون دادم رضایتمندیم از این طرح شگفت انگیز پارس انلاین بعد از پایان قرار داد از فن اوا یا مخابرات میگیرم، خوبی ایران نبودن قانون کپی رایته و دلمون به همین دانلود ها خوشه که همین رو هم میخان ازمون بگیرن
    راست میگه دزد آنلاین در راستای رضایت ما شبانه رو حذف کرد ما هم در راستای رضایت دزد آنلاین تخلیه میکنیم

18. 8 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •