بله دیگه دوستان منم زنگیدم پرسیدم حرف شمارو تایید میکنم شدیدا هیچی دیگه حالا که بد بخت شدم 3 ماه حدودا در پیشه فعلا میرم تو فاز آنپاس تا آباها از آسیاب بیفته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله دیگه دوستان منم زنگیدم پرسیدم حرف شمارو تایید میکنم شدیدا هیچی دیگه حالا که بد بخت شدم 3 ماه حدودا در پیشه فعلا میرم تو فاز آنپاس تا آباها از آسیاب بیفته![]()
البته به Downstream و Upstream هم کاملا بستگی داره، مثلا من هم هیچوقت سرعتم از 270 بالاتر نمیره چون Downstream رو روی همین مقدار بستن ولی برای افرادی که بالاتره، میتونه از این مقدار بیشتر بشه
این سرور خارجی و سرور داخلی دیگه چه مدلیه؟! من دو هفته است شاتل ۸ مگ گرفتم تا دو سه روز پیش از سرور خارجی ۱۵۰ دان میکرد و از سرور داخلی ۶۰۰ ولی الان شده ۳۰ و ۲۶۰ حدودا. اینجوری که نمیشه چیزی دان کرد
اگه 8 مگ گرفتی سرعت دانلودت باید حدود 1000 کیلو بایت باشه ( تو روز هم سرعتت همین قدره که گفتی !؟ )
بهتره با پشتیبانی شاتل تماس بگیری
ببخشید یادم رفت بگم که منظورم دانلود شبانه است
شاتل ( یا شاید هم مخابرات که پورت هاش رو به بقیه ISP ها میده ) روی سرورهای خارجی محدودیت بیشتری روی سرعتشون اعمال میکنه.
چی؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری که شما میگی اوضاع شبانه 8 مگابیت با 128 کیلو بیت هیچ فرقی نمی کنه. این شاتل دیگه شورش رو در آورده.
درسته منم همینو شنیدم .
Last edited by mojtaba2321; 10-10-2013 at 11:14.
سلام
شاتل ۸ مگ دارم
تو خود سایت شاتل نوشته دانلود شبانه سرعتش تا ۳ مگ هست دیشب سرعتش ۱۲۸ بود (۱۶ ک ب در ثانیه) خواستم کسایی که می خوان بگیرن با خبر باشن
من از اولین روزی که سروییس ART 4 شروع شد تا به الان در حال دانلود بودمالبته به غیر از چند روزی که خونه نبودم
تا الان 60 گیگ دانلود کردم اون اوایل سرعت 40 بود که بعدا شد 128 کیلوبایت در ثانیه از دیروز دوباره اومد زیر 40 نگاه کردم دیدم از سرور های خارجی اینطوریه از سرور های داخلی همون 128 الان با این وضعیت اگه بپرسیم چرا اینطوریه میگن تقصیر ما نیست.
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 10-10-2013 at 11:56.
اینترنت ۸ مگ رو کسایی که می خوان دانلود شبانه داشته باشن نگیرن
پشتیبانی گفت دانلودم رو توی طول روز پخش کنم ... میگم اونوقت که فیری نمیشه
هی می پرسم کی درست میشه جواب درست حسابی نمی ده
الان من ۴۴ تومان دادم تا شبانه اینترنت ۱۲۸ بهم بدن ... دیشب که سرعت رو دبدم یک نوستالژی برام داشت که چراغ رو خاموش کردم نشستم زار و زار گریه کردم
![]()
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)