یعنی حدود 200 هزار تومان ... باز از اون خالی ها بستی مهرداد .... : دیطرف حدود 150 پوینت بهم داد شایدم بیشتر
کدوم خری این قیمت ازت خرید ؟
بگو برای ورلد های دیگه براش تور بندازیم بچاپیمش :د ی
یعنی حدود 200 هزار تومان ... باز از اون خالی ها بستی مهرداد .... : دیطرف حدود 150 پوینت بهم داد شایدم بیشتر
کدوم خری این قیمت ازت خرید ؟
بگو برای ورلد های دیگه براش تور بندازیم بچاپیمش :د ی
سلام من توي ورلد38 هستمy:442 487:x
اسم=danyal 322
به فـــاك رفت ! :دي !
بويا و صفا اكنت هاشون بن و سبس دليتش كردن ! بعد هم ما رفتيم با star wars قديم و tesb جديد مرج شديم !!! خلاصه دانسي داره براي خودش
خالی چیه میتونی از صفا و مصطفی بپرسی
ا
اما طرف خیلی اسکل بوددیگه همچین موجودی رو پیدا نکردم اخه یه اکانت 3میلیون پوینتی هم تو 22 داشتم که ول کردم به امون خدا
دوستان من یادم میاد یه نوع مرورگری بود شکل پریمیوم میکرد و میتونستی مستقیما به building ها دسترسی داشته باشی !!کسی لینکشو داره؟؟؟
من امروز بن شدم
Reason for your ban: Use of a script that mimics premium advantages
من که بهتون گفتم اسکریپ ها باعث میشه بن بشین
من که یادمه یه نرم افزار بود ... این اسکریپت چیه ؟؟
اسکریپ هم کار نرم افزار رو انجام میده
باعث ایجاد همون منو های پریمیوم و در نهایت بن میشه !
تاپیک وست رو هم به سمت تریبال منحرفیدیم !!
میگم محمد جان جدا ببخشید دیگه یک دفعه ای شد چون وضع اینترنت خراب بود مجبور شدم سریعا جانشین انتخاب کنم البته الانم خیلی فرقی نکرده ولی اگه نمی تونید داشته باشیدش یا سرتون شلوغه یه خاکی خودم تو سرم میریزم!؟
تا جایی که من یادمه هرکی روی من سیت کرده کلیر شده !
ولی شما ها هم سیت میکنین به امان خدا ! میرین دو ماه دیگه میایین بعد صد تا فحش میدین که چرا کلیر شدم![]()
همین دو هفته پیش یکی از ایرانی ها روی من سیت کرده بود بدون اینکه چیزی بگه یک هفته با اکانتش بازی کردم بعد دیدم که نمیاد گرفتم خودم سیت رو قطع کردم ... خیری که به ما نداشت ، حد اقل فارم یکی بشه مارو دعا کنه![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)