بله راست مي كه !!! اكه حداقل 100 هزار تا داشتي ميشد يه كاريش كرد ! بلاخره مي رفتي و كمكت مي كردم مي اومدي بالا ! ولي خيلي امتيازت كمه !
بله راست مي كه !!! اكه حداقل 100 هزار تا داشتي ميشد يه كاريش كرد ! بلاخره مي رفتي و كمكت مي كردم مي اومدي بالا ! ولي خيلي امتيازت كمه !
اگه بفهمن بن میکنن چون دیگه کسی پریمیوم نمیخره![]()
هاا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟100 هزار!!!بابا کوتاه بیا..مگه میخوام چیکار کنم!؟
این قدر حال می ده !!: ديهاا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟100 هزار!!!بابا کوتاه بیا..مگه میخوام چیکار کنم!؟
مخصوصا اگه 100 k داشته باشی ! :دي اگه تعداد روستاهات زیاد باشه باید بی کار باشی و از همه مهمتر باید سرعتت زیاد باشه ( اینترنت هم خودت ) ... ولی 100 هزار تا از همه بهتره !
هوی برسام جواب بده !! :دي
ها كي كجا ؟ جي رو جواب بدم ؟
اكنت من توي ورلد 21 B3RSAM هست !
اونو که خودمم می دونم !! :ديها كي كجا ؟ جي رو جواب بدم ؟
اكنت من توي ورلد 21 B3RSAM هست !
می گم بقیه ی بچه ها کجان ؟؟:دي اون ترایبه چی شد ؟ پویا اینا رو می گم !
سلام
اگه ميتونين كمكم كنين ممون ميشم
در ورد 32 هركار مي كنم نمي تونم بيشتر از سه نوبلمن درست كنم
اینجوری ها هم نیست
مثلا من خودم بعد از مدت زیادی به و12 برگشتم
اونجا با ساپورت کاظم و ریسورس هایی که فرستاد خیلی سریع رشد کردم ( البته تا 3 روستا رو ریسورس داد بهم) اما بعدش خیلی سریع نسبت به ادمهایی که تو اون K بودن رشد کردم و با اینکه با کل ترایبهایی که اطرافم بودن دشمن بودم بازم اونا نتونستن کاری بکنن و در اخر هم تا حدود 100 تا روستا (البته دقیق یادم نیست) رفتم و رنکم حدود 500 شد فکر کنم
بعدشم با اینکه هنوز جای پیشرفت داشتم اما خسته شدم و اکانتمو به یکی از این خارجی ها فروختمطرف حدود 150 پوینت بهم داد شایدم بیشتر
اما در کل اگه خیلی بازی رو بلد نیستی و دوستای قوی نداری بهتره بیای و 38
چرا شایعه درست میکنی
کلی جا هست همه بیاین و38
به وحید هم که برگشتی
جاتون خالی این چند روزه انقدر حالم گرفته است که نگو ...
بگذریم ... الان کسی ورد 36 هست ؟
سلام من ورلد 38 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (303|607) K63 میشه منم بیام تو جمعتون؟سه چار روزه شرو کردم البت تا یکم تیر روزی دو سه بار میتونم سر بزنم به شهرم اخ امتحان دارم ولی بعد اون باس به زور بندازینم بیرون.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)