ببین تو که زحمت دانلود رو می کشی مپ 6.48 رو دانلود کن از همه بهتره![]()
ببین تو که زحمت دانلود رو می کشی مپ 6.48 رو دانلود کن از همه بهتره![]()
میشه بگی برای broothmother کدوم item بهتره همچنین برای Viper .............
ببین بلید میل رو میگی Return? 4 تا بلید میل بسته بود؟! قانون مسابقات بیشتر از یکی رو اجازه نمیده.اول بازی یه ونگارد و دو سه تا ریتبند بستم بعد پاچوبی رو کامل کردم و چون میدونستم طرف میخواد return ببنده چون کلا بش بود رفتم تو کار satanic بعد از اون هم butterfly رو بستم بعد heart بستم و بازی رو تموم کردم یارو کم اورده بود 4 تا return بسته بود ولی چون خونش کم بود کم میاورد اگر دمیجم کم میشد هم خیلی راحت فرار میکردم با لول یکه ووید. ولی خیلی راحت زدمش
در ضمن من 1به1 بازی نمیکنم چون حال نمیده ولی چون طرف چند بار خودش خواست بازی کنیم و می گفت بست مستر میزنه من هم بازی کردم.![]()
من هم قبول دارم. 1به1 فقط واسه شناختن نقاط ضعف و قدرت هیروها خوبه. وگرنه اصلا ارزش نداره
برودمادر خیلی بستگی داره که چه هیرویی جلوته. براش Aura میبندن... اسپلش میبندن... کریتیکال میبندن. باترفلای میبندن. پاور ترید میبندن!! کلا اول بازی باید یجوری بازی کنی بشوری ببری تو!! دقیقه 15 باید تاور بیس رو لمس کنی!!میشه بگی برای broothmother کدوم item بهتره همچنین برای Viper .............
وایپر که دیگه آیتم بستنش راحته. یاشاسنج، کریتیکال، مانکی، باترفلای. آیتم کلفت کلا رو وایپر خوب جواب میده!
اخیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــش
بالاخره امتحانام تموم شدن
یه مدت نیودم حال کردین ها !! ! !
می دونم وقتی من نبودم چقدر غصه می خوردید ! ! ! !
اما نگران نباشید چون داش A L I E N دوباره امد
یه چیز توپ واسه شما معتادا اوردم (معتاد های وار کرافت)
بازی وار کرافت واسه موبایل
تازه فرمتشم جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب می شه
حال می کنین با من رفیقین![]()
اخیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــش
بالاخره امتحانام تموم شدن
یه مدت نیودم حال کردین ها !! ! !
می دونم وقتی من نبودم چقدر غصه می خوردید ! ! ! !
اما نگران نباشید چون داش A L I E N دوباره امد
یه چیز توپ واسه شما معتادا اوردم (معتاد های وار کرافت)
بازی وار کرافت واسه موبایل
تازه فرمتشم جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب می شه
حال می کنین با من رفیقین
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چجوریه باید به اینترنت وصل شیم
یک پیشنهاد یکی که بیشتر از این بازی میدونه یه اموزش کلی بزار با فایل ها من که نتونستم بدونم چجوریه این بازی و ایا با فایل و غیره؟
اینو نمی دونم
اما من
این بازی رو روی گوشی N70 و K800 نصب کردم کاملا اندازه ی صفحه بود یعنی فیت
فکر کنم مولتی رزلیشنه ! ! ! ! ! (چی گفتم )![]()
من نديدم كسي براي برود مادر اسپلش ببنده. اگه منظورت از ائورا هموني هست كه يه كلاه سبزه اونم لازم نيست چون لول 6 خودش از صد تا از اين ايتم ها بهتره به نظر من اول بازي چند تا شيشه مانا 50 تايي بگيري با لول يك ات نذازي طرف پا بگيره( چون لول يك هم دميج نسبتا زياد مي زنه و هم مانا كم مي خواد) بعدش بري ايتم براي اتك اسپيد يا كريتيكال يا ارمور ببندي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)