تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 858 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه سجاد23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
    ممنون

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

حدود 20روزه که منشکل دارم.از صبح حدود ساعت 10 نتم مشکل پیدا میکنه.با اینکه به شبکه وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه و عملا بدون اینترنت هستم.قبلا یک خط آنتن داشتم و مشکلی نداشتم.از روزی که آنتنم بیشتر شد و به سه تا چهار چراغ رسید این مشکل برام بوچود اومد.پشتیابنی هم فقط میگه صبر کنید تا کارشناساون باهاتون تماس بگیرند.بعد شکایت از طریق 195 هم یکبار تماس گرفتن و گفتن پیگیری میکنیم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

حدود 20روزه که منشکل دارم.از صبح حدود ساعت 10 نتم مشکل پیدا میکنه.با اینکه به شبکه وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه و عملا بدون اینترنت هستم.قبلا یک خط آنتن داشتم و مشکلی نداشتم.از روزی که آنتنم بیشتر شد و به سه تا چهار چراغ رسید این مشکل برام بوچود اومد.پشتیابنی هم فقط میگه صبر کنید تا کارشناساون باهاتون تماس بگیرند.بعد شکایت از طریق 195 هم یکبار تماس گرفتن و گفتن پیگیری میکنیم
    دکل جدید زدن که مشکل ارتباطی داره ، برای منم این مشکل پیش اومد زنگ زدم بعد از حدود ۳ هفته دکل جدیدو کلن خاموش کردن به دکل اصلی وصل شدم با انتن کم دوباره درست شد.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
    ممنون
    تا جایی که من میدونم هیچکدوم از مودمهای TD-LTE ایرانسل همچین قابلیتی ندارند.

5. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان من از زمانی که گرفتم ثبات پینگم خوب بوده . با snr 8 و 4 خط آنتن . مودم خازجی zw101 . دو تا مشکل بزرگ داره ایرانسل یکی نت تایپ 3 بودن و کندی لود صفحات . کاش زودتر ایرانسل این دو مشکل روحل کنه

محتوای مخفی: پینگ 

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اطلاع دارید الان در حال حاضر از چه طریقی‌میشه بدون مالک بودن، وایمکس رو تبدیل به تی دی کرد؟
    و اینکه اقدام از طریق shop.irancell رو توصیه میکنید یا yello؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

8. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان اطلاع دارید الان در حال حاضر از چه طریقی‌میشه بدون مالک بودن، وایمکس رو تبدیل به تی دی کرد؟
    و اینکه اقدام از طریق shop.irancell رو توصیه میکنید یا yello؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    فکر کنم کپی کارت ملی مالک کافیه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

10. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.

12. این کاربر از skynet6000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوباره
    خب مودم و سیم کارت امروز صبح به دستم رسید و مامور ارسالشون هم کپی کارت ملی رو ازم خواست با یه فرمی که باید پر میکردمش .
    خواستم ببینم برای دوستان ، فعال سازی سیم کارت توسط ایرانسل چه قدر زمان برده ؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاغا من این مباحث فنی رو زیاد نمیدونم.

گوشی من 4g رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی داره. اما چند وقتیه در مشهد سرعت 4g برام خیلی اومده پایین به خدی که حتی یه دونه سایت هم باز نمیشه و حتی تلگرام هم نمیتونه وصل بشه.

مشکل چیه؟

آیا دوستان از پورت یا پراکسی خاصی در تنظیمات اتصال، استفاده میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •