سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
ممنون
سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
ممنون
حدود 20روزه که منشکل دارم.از صبح حدود ساعت 10 نتم مشکل پیدا میکنه.با اینکه به شبکه وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه و عملا بدون اینترنت هستم.قبلا یک خط آنتن داشتم و مشکلی نداشتم.از روزی که آنتنم بیشتر شد و به سه تا چهار چراغ رسید این مشکل برام بوچود اومد.پشتیابنی هم فقط میگه صبر کنید تا کارشناساون باهاتون تماس بگیرند.بعد شکایت از طریق 195 هم یکبار تماس گرفتن و گفتن پیگیری میکنیم
دکل جدید زدن که مشکل ارتباطی داره ، برای منم این مشکل پیش اومد زنگ زدم بعد از حدود ۳ هفته دکل جدیدو کلن خاموش کردن به دکل اصلی وصل شدم با انتن کم دوباره درست شد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تا جایی که من میدونم هیچکدوم از مودمهای TD-LTE ایرانسل همچین قابلیتی ندارند.
دوستان من از زمانی که گرفتم ثبات پینگم خوب بوده . با snr 8 و 4 خط آنتن . مودم خازجی zw101 . دو تا مشکل بزرگ داره ایرانسل یکی نت تایپ 3 بودن و کندی لود صفحات . کاش زودتر ایرانسل این دو مشکل روحل کنه
محتوای مخفی: پینگ
دوستان اطلاع دارید الان در حال حاضر از چه طریقیمیشه بدون مالک بودن، وایمکس رو تبدیل به تی دی کرد؟
و اینکه اقدام از طریق shop.irancell رو توصیه میکنید یا yello؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
فکر کنم کپی کارت ملی مالک کافیه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.
سلام دوباره
خب مودم و سیم کارت امروز صبح به دستم رسید و مامور ارسالشون هم کپی کارت ملی رو ازم خواست با یه فرمی که باید پر میکردمش .
خواستم ببینم برای دوستان ، فعال سازی سیم کارت توسط ایرانسل چه قدر زمان برده ؟
عاغا من این مباحث فنی رو زیاد نمیدونم.
گوشی من 4g رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی داره. اما چند وقتیه در مشهد سرعت 4g برام خیلی اومده پایین به خدی که حتی یه دونه سایت هم باز نمیشه و حتی تلگرام هم نمیتونه وصل بشه.
مشکل چیه؟
آیا دوستان از پورت یا پراکسی خاصی در تنظیمات اتصال، استفاده میکنن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)