اقا رضای عزیز
با توجه یه این انتخابی که برای این مدل داری،میتونی یه درصد بندی از تناسب این مدل برای سبکای مختلف(راک،جز،کانتری،الکتر نیک ،متال،و پاپ ) بدی؟؟
اقا رضای عزیز
با توجه یه این انتخابی که برای این مدل داری،میتونی یه درصد بندی از تناسب این مدل برای سبکای مختلف(راک،جز،کانتری،الکتر نیک ،متال،و پاپ ) بدی؟؟
توي اين فرم هدفون سنهايزر px100 و200 هست كه كيفيت صداي خيلي خوبي هم دارن ولي قيمت حول و حوش60 تومن بود فكر كنم.
دو صفحه گذشته هااا ...
Philips Head phone SHE 6000
کیفیتش چطوره ؟ واسه ایپاد شافل می خوام ! باسش خوبه ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم از آقا رضا و همه دوستان صاحب نظر و تجربه :
آیا من که مثلا از صدایی که مدل خاصی از برند خاص برام تولید می کنه فعلا خوشم اومده آیا برای ارتقا لازمه به سراغ برندهای دیگه ای برم ؟
مثلا از AKG به Sennheiser یا Beyerdynamic ؟
اگر بخوام تا 200 یا نهایتا 250 هزینه کنم از این سه برند کدوم پیشنهاد می شه ؟
مثلا بین AKG k141 mk2 یا k171 mk2 و Sennheiser HD215 ...
این مدلهایی که از Beyerdynamicمعرفی کردین محصولات بسیار حرفه ایی هستن ؟ چرا با مدلهای که تقریبا هم قیمت هستن اینقدر اختلاف امپدانس و فرکانس دارند ؟
آیا تهیه این مدلها رو پیشنهاد می دین که مثلا من کمی صبر کنم و یودجه رو به DT990 pro برسونم ؟ توی سایتها بررسی های خوبی از محصولات این برند هست .
سلام
دوستان به من مدل های
audio-technica ATH-M20
AKG K77 و K99
رو پیشنهاد دادن من میخواستم هولو هوشه 70 تومن باشه ولی ازش بیشتر نشه...منظورم از یه هدفن توپ چیزی بود که بتونه منو از نظر کیفیت صدای صاف و مطلوب+باس خوب جوری که صدارو خیلی خوب و شفاف بشنوم ...منظورم از شقاق هم جوریه که تو بازی صدای پای دشمن رو زود تر از دشمن بشنوم...سیستم های صوتی ماشین رو دیدید که صداش چقد شفافه و آدم حال میکنه ؟؟؟؟ اونطوری میخوام..منظورم این نیست که صداش اونقد بلند باشه منظورم اون کیفیت صداس!!!!
با تشکر میکنم از دوستان عزیز
k99 بیشتر از 70 تومنه.
80 به بالاست
دوست عزیز اینجور درصد گفتن برای یک هدفون 50 تومنی درست نیست!
اما برای مقایسه ظاهری:
هر چند بعد از اینکه عکسها رو گرفتم و آپ کردم تازه یادم اومد که شما بین K44 , K77 دودل بودید اما به اشتباه K77 , K99 رو عکسهاش رو گرفته بودم به هر حال فرقی نمی کنه دوستان شاید استفاده کنند
این هدفونها از جای به حساب معتبر گرفته شده بوده و الان هم از توی جعبه باز کردم چون استفاده نمی کنم ازشون (آخه کی HD800 رو ول میکنه بیاد با اینا گوش کنه)
به هر حال از نظر کیفیت هر سه مدل ساخت یک برند هستند و انتظار معجزه بیشتر از 20 تومن هم نداشته باشید که خیلی با هم متفاوت باشند
شماره 1 = K44
شماره 2 = K77
شماره 3 = K99
از نظر بیس:
1. کمی فلت ولی با کمی جزییات قابل شنیدن
2. کمی فلت ولی قوی تر از خط فلت به نظر می رسه
3. بسیار نزدیک به خط فلت
از نظر مید:
1. مید چندان خوبی نداره متمایل به Harsh
2. مید کمی ضعیف ولی کمی تمایل به Harsh
3. مید خوب و با کمی جزییات
از نظر های:
1. های چندان فلت و خوبی نداره
2. های کمی فلت هست و شفاف ولی احساس می کنید صدا تیز هست
3. های کمی فلت هست و شفاف و با یک ذره تیزی اما قابل چشم پوشی
ساده تر از این نمی تونستم بگم و ادامه باشه برای فردا بعداز ظهر چون دیر وقته و خیلی . . .
شما هم موفق باشید.
دمت گرم شما همه هدفون ها رو داری
دادا شما این ها رو میگی من پشیمون میشم از خرید![]()
از نظر بیس:
1. کمی فلت ولی با کمی جزییات قابل شنیدن
2. کمی فلت ولی قوی تر از خط فلت به نظر می رسه
3. بسیار نزدیک به خط فلت
از نظر مید:
1. مید چندان خوبی نداره متمایل به Harsh
2. مید کمی ضعیف ولی کمی تمایل به Harsh
3. مید خوب و با کمی جزییات
از نظر های:
1. های چندان فلت و خوبی نداره
2. های کمی فلت هست و شفاف ولی احساس می کنید صدا تیز هست
3. های کمی فلت هست و شفاف و با یک ذره تیزی اما قابل چشم پوشی
کلا این کلمات رو میشنوم فکر میکنم 60 تومن میخوام بدم یه چیز بد بگیرم که ارزش خرج کردن رو نداره!نمیدونم چرا این احساس بهم دست میده..
یه سوال دارم! مید خوب یعنی چی؟ مید به چه دردی میخوره؟
برای موسیقی راک کدوم یکی از المانهایی که گفتید باید خوب باشه؟ فلت؟ های؟ مید؟
مرسی
Last edited by Ali_softcenter; 11-10-2011 at 11:28.
سلام دوستان
اگه میشه یک هدست بلوتوث خوب یرای وصل کردن به لپ تاپ و موبایل تا سقف 60 تومن معرفی کنید.البته شاید بودجه رو بتونم بیشتر کنم.پس کمی بالا پایین فرقی نداره.فقط خوب باشه.
می خوام از این رو گوشی ها باشه و جوری باشه که صدای بیرون تو گوشی نیاد.سفت رو گوش چفت بشه.
برند هم فرقی نمیکنه.
در ضمن من راک و متال گوش میدم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)