تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 752 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه good god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته K44 بهتر از Hd201 هست چون بیس 201 بسیار ضعیف هست و های اون هم Roll-off زود هنگام داره در مقابل K44 بیس قوی تری داره و از نظر مید هر دو کمی مشابه هستند اما کفه ترازوی مقایسه کمی به سمت K44 سنگینتره و های این هدفون هم مثل HD201 خیلی دیرتر Rol-loff داره

اما بازم میگم ارزش داره 10-15 بیشتر بدید برای K77 چون دوست عزیز حساب کن شما بودجه رو رسوندی به اینجا امیدوارم دوست داشته باشی هدفونی بگیری که مدت زیادی بدون پشیمونی و با میل باطنی ازش استفاده کنی نه اینکه 50 تومن رو هزینه کنی و یک هدفون معمولی بگیری که کو تا بعد دوباره 50 تومن جور بشه که حالا 10-15 هم بهش اضافه بشه برید هدفون بهتری بگیرید البته این نظر شخصی من نوعی هست شما تصمیم گیرنده نهایی هستید این برای من مهم نیست که شما چه هدفونی انتخاب کنید این برای من مهمه که هدفونی که معرفی می شه ارزش اون هزینه به کیفیت رو داشته باشه هر چند توی بازار درب و داغون ما که این حرفها معنی واقعی خودش از دست داده و جاش این اومده که یک هدفونی انتخاب بشه که با حداقل کلاه برسر گذاشتن صاحب یک ذره صدا حالا هر چند خوب بشیم نه طوری که نشه گوش داد ، متاسفانه

شما هم موفق باشید.
    اقا رضای عزیز

با توجه یه این انتخابی که برای این مدل داری،میتونی یه درصد بندی از تناسب این مدل برای سبکای مختلف(راک،جز،کانتری،الکتر نیک ،متال،و پاپ ) بدی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام آقا رضای عزیز ، این حسین منو دیوونه کرد رفت ، میخام پلیر T9 بگیرم ، یه هدفون هم میخام inEar باشه ، مارکش هم درست درمون باشه ، شیک باشه و از همه مهمتر کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار شفاف داشته باشه ، بیشتر کلاسیک ایرانی گوش میدم با تفکیک صدای بالا و آهنگ های ترنس و لو بیس دار . ولی بیشتر تفکیک صدا برام مهمه ، بودجه هم تا 40 تومن .
    راستی از این مدل ها هم تا این قیمت هم معرفی کن : منظورم هر دو مدلشه !

توي اين فرم هدفون سنهايزر px100 و200 هست كه كيفيت صداي خيلي خوبي هم دارن ولي قيمت حول و حوش60 تومن بود فكر كنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام آقا رضای عزیز ، این حسین منو دیوونه کرد رفت ، میخام پلیر T9 بگیرم ، یه هدفون هم میخام inEar باشه ، مارکش هم درست درمون باشه ، شیک باشه و از همه مهمتر کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار شفاف داشته باشه ، بیشتر کلاسیک ایرانی گوش میدم با تفکیک صدای بالا و آهنگ های ترنس و لو بیس دار . ولی بیشتر تفکیک صدا برام مهمه ، بودجه هم تا 40 تومن .
    راستی از این مدل ها هم تا این قیمت هم معرفی کن : منظورم هر دو مدلشه !

دو صفحه گذشته هااا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

Philips Head phone SHE 6000

کیفیتش چطوره ؟ واسه ایپاد شافل می خوام ! باسش خوبه ؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی داشتم از آقا رضا و همه دوستان صاحب نظر و تجربه :
    آیا من که مثلا از صدایی که مدل خاصی از برند خاص برام تولید می کنه فعلا خوشم اومده آیا برای ارتقا لازمه به سراغ برندهای دیگه ای برم ؟
    مثلا از AKG به Sennheiser یا Beyerdynamic ؟
    اگر بخوام تا 200 یا نهایتا 250 هزینه کنم از این سه برند کدوم پیشنهاد می شه ؟
    مثلا بین AKG k141 mk2 یا k171 mk2 و Sennheiser HD215 ...
    این مدلهایی که از Beyerdynamicمعرفی کردین محصولات بسیار حرفه ایی هستن ؟ چرا با مدلهای که تقریبا هم قیمت هستن اینقدر اختلاف امپدانس و فرکانس دارند ؟
    آیا تهیه این مدلها رو پیشنهاد می دین که مثلا من کمی صبر کنم و یودجه رو به DT990 pro برسونم ؟ توی سایتها بررسی های خوبی از محصولات این برند هست .

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان به من مدل های
    audio-technica ATH-M20
    AKG K77 و K99
    رو پیشنهاد دادن من میخواستم هولو هوشه 70 تومن باشه ولی ازش بیشتر نشه...منظورم از یه هدفن توپ چیزی بود که بتونه منو از نظر کیفیت صدای صاف و مطلوب+باس خوب جوری که صدارو خیلی خوب و شفاف بشنوم ...منظورم از شقاق هم جوریه که تو بازی صدای پای دشمن رو زود تر از دشمن بشنوم...سیستم های صوتی ماشین رو دیدید که صداش چقد شفافه و آدم حال میکنه ؟؟؟؟ اونطوری میخوام..منظورم این نیست که صداش اونقد بلند باشه منظورم اون کیفیت صداس!!!!
    با تشکر میکنم از دوستان عزیز

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان به من مدل های
    audio-technica ATH-M20
    AKG K77 و K99
    رو پیشنهاد دادن من میخواستم هولو هوشه 70 تومن باشه ولی ازش بیشتر نشه...منظورم از یه هدفن توپ چیزی بود که بتونه منو از نظر کیفیت صدای صاف و مطلوب+باس خوب جوری که صدارو خیلی خوب و شفاف بشنوم ...منظورم از شقاق هم جوریه که تو بازی صدای پای دشمن رو زود تر از دشمن بشنوم...سیستم های صوتی ماشین رو دیدید که صداش چقد شفافه و آدم حال میکنه ؟؟؟؟ اونطوری میخوام..منظورم این نیست که صداش اونقد بلند باشه منظورم اون کیفیت صداس!!!!
    با تشکر میکنم از دوستان عزیز
    k99 بیشتر از 70 تومنه.

80 به بالاست

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا رضای عزیز

با توجه یه این انتخابی که برای این مدل داری،میتونی یه درصد بندی از تناسب این مدل برای سبکای مختلف(راک،جز،کانتری،الکتر نیک ،متال،و پاپ ) بدی؟؟
    دوست عزیز اینجور درصد گفتن برای یک هدفون 50 تومنی درست نیست!

اما برای مقایسه ظاهری:

هر چند بعد از اینکه عکسها رو گرفتم و آپ کردم تازه یادم اومد که شما بین K44 , K77 دودل بودید اما به اشتباه K77 , K99 رو عکسهاش رو گرفته بودم به هر حال فرقی نمی کنه دوستان شاید استفاده کنند
    این هدفونها از جای به حساب معتبر گرفته شده بوده و الان هم از توی جعبه باز کردم چون استفاده نمی کنم ازشون (آخه کی HD800 رو ول میکنه بیاد با اینا گوش کنه)

به هر حال از نظر کیفیت هر سه مدل ساخت یک برند هستند و انتظار معجزه بیشتر از 20 تومن هم نداشته باشید که خیلی با هم متفاوت باشند
    شماره 1 = K44
    شماره 2 = K77
    شماره 3 = K99

از نظر بیس:
    1. کمی فلت ولی با کمی جزییات قابل شنیدن
    2. کمی فلت ولی قوی تر از خط فلت به نظر می رسه
    3. بسیار نزدیک به خط فلت

از نظر مید:
    1. مید چندان خوبی نداره متمایل به Harsh
    2. مید کمی ضعیف ولی کمی تمایل به Harsh
    3. مید خوب و با کمی جزییات

از نظر های:
    1. های چندان فلت و خوبی نداره
    2. های کمی فلت هست و شفاف ولی احساس می کنید صدا تیز هست
    3. های کمی فلت هست و شفاف و با یک ذره تیزی اما قابل چشم پوشی

ساده تر از این نمی تونستم بگم و ادامه باشه برای فردا بعداز ظهر چون دیر وقته و خیلی . . .

شما هم موفق باشید.

9. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دمت گرم شما همه هدفون ها رو داری

دادا شما این ها رو میگی من پشیمون میشم از خرید

از نظر بیس:
    1. کمی فلت ولی با کمی جزییات قابل شنیدن
    2. کمی فلت ولی قوی تر از خط فلت به نظر می رسه
    3. بسیار نزدیک به خط فلت

از نظر مید:
    1. مید چندان خوبی نداره متمایل به Harsh
    2. مید کمی ضعیف ولی کمی تمایل به Harsh
    3. مید خوب و با کمی جزییات

از نظر های:
    1. های چندان فلت و خوبی نداره
    2. های کمی فلت هست و شفاف ولی احساس می کنید صدا تیز هست
    3. های کمی فلت هست و شفاف و با یک ذره تیزی اما قابل چشم پوشی

کلا این کلمات رو میشنوم فکر میکنم 60 تومن میخوام بدم یه چیز بد بگیرم که ارزش خرج کردن رو نداره! نمیدونم چرا این احساس بهم دست میده..

یه سوال دارم! مید خوب یعنی چی؟ مید به چه دردی میخوره؟

برای موسیقی راک کدوم یکی از المانهایی که گفتید باید خوب باشه؟ فلت؟ های؟ مید؟

مرسی
    Last edited by Ali_softcenter; 11-10-2011 at 11:28.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه میشه یک هدست بلوتوث خوب یرای وصل کردن به لپ تاپ و موبایل تا سقف 60 تومن معرفی کنید.البته شاید بودجه رو بتونم بیشتر کنم.پس کمی بالا پایین فرقی نداره.فقط خوب باشه.

می خوام از این رو گوشی ها باشه و جوری باشه که صدای بیرون تو گوشی نیاد.سفت رو گوش چفت بشه.
    برند هم فرقی نمیکنه.
    در ضمن من راک و متال گوش میدم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •