تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 754 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم
    دو تا عکس میزارم از مشخصات خطم

حالا بر اساس خطم سوالاتم رو ممنون میشم جواب بدید .

1- خطم رو رو چند مگ بستن ؟؟؟؟
    2- خط من تا چند مگ رو ساپورت میکنه ؟؟؟
    3- اوضاع خطم از نظر نویز و اینا چجوریه ؟؟؟؟
    4- الان سرویس من مخابرات هست 10 مگ و سرعت دانلودم بین 800-900 هست حالا میخوام سرویس 12 مگ بگیرم آیا خطم جوابگو هست ؟ و اینکه سرعتم بیشتر میشه ؟
    5- راهی هست پهنای باند خطمن رو بیشتر کنه مخابرات ؟ در ضمن خط ما کافو هست
    Last edited by METZELDER; 29-12-2015 at 16:50.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم
    دو تا عکس میزارم از مشخصات خطم

حالا بر اساس خطم سوالاتم رو ممنون میشم جواب بدید .

1- خطم رو رو چند مگ بستن ؟؟؟؟
    2- خط من تا چند مگ رو ساپورت میکنه ؟؟؟
    3- اوضاع خطم از نظر نویز و اینا چجوریه ؟؟؟؟
    4- الان سرویس من مخابرات هست 10 مگ و سرعت دانلودم بین 800-900 هست حالا میخوام سرویس 12 مگ بگیرم آیا خطم جوابگو هست ؟ و اینکه سرعتم بیشتر میشه ؟
    5- راهی هست پهنای باند خطمن رو بیشتر کنه مخابرات ؟ در ضمن خط ما کافو هست
    سلام خطت تا بالای 20 مگ هم میکشه ولی نویز داری نمذاره برات بالا ببندد پیشنهاد می کنم صفحه زیر رو بخون و در پی رفع نویز باش snr روی 18 خطت هم روی 8 مگ بسته شده البته شاید تا 10 مگ هم کشش داره ولی نمیدونم دقیقا snr چقدر پایین میاد شاید تا 12 شاید تا 10 خلاصه اگر کاری کنی snr بره بالاتر خطتو میتونی بالاتر هم ببندی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام خطم چطوره تا چند می کشه Connection Status
    Help
    DSL synchronization status Up
    DSL up time 00:03:01

Line Status
    Help
    Upstream line rate (kbit/s)509
    Downstream line rate (kbit/s)2047
    Line standard ADSL2+
    Channel type
    Interleaved
    Upstream SNR (dB) 22
    Downstream SNR (dB) 22.2
    Upstream line attenuation (dB) 8.5
    Downstream line attenuation (dB) 13
    Upstream output power (dBmV) 1.7
    Downstream output power (dBmV) -5.5
    Upstream CRC 0
    Downstream CRC 0
    Upstream FEC 0
    Downstream FEC 0
    و اینکه این چهار تا آخری چیه
    Last edited by hrkhl; 29-12-2015 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خطم چطوره تا چند می کشه Connection Status
    Help
    DSL synchronization status Up
    DSL up time 00:03:01

Line Status
    Help
    Upstream line rate (kbit/s)509
    Downstream line rate (kbit/s)2047
    Line standard ADSL2+
    Channel type
    Interleaved
    Upstream SNR (dB) 22
    Downstream SNR (dB) 22.2
    Upstream line attenuation (dB) 8.5
    Downstream line attenuation (dB) 13
    Upstream output power (dBmV) 1.7
    Downstream output power (dBmV) -5.5
    Upstream CRC 0
    Downstream CRC 0
    Upstream FEC 0
    Downstream FEC 0
    و اینکه این چهار تا آخری چیه
    سلام
    خطتون خیلی میکشه تا بالای20 هم میکشه ولی snr خیلی بالا نیست 22 نهایتش تا 8 مگ میکشه البته با این snr ولی اگر بالا میخای باید سعی کنید نویزو برطرف کنید
    الان مشکل دارید خططتون روی 2 مگ بسته شده اگر هم میخاین نویزو بگیرید به پست قبلی مراجعه کنید و اون صفحه رو که لینک کردمو بخونید تا نویزو بتونید کاهش بدید
    Last edited by محمد7966; 29-12-2015 at 21:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستش با کمک بعضی از دوستان در همین تایپک نظرمو میگم در واقع خطی که از مخابرات تا خونه کشیده میشه یه امپدانسی(مقاومت)داره و میدانید مقاومت نوعی اصطکاکه و باعث میشه نتونید داده های زیادی دریافت و یا ارسال کنید حالا این مقاومت هر چقدر کمتر بشه میرایی هم عدد پایینیو نشون میده در واقع میرایی تضعیف امواج است که حالا خود این امپدانس به جنس و طول و ضخامت سیم بستگی داره و البته به فرکانسی که تجهیزات adsl داره
    من منظورم این بود پس اگر میرایی پایینتر برای خط بهتره پس چرا با کاهش میرایی باید انتظار کاهش سرعت را بجای افزایش داشت؟خوب مقاومت(اصطکاک)کم شده،پس حداگثر ریت باید بیاد بالاتر ولی عملا کم میشه!!!
    یعنی خطی که atten بالای 60-70 داشته باشه،کیفیت وبگردی و دانلود و پینگ و..با خطی که حدود40-50 هست فرق خاصی نداره؟یعنی فقط SNR با پینگ و دانلود مرتبطه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من منظورم این بود پس اگر میرایی پایینتر برای خط بهتره پس چرا با کاهش میرایی باید انتظار کاهش سرعت را بجای افزایش داشت؟خوب مقاومت(اصطکاک)کم شده،پس حداگثر ریت باید بیاد بالاتر ولی عملا کم میشه!!!
    یعنی خطی که atten بالای 60-70 داشته باشه،کیفیت وبگردی و دانلود و پینگ و..با خطی که حدود40-50 هست فرق خاصی نداره؟یعنی فقط SNR با پینگ و دانلود مرتبطه؟
    دوست عزیز میرایی برای یه خط در شرایط ثابت نباید تغییر کنه. چون میرایی مشخصه کیفیت کلی خطه. این که شما مدولاسیون رو از ADSL2+ به G.dmt تغییر دادین و میرایی کمتر شده هم به این خاطره که میرایی در اصل برای فرکانس‌های مختلفی که طوی مسیر کابل‌کشی از مرکز مخابراتی تا مودم ارسال می‌شن متفاوته. هر چه فرکانس بالاتر باشه سیگنال زودتر می‌میره و میراییش بالاتره. چون تو مود ADSL2+ بازه فرکانسی بزرگتره نسبت به مود g.dmt، معمولن مقدار میرایی خط تو اون حالت یه مقدار بیشتر از میرایی تو حالت دومه.

نکته اینجاست که میرایی برای هر فرکانسی متفاوته. اما چیزی که مودم به عنوان میرایی نشون می‌ده در واقع مقدار میرایی سیگنال‌های یه فرکانس مبناست که توسط DSLAM تو مرکز مخابراتی اندازه‌گیری می‌شه و به مودم اطلاع داده می‌شه. علت تفاوت میرایی این دو مود مختلف هم احتمال زیاد مربوط به اینه که تو هر کدوم از حالت‌ها، فرکانس مبنا با هم دیگه فرق می‌کنه و نتیجه میرایی محاسبه شده هم یه مقدار تفاوت داره.

این میرایی که تو مودم نشون داده می‌شه فقط یه معیاری از اینه که خط مورد نظر حداکثر چه سرعتی می‌تونه داشته باشه. نمودارها یا فرمول‌های محاسبه حداکثر سرعت هم برای مودهای مختلف متفاوته و در شرایط ایده‌آل می‌گه که خط با یه میرایی مشخص مثلن تو ADSL یا همون G.dmt حداکثر چه مقدار می‌تونه سرعت یا پهنای باند بده یا مثلن تو ADSL2+ حداکثر چه مقدار. مقدار واقعی این سقف سرعت البته تحت تأثیر انواع نویزهایی که روی خط می‌افته، اغلب از این مقدار ایده‌آل کمتره.

البته یه عامل تعیین کننده دیگه سقف سرعت هم اینه که ISP از سیستم اکانتینگ خودش سقف سرعت مشخصی رو برای شما تعیین کرده یا نه. در مورد مثال، شما من نمی‌دونم که ISPتون آیا سقف سرعت شما رو کمتر از 8مگابیت گذاشته یا بالاتر بسته. به نظرم با توجه به این که گفتین با تغییر مدولاسیون از ADSL2+ به G.dmt سرعتتون تغییر خاصی نکرده و رنج میرایی‌تون هم حدود 37 تا 40 بوده، حتمن ISP حداکثر سرعت یا پهنای باند شما رو 6مگابیت یا کمتر از اون ست کرده. این باعث با وجود تغییر مدولاسیون سرعت شما تغییر خاصی نکنه. اما برای من، ISP حداکثر سرعت رو برام 12مگابیت بسته. اگه من روی مدولاسیون ADSL2+ باشم، تقریبن این سرعت رو می‌گیرم چون خطم تا 14 -15 مگابیت رو می‌کشه. اما اگه مدولاسیون رو بذارم رو G.dmt سرعتم روی حدود 8مگابیت (حداکثر ظرفیت تکنولوژی ADSL) فیکس می‌شه.

نمی‌دونم تونستم جواب سؤالتون رو بدم یا نه.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نگاه کنید میرایی فقط به شما میگه که ماکزیمم سرعتی که دارید چقدره همین پینگ اصلا ربطی به میرایی نداره و دست خود isp
    اصلا snr هم ربطی به پینگ نداره ولی snr هم اگر کم باشه شرکت خطو برای شما بالا نمیبنده چون اگر بالا ببنده snr عددش میاد زیر 6 و زیر 6 یعنی قطع و وصلی
    دانلود هم دست شرکت و ساعات شلوغیه
    مثلا من نصف شبا با سرعت 1مگ هم دانلود دارم پارس آنلاین برام خطمو روی 9 مگ بسته ولی ساعت دیگه مثلا در ساعات شلوغی به 1مگ که نمیرسه

دیدید که سرعت دانلود اصلا ربطی به میرایی نداره
    پینگ هم تا حالا چند بار گرفتم البته 50 بود 60 بوده 200 بوده ولی میراییم اصلا تغییر نکرده
    پس می بینید که باز پینگ ارتباطی به میرایی نداره

ویرایش:راستش به نظر خودم هم انگار پینگ دست خود isp هم نباشه برای اطلاع زیاد میونید به تایپیک کاهش پینگ برید و ببینید دوستان چی گفتن
    خود که چند بار با اسپید تست پینگ گرفتم سرورام متغیرن گاهی از اهواز گاهی از بصره بوده گاهی از یکی از شهرهای دیگر عراق بوده و گاهی تهران و یه بار هم از بروجرد بود
    .لی انگار هر وقت از عراق تست کردم پینگم بالا بود مثلا 200 یا 300 ولی از اهواز هر وقت گرفتم خوب بود و 50 یا 60 بود
    البته اون موقع که 200 هم بود خطم مشکل نویز داره شک دارم که نویز روی پینگ اثر داشته باشه
    از طرفی گاهی برام مشکل ایجاد شده که سایت همین پی سی باز نمیشد و هر وقت پینگ میگرفتم پاکت لاست و تایم اوت داشتم ولی سایتی مثل الف.آی آر مشکل تایم اوت و پاکت لاست نداشتم در واقع اونروز مشکل از خود isp بوده
    این بود حاصل تجربه هایی که تو این چند وقته داشتم
    Last edited by محمد7966; 30-12-2015 at 14:33.

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    وضعیت نویز چطوره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من خوزستان شهراندیمشکم سرویس ۱۰مگ ازاواسیس گرفتم ولی سرعت دانلودم ۴۰ بیشترنمیره یک صفحه وب برلم دیربازمیکنه هرچی به ۲۰۲۰ زنگ میزنم جواب سربالامیدن یامیگن دست رسی به خط شما نداریم به اواسیس زنگ بزن اواسیس هم کسی جواب نمیده موندم چیکارکنم خطم چه مشکلی داره کلافه شدم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    وضعیت نویز چطوره ؟
    نگاه 18 مشکلی دارید؟
    خطتون هم روی 4 مگ بسته شده اگر snr رو رفع کنید یعنی در پی رفع نویز باشید شاید شرکت براتون خطتونو روی 8 مگ هم ببنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •