سلام
دست شما درد نکنه دیگه شد w810=1100
فکر کنم یا دیگه درست نمیشه یا خرجش زیاده یه بار یکی از گوشی ها سی پی یو سوزوند گفتن دیگه درست نمیشه
سلام
دست شما درد نکنه دیگه شد w810=1100
فکر کنم یا دیگه درست نمیشه یا خرجش زیاده یه بار یکی از گوشی ها سی پی یو سوزوند گفتن دیگه درست نمیشه
يه w810 دارم كه سريال نامبرش عوض شده بود چند روز پيش از اينترنت آپديتش كردم پيغام Inactive Sim داد بردمش تا سريال نامبرشو دوباره عوض كنن . ميگن كه با چنج كردن سريال نامبر درست نميشه و بايد لايك بشه و هزينه اش هم تقريبا بيست هزار تومنه. اين لايك يعني چي و چرا اينطوري شده. لطفا كمكم كنيد
سلام دوستان
يه چند وقتيه كه وقتي مي خوام عكس بگيرم دوربينم رنگ آبي رو به جاي رنگ بنفش نشون ميده در حالي كه قبلاً اينطور نبود مي خواستم خواهش كنم اگه كسي اطلاع دارد دليلش چيه ما رو بي خبر نذاره
سلام دوستان
يه چند وقتيه كه وقتي مي خوام عكس بگيرم دوربينم رنگ آبي رو به جاي رنگ بنفش نشون ميده در حالي كه قبلاً اينطور نبود مي خواستم خواهش كنم اگه كسي اطلاع دارد دليلش چيه ما رو بي خبر نذاره
دوستان تايپك مال 2 سال پيش هستش اگه ميشه اينجا...
تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخرین ورژن آپدیت برای 810 چیه ؟؟؟؟؟
منوی فلش رو باید کجا بریزم
مسیرش کجاست
جواد عزيز اينجا بريز....
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
[H.VIKE]
سلام دوست عزیز
فکر کنم سوال های کوتاه و راحت رو همین جا در کنار بحث روی w810 جواب بدیم بهتر باشه![]()
Last edited by shahriar_669; 14-06-2008 at 20:53.
درسته دوست عزيز ولي مديرا تايپك مشكلات رو مهم كردن به خاطر همين كه هر كي تو كلوپ خودش جواب نگرفت اونجا مطرح كنه...
اشكال نداره همين جا مشكلاتتون رو مطرح كنيد
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)