پدر سوخته ها سرویس رزرو منو هم اعمال کردن
اما چون به کار مخابرات اعتباری نبود تموم حجمو مصرف کرده بودم حتی 2 گیگ که خودشون اضافه کرده بودن ، فقط 170 مگ مونده بود فقط از این 10 روز بی نصیب موندم
پدر سوخته ها سرویس رزرو منو هم اعمال کردن
اما چون به کار مخابرات اعتباری نبود تموم حجمو مصرف کرده بودم حتی 2 گیگ که خودشون اضافه کرده بودن ، فقط 170 مگ مونده بود فقط از این 10 روز بی نصیب موندم
ایراد نداره فردا زنگ میزنم گردنشون میوفتم از دماغشون در میارم
دوست عزیز این سرویسی که میگی 256 8 گیگ طرح قدیم بود دیگه ارائه نمیشه
برای همه 2 گیگ ترافیک هدیه دان نمیدونم چرا به شما 1 گیگ دادن
رایگان هم از ساعت 1 تا 6 هست که البته تا دیشب اینطوری بود از امشب معلوم نیست چطوره
خلاصه میخوابن و بیدار میشن یه تصمیم و یه طرح میدن ما هم که دستمون به جایی بند نیست که چیزی بگیم
فقط میسوزیم و میسازیم
موندم الان یکی بره 256 4 گیگ بگیره سرعتش چنده و رایگان داره !!!
یا 256 نامحدودش چه سرعتی داره ؟؟؟؟
من اینو همین 5شنبه گرفتم! ینی تو همین 5روز اینطوری شد؟!بهتر بود یه سرویس چندماهه رو برمیداشتم!!
محسن جان شما 256 چه 4 گیگ بگیرید چه 2 گیگ چه 8 گیگ سرعتون فرق نداره 256 نامحدود هم سرعش بین 28-32 باید در نوسان باشه حداقل تو استان های دیگه که اینطوره و از اونجا مازندران تا اینجا بهترین سرویسو بین مخابرات کشور داره میده پس احتمالا همون سرعت 32 رو تجربه می کنید
نامحدود که رو 32 قبول
با تو جه به وضعیت استان های دیگه که میگید
محدود ها همین سرعت فعلی 345 میمونه
یا اونم میاد رو 32 ؟؟
اگه سرعتا کم نشه
و این طور باشه که شما میکی فرق 512 4 گیگ با 256 4 گیگ چیه ؟
Last edited by mohsen_1363; 13-02-2013 at 01:31.
نه محدود رو اگه خودشونم بخوان نمی تونن 32 کنن چون خلاف قوانینه و کاربرا به راحتی می تونن شکایت کنن و خود سازمان تنظیم مقررات هم جریمه می کنه برا همین همون 380 می مونه
اون وقت 1مگ 4 گیگ
و 256 4 گیگ نباید فرقی کنه
ولی قیمت ها شون فرق میکنه
حتما یه فرقی باید باشه !
اره قرار بود از 22 بهمن این طرحهای جدید اعمال بشه که از دیروز اعمال شد
من خودم به خاطر همین موضوع برا خودم یه اکانت 256 8 گیگ شارژ رزرو کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)