دوستان میشه یه راهنمایی کنین؟؟؟
بین این دو مدل ایرفون کدوم بهتره؟؟؟؟ و از چه نظر میگین خوبه؟
1 - Philips SHE9800
2 - Creative EP630
دوستان میشه یه راهنمایی کنین؟؟؟
بین این دو مدل ایرفون کدوم بهتره؟؟؟؟ و از چه نظر میگین خوبه؟
1 - Philips SHE9800
2 - Creative EP630
100% کریتیو بهتره
میشه لطف کنین و بگین چرا؟؟؟
دلیلش چیه؟
آخه فیلیپس 150 هزار تومن هست و کریتیو 60 هزار تومن!!
یه نمونه ( البته ممنون بابت راهنمایی و با عرض پوزش ) از راهنمایی هایی که واسم سواله !
در حالی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز یکی از حرفه ای های سایت هدفون فیلیپس 9800 رو یکی از بهترین هدفون های موجود زیر 200 تومن بازار بر شمردن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت این دو مدل هدفون رو میخواستم
beyerdynamic dt990 pro
sennheiser HD380 PRO
پس حتما در ابتدا با بانيان الكتريك تماس بگيرين و از اون ها بپرسين
من هرچي هدفون پاناسونيك توي ايران ديدم، اون ها وارد كرده بودن
اول از همه بگم که با حرف شما تا حدودی موافقم، ولی برای توضیح بیشتر، چند تا دلیل وجود داره که توصیه می کنم مطالعه کنید:
مسئله اول اينه كه افراد مختلف، سلايق صوتي مختلف دارن، و بعضا اين سليقه در توصيه كردن هم دخالت داده مي شه ،
مسئله دوم قيمته، كه توي قيمت ٦٣٠ رقيب خاصي رو دوستان نمي شناسن،
مسئله سوم عدم آگاهي از تمامي محصولات موجود در كشوره. به شخصه اگر كسي از من در مورد خريد هدفون داخل گوشي از خارج كشور سوال بپرسه، من گزينه هاي زيادي رو مي تونم بهش معرفي كنم، ولي خب واقعا نمي دونم دقيقا كدوم از اين ها داخل كشور هستن و كدوميك نيستن،
مسئله چهارم، و به نظرم مهمترین علت سخت بودن انجام يك توصيه درست براي اين دسته از خريداران هستش.، ببينيد اگر قرار باشه به دلار بگيم، اين بازه قيمتي، مي شه زير ٢٠ دلار، واقعيت اينه كه اكثريت هدفون هاي اين رنج قيمت، در يك سطح هستن و مهمتر از همه اينكه مشتري هاي اين محصولات دنبال چيز خاصي نيستن، ببينيد اگر قرار باشه دقيق به كسي توصيه كنيم، بايد سبك صداي مورد علاقه طرف رو به طور دقيق بدونيم، اينكار براي مشتري هاي زير ١٠٠ دلار هم خيلي سخته، چه برسه به زير ٢٠ دلار. من قديم ها هم گفتم، وقتي كسي نمي دونه چه سبك صدايي مناسبشه، بهترين انتخاب، هدفوني هستش با سبك صداي گرم و هاي غير تيز. Ep630 نماد يك چنين هدفوني هستش، حالا يكي اومد و گفت كه به نظرم صداي ٦٣٠ گرفتس، اونوقت ما در اولين قدم هدفون هاي فيليپس رو توصيه مي كنيم.
یا مثلاً به تازگی هدفون Monoprice توی فروم همسایه دیده شده. اونم با قیمت 75 تومن. قیمت خوبی هست و در واقع کیفیت صدای بهتری از ep630 رو داره. ولی آیا این کیفیت برای مشتری های این محدودۀ قیمتی قابل درک هست؟ واقعیت اینه که لااقل من می ترسم این هدفون رو توصیه کنم. اول از همه اینکه ممکنه به خیلی از گوش ها راحت نباشه و گوش رو اذیت کنه. بعدش سبک صداش کاملاً با سبک صدای مطلوب اکثریت مشتریان این دسته متفاوته. ببینید تشخیص تفاوت کیفیت با سبک صدای یک هدفون (که من بهش می گم تفاوت کیفیت و کمیت) کار خیلی سختی هستش. اون چیزی که حتی خیلی از خریدارهای هدفون های گرون قیمت (بالای 300 دلار) هم اشتباه می گیرن. تفاوت سبک سبک صدا با کیفیت صدا هستش. حالا من چه انتظاری باید از یک خریدار هدفون 20 دلاری داشته باشم؟ پس من توی خیلی از مواقع این ریسک رو نمی کنم و همون ep630 رو معرفی می کنم که برای 80 یا 90 درصد مشتری های این بخش بازار، هرچند ممکنه بهترین انتخاب نباشه، ولی مطمئن ترین انتخاب هست.
در مورد مدل هاي ديگه مثل سوني mh1c ، من خودم قديم ها كه mh1 اومده بود، يدونه خريدم و به بقيه دوستان هم توصيه كردم
الأن mh1c اومده، ولي با قيمت بيش از ٣ برابر قيمتي كه من mh1 رو خريدم، هدفون بسيار بسيار خوبي هست براي ٢٥ دلار، حتي در مقابل ep 830 من كاملا mh1c رو توصيه مي كنم، ولي واقعا وضعيت سيم هدفون mh1 براي من اذيت كنندست .
یا وقتی متوجه شدم هدفون های Soundmagic رو شرکت فونیران وارد کرده. همون موقع به دوستان توصیه کردم.
Sony xba10 هم توي اين فروم زياد توصيه شده،
ولي مثلا من از حضور هدفون هاي jvc بي خبر بودم، تا همين الأن كه شما گفتين.
هدفون هاي فيليپس اكثرا سبك صداي كاملا V شكل دارن، هاي، كاملا تيز ميشه، البته مدل هاي پايين ترش توي اين قضيه خيلي بهترن كه مثلا ٣٥٨٠ يا مدل جايگزينش ٣٥٩٠ جز مدل هاي خيلي خوبن كه واقعا وقتشه به جاي ep630 مقداري اين دو مدل رو توصيه كنيم، من خودم به يكي از دوستانم همين توصيه رو كردم و ايشون الأن راضي هستن. ولي يك مشكل اساسي هست و اونم هدفون هاي تقلبي هستن، دوستان وقتي ep630 معرفي مي كنن، سريعا گارانتي شاب رو به عنوان نماد اصل بودن، نام مي برن، ولي ما يك چنين كاري رو نمي تونيم در مورد فيليپس بكنيم، يا لااقل من گارانتي رو نمي شناسم كه به اصل بودنش مطمئن باشم،
Last edited by rave-87; 16-12-2013 at 00:54.
دوستان لطفا یه هدفون بیسیم با قیمت مناسب معرفی کنید.
مقایسه ای بین دو هدفون ep630 و 9800 رو اگه بطور ساده از همه لحاظ بخوایم انجام بدیم به این صورت خواهد بود
1- از لحاظ پخش فرکانسی صدا در همه قسمتها ep630 بهتره چه از لحاظ بیس و مید و های و چه از لحاظ ترکیب این فرکانسها (تحت پوشش قرار نگرفتن قسمتی از فرکانسها با فرکانسهای دیگه) کلا هدفونی هست که نمره قبولی رو گرفته و براحتی با هدفونهای چندین برابر قیمت خودش (البته نه از شرکتهای حرفه ای تولید هدفون مثل sennheiser ,akg, audiotechnica و ...) براحتی رقابت میکنه.در مقابل she9800 هدفونی هست که اولا قسمتهای وسیعی از فرکانسها همیشه تحت پوشش باقی فرکانسها قرار میگیره و این ایراد در ولومهای مختلف و بخصوص سورس پلیرهای مختلف تغییر میکنه و شدیدا وابسطه سبک اهنگ , نوع تراک , سورس پلیر و ولومی که با اون اهنگ گوش میدین هست و بخشهای مختلف فرکانسی مدام در حال تغییر که برای اصلاح این حالت تنها راه استفاده ار اکولایزر هست که بخاطر پیچیدگی صدای این هدفون کار مشکل و خسته کنده ای میشه.البته ممکنه با پلیر خاصی سازگار بشه ولی با پلیرهای دیگه ای به مشکل بر بخوره که در این صورت در ولوم بالا با صدای تیز و بیس خش دار مواجه میشیم.ولی ep630 در تستهای مختلفی که با پلیرهای دیگه داشته فقط تو نوع صدا تغییر بوجود اومده نه اعوجاج در پخش فرکانسهای مختلف.
2-در مورد راحتی استفاده ep630 به خاطر نوع ساخت و اندازه ای مناسبی که داره راحتی استفادش خیلی بهتر هست به نسبت she9800 که بخاطر درایو بزرگش و طراحی ساختش شاید برای همه گوشها مناسب نباشه و موقع نصب زمان زیادی ببره و در دراز مدت استفاده باعث ازار هم بشه.
3-اختلاف قیمت بین این دو هدفون که حتی اگه صدای مشابهی داشتن که ندارن (چون تقریبا اکثر هدفونهای هم سبک هم قیمت تو بازه ای رنجی اختلاف قیمت 100 دلار صدای مشابهی دارن) باز هم اصلا معقولانه نیست پرداخت مبلغ حدود دو برابر بخاطر هیچی.(که بنظر من صدای ep630 خیلی بهتر از she9800 هست ),
سلام دوستان. می خواستم ببینم آیا هدفون jbl مدل j55 چطور هدفونی هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)