به نظرم یک استانداری باید وجود داشته باشه که این مواقع سلیقه ای و احساسی تصمیم نگیرید
هر وقت همچین چهارپایی رو دیدیدن به پلیس اطلاح بدین
وگرنه با اطلاع ندادن به پلیس در حق دیگر شهروندان ظلم کردین و باعث عقبگرد فرهنگی شدین
به نظرم یک استانداری باید وجود داشته باشه که این مواقع سلیقه ای و احساسی تصمیم نگیرید
هر وقت همچین چهارپایی رو دیدیدن به پلیس اطلاح بدین
وگرنه با اطلاع ندادن به پلیس در حق دیگر شهروندان ظلم کردین و باعث عقبگرد فرهنگی شدین
قبل دیدنش نمیش فهمید طرف چند پا داره بعد فهمیدن هم فرصت نیست
طرف نمی ایسته اونجا که پلیس بیاد
بعضی ها جوری از «پلیس» حرف میزنن که انگار قراره چکار کنه!!! اونم برای همچین مسأله پیش پا افتاده ای. والا من مواردی رو دیدم هزاران بار بدتر از این موضوع که اصلا پلیس رسیدگی نکرده.
نمیدونم شاید پلیس "تهران" با پلیس "شهرستان ها" فرق میکنه و عملکرد بهتری داره که کاربرها اینطوری نظر میدن. پلیس شهرستان ها عملکردشون افتضاحه.
سلام میخواستم بدونم فالو کردن اینستاگرام فامیل چطوری هست اونایی که کوچکترند باید منو فالو کنن یا من برم اونا رو فالو کنم؟
سلام میخواستم بدونم فالو کردن اینستاگرام فامیل چطوری هست اونایی که کوچکترند باید منو فالو کنن یا من برم اونا رو فالو کنم؟
سلام دوستان. توی دانشگاه دوتا دختر هستن که همیشه با همن(دختر a و دختر b). من از دختر a خوشم اومده. امروز برخلاف انتظارم دختر b اومد جلو و ابراز علاقه کرد! من ندونستم چی بگم حقیقتش! خیلی زود حرفشو زد و رفت. بنظرتون چی باید بهش بگم؟ اصلا با دختر a باید حرف بزنم یا دختر b؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
اگه میخواین ماجرا به دردسر و عذاب وجدان و مشکلاتِ دیگه کشیده نشه پس شما اول باید به این سوالها جواب بدین :
1- هدفتون از ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف که در اینجا فعلاً a و b هستند چیه ؟ پیدا کردنِ فردی مناسب برای ازدواج ؟ یا تفریح و سرگرمی ؟ یا ارتباط برای معشوقه گرفتن و ارضای غریزه ها مثل غریزه ی جنسی
جواب شما به این سوال خیلی خیلی مهم هست برای انتخاب فرد مناسب
.
2- معیارهاتون برای انتخاب چی هست ؟
.
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عشق سابق من رفته بوده شمال تو سیل اب بردتش سپاه هم زده لاینا رو ترکونده تخلیه شده تو دریاالن من چیکار کنم
![]()
با سلام
یک سوال پیش اومده برام
اینکه وقتی ماشین میگیریم با دوستمون () میخواهیم بریم بیرون، منظورم اسنپ هست که الان رو بورس هست
کنارش بشینم صندلی عقب یا جلو کنار راننده بشینم
واقعاً سوال شده برام کدوم باعث میشه ادب و احترام بیشتری رعایت بشه
با سپاس
بستگی داره،ولی من باشم عقب میشینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)