تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 686 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام برای خرید بسته های حرفه ای باید مدرک ارسال کنیم؟ ولی من هر چی میگردم تو سایت نیستش ک مث ک جمع شده!
    در ضمن الان من حرفه ای رو خریدم ولی مدرکی ارسال نکردم یعنی فعال شده؟ از این نظر میگم چون سرعتش افتضاح شده من یه هفته قبل پایه داشتم عادی بود این غیرطبیعیه! تنظیمات گوشی هم درسته.
    دوست عزیز
    داستان ارائه مدارک و بسته پایه کلا جمع شد.
    درحال حاضر قادر به خرید بسته های حرفه ای با کمی تنوع بیشتر و بدون نیاز به ارسال مدارک هستید.
    دلیلش هم واضح است به خاطر رقابت با اپراتورهای همراه اول و ایرانسل، این دو اپراتور بدون نیاز به ارسال مدارک سرعت های بالاتر ارائه میکردند و رایتل مجبور شد این مورد را تغییر دهد..
    متاسفانه مشکل این داستان هم اینه که در تهران باعث کاهش سرعت و عدم پایداری اینترنت رایتل شده است.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

2. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوستان از امروز شبکه LTE رایتل در تهران باز شده و براحتی می توان برروی شبکه رجیستر شد.
    تست ها در میدان ونک انجام شده است.

از مدیران هم درخواست دارم عنوان تاپیک رایتل 4G هم اضافه شود.

تست سرعت:
    سرور داخل- IPM/IRANET:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور خارج- Baku-AZSTARNET:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آپلود رایتل واقعا ضعیفه.

6. 3 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایتل خیلی دیر به فکر توسعه و جذب مشتری افتاده. دلش به تمدید دوره انحصارش خوش بود که وزیر ارتباطات دولت جدید اومد زد کاسه کوزشونو بهمین ریخت. الان هم دیگه دیر شده و توان رقابت با دو تا اپراتور دیگه رو نداره. حتی هنوز هم حاضر نیست 4 تا بسته درست خسابی جهت ترغیب کاربرا بزاره چون میدونه که شبکش و زیرساختش ظرفیت کافی نداره. شبکه و زیرساخت رایتل بر اساس سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه! و نهایتا" 2 مگابیت بر ثانیه طراحی شده بود و فکر نمیکرد به این زودی بقیه اپراتورها وارد میدون بشن و سرعتها رو باز بزارن. به نظر من رایتل داره دست و پای بیخود میزنه. الان هم که متوسل شده به اپراتور اورنج فرانسه بلکه اونا بیان 4 سال درجا زدنشو جبران کنن.

8. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

رایتل خیلی دیر به فکر توسعه و جذب مشتری افتاده. دلش به تمدید دوره انحصارش خوش بود که وزیر ارتباطات دولت جدید اومد زد کاسه کوزشونو بهمین ریخت. الان هم دیگه دیر شده و توان رقابت با دو تا اپراتور دیگه رو نداره. حتی هنوز هم حاضر نیست 4 تا بسته درست خسابی جهت ترغیب کاربرا بزاره چون میدونه که شبکش و زیرساختش ظرفیت کافی نداره. شبکه و زیرساخت رایتل بر اساس سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه! و نهایتا" 2 مگابیت بر ثانیه طراحی شده بود و فکر نمیکرد به این زودی بقیه اپراتورها وارد میدون بشن و سرعتها رو باز بزارن. به نظر من رایتل داره دست و پای بیخود میزنه. الان هم که متوسل شده به اپراتور اورنج فرانسه بلکه اونا بیان 4 سال درجا زدنشو جبران کنن.

سلام
    در تاپیک این روزها مشاهده میکنم تازگی بعضی دوستان از افت سرعت مینالن و البته برای بنده اینطور نبوده و حتی دوستانی که در برخی نقاط کشور میشناسم هم مشکلی نبوده
    با صحبت شما کمی مخالف هستم که تجهیزات و زیرساختش برای سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه بنا کرده ! . اگه اینطور بود این کیفیت پایداری شبکه به خصوص که مشاهده میشه هیچ وقت نداشته.
    بیاید دعا کنیم که این اپراتور و هیچ اپراتور دیگری در کشور به ورشکستگی هیچ وقت نرسه
    چرا که به ضرر من و شما خواهد بود
    فکر نمیکنم کسی تراژدی ۱۰-۱۵ سال همراه اول در کشور یادش رفته باشه

- - - Updated - - -

سلام
    در تاپیک این روزها مشاهده میکنم تازگی بعضی دوستان از افت سرعت مینالن و البته برای بنده اینطور نبوده و حتی دوستانی که در برخی نقاط کشور میشناسم هم مشکلی نبوده
    با صحبت شما کمی مخالف هستم که تجهیزات و زیرساختش برای سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه بنا کرده ! . اگه اینطور بود این کیفیت پایداری شبکه به خصوص که مشاهده میشه هیچ وقت نداشته.
    بیاید دعا کنیم که این اپراتور و هیچ اپراتور دیگری در کشور به ورشکستگی هیچ وقت نرسه
    چرا که به ضرر من و شما خواهد بود
    فکر نمیکنم کسی تراژدی ۱۰-۱۵ سال همراه اول در کشور یادش رفته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شارژ شور انگیز رایتل

تا 35% شارژ بیشتر، هدیه رایتل به مشترکین اعتباری و دیتا
    شما مشترکین سیم‌کارت‌های دیتا و اعتباری می‌توانید با استفاده از شارژ شورانگیز رایتل و با توجه به نحوه خرید شارژ، تا 35% شارژ بیشتر دریافت کنید.
    شارژ شورانگیز به شما این امکان را می‌دهد که با استفاده از اعتبار هدیه خود در مدت تعیین شده از خدمات زیر بهره‌مند شوید:

• تماس صوتی درون‌شبکه
    • پیامک درون‌شبکه
    • سرویس اینترنت (با تعرفه عادی و خارج از بسته‌های مصرفی)

برای اطلاعات بیشتر برید تو سایت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام برای خرید بسته های حرفه ای باید مدرک ارسال کنیم؟ ولی من هر چی میگردم تو سایت نیستش ک مث ک جمع شده!
    در ضمن الان من حرفه ای رو خریدم ولی مدرکی ارسال نکردم یعنی فعال شده؟ از این نظر میگم چون سرعتش افتضاح شده من یه هفته قبل پایه داشتم عادی بود این غیرطبیعیه! تنظیمات گوشی هم درسته.
    نه کلن ارسال مدارک برداشته شده از سایت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

از وقتی رایتل بسته ۳+۳ را ارائه داد دیگه سرعت قبل را نداره من قبلاش بین ۸-۱۲ مگابیت بود سرعتم اما الان معلومه روی ۴ مگابیت بسته شده.
    البته تا امروز هر چند سرعت پایین اومده بود اما پایدار بود.
    متاسفانه از امروز صبح پایداریشو هم از دست داد. در کمال تعجب وقتی چند ساعت دیدم هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نکردم چک کردم دیدم علامت 3g الکی روشنه و حتی پینگ هم ندارم.
    اما غیر فعال و فعال کردن و ریستارت گوشی درست شد انا بعد چند دقیقه مجدد قطع میشد بدون اینکه 3g بره.
    پینگ تایمم بالا اومده و در نقاط مختلف تهران که مسیرم بود همچنان مشکل مشاهده میشد.
    امیدوارم موقت باشه و به پایداری شبکه گند نزده باشن.
    برعکس ایرانسل حدود یک ماهی هست در تهران که شدیدا روی پوشش شبکه lte در تهران فعاله و میشه دید که پوشش داره قویتر و بیشتر میشه و در نتیجه تا حدوی عدم پایداریها کمتر شده، سرعت هم که یکی دو ماه پیش افتضاح شده بود الان بهتر شده البته همچنان سرعت در مناطق و ساعات مختلف متفاوته و بین ۱ تا ۱۳ مگابیت برای من متغییر بوده که البته نسبت به قبل بهتر شده.

Sent from my iPad Air
    رایتل داره برای نسل 4 آماده میشه.من روی سیم کارت اعتباری اینجا سرعت ثابت 431 کیلوبایت رو بهم میده تو منطقه ما.تاحالا هم ندیدم اینجا رایتل به مشکل بربخوره.به بار ضعیفی آنتن داشتم کلن میپرید بعد میومد.زنگ زدم بعد 1 ماه و نیم درست شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

از وقتی رایتل بسته ۳+۳ را ارائه داد دیگه سرعت قبل را نداره من قبلاش بین ۸-۱۲ مگابیت بود سرعتم اما الان معلومه روی ۴ مگابیت بسته شده.
    البته تا امروز هر چند سرعت پایین اومده بود اما پایدار بود.
    متاسفانه از امروز صبح پایداریشو هم از دست داد. در کمال تعجب وقتی چند ساعت دیدم هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نکردم چک کردم دیدم علامت 3g الکی روشنه و حتی پینگ هم ندارم.
    اما غیر فعال و فعال کردن و ریستارت گوشی درست شد انا بعد چند دقیقه مجدد قطع میشد بدون اینکه 3g بره.
    پینگ تایمم بالا اومده و در نقاط مختلف تهران که مسیرم بود همچنان مشکل مشاهده میشد.
    امیدوارم موقت باشه و به پایداری شبکه گند نزده باشن.
    برعکس ایرانسل حدود یک ماهی هست در تهران که شدیدا روی پوشش شبکه lte در تهران فعاله و میشه دید که پوشش داره قویتر و بیشتر میشه و در نتیجه تا حدوی عدم پایداریها کمتر شده، سرعت هم که یکی دو ماه پیش افتضاح شده بود الان بهتر شده البته همچنان سرعت در مناطق و ساعات مختلف متفاوته و بین ۱ تا ۱۳ مگابیت برای من متغییر بوده که البته نسبت به قبل بهتر شده.

Sent from my iPad Air
    ایرانسل منطقه به منطقه سرعت متفاوت هست.چون اینجا من نسل 4 1 آنتن دارم 8 مگابیت راحت بهم سرعت میده چون اصلا اینور کسی گوشیش رو نداره.همه وصلن به نسل 3.تو محل ما یه دونه دکل هست تا چند کیلومتری همه دارن ازش استفاده میکنن.یه تک دکل نسل 3 ایرانسل هست.تست جدید من سرعت زیر 1 مگابیت رو بهم داد سرعت دانلودم 56 کیلوبایت بود پینگم بالای 100 بود چون اینور همه دارن از شبکه استفاده میکنن بایدم افت کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آپلود رایتل واقعا ضعیفه.
    از آپلود رایتل کسی استفاده نمیکنه فقط برای دانلود مردم گرفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •