تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 2605 اولاول ... 3143644044104114124134144154164174184244645149141414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یعنی چی ؟ افزایش قیمت اینرتنت ... 128 میشه 25 هزار تومن
    256 میشه 38 هزار تومن
    512 میشه 64 هزار تومن

اخر افزایش قیمت دلار گریبانگیر اینترنت هم شد ... لعنت به باعث و بانی این کاهش ارزش ریال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قیمت ها قابل توجه دوست بالایی که راضیه هست.

همین رو میگم اگر قرار باشه اول 64دو برابر بشه بعد قیمتش 4 برابر بشه 512 رو حساب کنه کمرمون میشکنه. خیلی میخان بزنن تو دهنمون حداقل روی هرکدوم جدا 50 درصد افزایش بدن! ببین چقدر ما بدبخت شدیم که به 50 درصد افزایش قیمت اونم با تبصره راضی هستیم!!
    من با توجه به وضعیت فعلی تجربیاتم رو گفتم..هنوز قیمتها افزایش پیدا نکرده..اگه این قیمتها عملی بشه من اصلا دیگه اینترنت نمیگیرم..

دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس

بری تو قسمت اسیاتک زودتر به جواب میرسی اره سرویس های نامحدود اساتک ارزونه خوبه من د=راضیم

خیلی خوب بود اگه از این دوست اسیاتکیمون میپرسیدی نا محدود رو با چه قیمتی میگیره و با چه سرعتی...
    Last edited by majid322; 12-12-2012 at 16:34.

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه نکته،512 و 1 مگ هم در مرکز مخابراتی ما(تهران-امامت)داده میشه بدون سند و مدرک
    ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره

زیاده؟؟؟

واقعاً شما تهرانی ها باید یکی دوسالی سختی بکشید تا قدر این نعمتا رو بدونید .... تا دیروز مینالیدید که مخابرات بالای 256 نمیده و سرعت پایینه ...حالا یه مگ نامحدود رو هم میده (که طرف باهاش 200 گیگ میتونه در ماه دانلود کنه) میگین قیمتش زیاده در حالی که به نسبت همه ایران ارزونترین قیمت رو داره میده ...

الان یه مگ نامحدود کرمانشاه (مخابرات) 70 تومنه!
    شرکتای دیگه هم مثل اسیاتک 1مگ نامحدود برنزی که اونم 38 هست تقریباً سرعتی خیلی کمتر میده به مراتب!

یعنی چی ؟ افزایش قیمت اینرتنت ... 128 میشه 25 هزار تومن
    256 میشه 38 هزار تومن
    512 میشه 64 هزار تومن

اخر افزایش قیمت دلار گریبانگیر اینترنت هم شد ... لعنت به باعث و بانی این کاهش ارزش ریال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...
    Last edited by misam5526; 12-12-2012 at 16:32.

6. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

زیاده؟؟؟

واقعاً شما تهرانی ها باید یکی دوسالی سختی بکشید تا قدر این نعمتا رو بدونید .... تا دیروز مینالیدید که مخابرات بالای 256 نمیده و سرعت پایینه ...حالا یه مگ نامحدود رو هم میده (که طرف باهاش 200 گیگ میتونه در ماه دانلود کنه) میگین قیمتش زیاده در حالی که به نسبت همه ایران ارزونترین قیمت رو داره میده ...

شما ابتدا یاد بگیرید نظراتتون رو چظور محترمانه بیان کنید و فرهنگ گفتگو در فضای مجازی رو بیاموزید،بعدا میتونیم با هم صحبت کنیم.

8. 2 کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

زیاده؟؟؟

الان یه مگ نامحدود کرمانشاه (مخابرات) 70 تومنه!
    شرکتای دیگه هم مثل اسیاتک 1مگ نامحدود برنزی که اونم 38 هست تقریباً سرعتی خیلی کمتر میده به مراتب!
    ایشون گفت این قیمت برای من گرونه شما از وضع بودجه ایشون خبر داری؟

این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...
    خبر رو خوندی؟ نوشته پهنای باند 128 ، 257 هزار تومان خواهد بود. 257 هزار رو با اشتراک یک به ده تقسیم کنیم همون 25 تومن نمیشه؟

10. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایشون گفت این قیمت برای من گرونه شما از وضع بودجه ایشون خبر داری؟

خبر رو خوندی؟ نوشته پهنای باند 128 ، 257 هزار تومان خواهد بود. 257 هزار رو با اشتراک یک به ده تقسیم کنیم همون 25 تومن نمیشه؟
    ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره

این جمله برای من نداره! وبطور کلی داره قیمت یه سرویس از مخابرات رو به هر نیتی (نمیگیم تبلیغات برای سایر شرکتا) زیر سوال میبره

این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...

پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....

نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر گرفت

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این جمله برای من نداره! وبطور کلی داره قیمت یه سرویس از مخابرات رو به هر نیتی (نمیگیم تبلیغات برای سایر شرکتا) زیر سوال میبره
    گرفت
    کلمه مخابرات هم نداره! یکم دقت کنید کاملا مشخصه با ذکر کلمه ایران داره هزینه اینترنت 1 مگ ایران رو با خارج مقایسه میکنه نه داخل که انگ تبلیغات منفی بهش میزنی و اینکه ارزش داره براش این هزینه رو بکنه یا نه؟ گفته ارزش نداره این هزینه رو کنم شما مشکلی داری؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...

پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....

نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر
    ما بر اساس اخبار مستند اینجا بحث می کنیم نه فرضیات شما ، فرضیاتتون درست دراومد ما خوشحال میشیم نشد هم مشخصه

جالبه که همش در تاپیک تهرانید!!

14. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من شماهارو نمیدونم شایدم وضعیت ما نصبت به بقیه بد باشه...
    من ماهی 20 تومن بیشتر نهایت ماهی 25 تومن میتونم پول بابت اینترنت بدم از این بیشتر خداییش مسخرست به بابام هم که گفتم همینو گفت از این بیشتر پول اینترنت دادن واقعا باید خیلی بی ار و بی درد و مایه دار باشی تازه این مقدارم تنها برای نتی ارزش داره که بشه باهاش گیم .موزیک ویدیو.فیلم.سریال به شکل نا محدود دانلود کرد و سرعتشم قابل تحمل باشه وگرنه اگه این تغییرات اعمل بشه احتمالا من یا جی پی ار اس 1 گیگ در ماه میگیرم یا از این شرکتیا 4 ماه 4 گیگ ییهو میدم ماهی 8 تومن اینجورا بیفته و باهاش فقط وبگردی میکنم

16. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کلمه مخابرات هم نداره! یکم دقت کنید کاملا مشخصه با ذکر کلمه ایران داره هزینه اینترنت 1 مگ ایران رو با خارج مقایسه میکنه نه داخل که انگ تبلیغات منفی بهش میزنی و اینکه ارزش داره براش این هزینه رو بکنه یا نه؟ گفته ارزش نداره این هزینه رو کنم شما مشکلی داری؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

ما بر اساس اخبار مستند اینجا بحث می کنیم نه فرضیات شما ، فرضیاتتون درست دراومد ما خوشحال میشیم نشد هم مشخصه

جالبه که همش در تاپیک تهرانید!!

اتفاقاً داره! مخابرات به این تابلویی گفته شده ... کمی سواد میخواد ...

در مورد اخبار هم محسن خان برا اساس یه لینک معتبر خبر رو داده بود ... که بعداً سایر خبرگزاری ها نقل کردند ...

اینکه تو تاپیک تهرانم بر خلاف قوانین فروم نیست والبته دلایل شخصی هم دارم که به موضاعت مربوط به زندگی در تهران توجه بیشتر کنم خصوصاً تا یکسال اینده.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اتفاقاً داره! مخابرات به این تابلویی گفته شده ... کمی سواد میخواد ...

در مورد اخبار هم محسن خان برا اساس یه لینک معتبر خبر رو داده بود ... که بعداً سایر خبرگزاری ها نقل کردند ...

اینکه تو تاپیک تهرانم بر خلاف قوانین فروم نیست والبته دلایل شخصی هم دارم که به موضاعت مربوط به زندگی در تهران توجه بیشتر کنم خصوصاً تا یکسال اینده.
    1- اون جمله ای که توش اسم مخابرات آورده اولا خبری بوده ، ثانیا مثبت بوده نقطه گذاشته تموم شده! ( اگه نیای بگی نقطه رو من نمی بینم!!!)

2- جمله بعدی شروع شده ، که تحلیلی بوده ، و تحلیل منفی بوده. اون جایی که شما توش ادعای تبلیغ منفی و نالیدن رو داری هیچ اسمی از مخابرات نیومده و بحث اینترنت ایران هست.

خوبی شما یا حالت واقعا ناخوشه ؟ گرفتن مفهوم این جمله اینقدر راحته که نیاز به تفسیر من نداره شما اگه تو فهم زبان فارسی مشکل داری بهتره بری همون تاپیک کرمانشاه...

علی و نقی و تقی رو من نمی شناسم لینک معتبر داری ارائه کن.

برخلاف قانون نیست اما دلیل شخصی شما موجبات ناراحتی جمعی ما رو فراهم آورده

19. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •