تلخ ............
شیرین.............
اینا چیه می گید ؟؟؟
یعنی چی ترش ؟؟؟ مگه لواشکه ؟؟؟؟
بله
خير
تلخ ............
شیرین.............
اینا چیه می گید ؟؟؟
یعنی چی ترش ؟؟؟ مگه لواشکه ؟؟؟؟
مثل اینکه چند دقیقه دیر رسیدم.
چرا ویرایشش کردید ؟
حالا چی نوشته بودید ؟
...............
Last edited by VALENTINO.46; 08-07-2008 at 00:37.
یه عکس از آرم قدیم و جدید صباباتری به شوخی. که به پیشنهاد بردیا ویرایش شد!
بفرستش توی پروفایل من.
وقتی دیدم پاکش میکنم.
ناصر حجازى: قطبى مراقب پوست خربزه ها باشد
![]()
ناصر حجازى سرمربى فصل گذشته تيم فوتبال استقلال و يكى از كارشناسان فوتبال كشورمان با انتقال تيم هاى كم تماشاگر و يا بى تماشاگر به استان هاى فوتبال خيز موافق است اما تاكيد مى كند كه در انتخاب شهرها و استان ها براى انتقال تيم ها،منافع فوتبال در نظر گرفته نمى شود و...! حجازى طى گفت و گويى به سؤالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراو باشيد:
• شنيدن نظر شما درباره بازگشت مجدد افشين قطبى به پرسپوليس جالب خواهد بود.
- به نظر من رفتن قطبى از ايران نظر خودش بود و بازگشت او نيز تصميم شخصى خودش بود.لابد قطبى احساس كرده كه مى تواند بار ديگر در پرسپوليس موفق شود،البته يارگيرى آنها خيلى خوب بوده و اين مسأله نيز به نفع او خواهد بود،البته من شنيده ام كه تمام بازيكنان پرسپوليس با نظر قطبى جذب شده اند و وى از دوبى مى گفته كه چه كسى را مى خواهد و چه كسى را نمى خواهد.
• خيلى ها معتقدند كه عيار واقعى قطبى فصل آينده مشخص مى شود.
- پرسپوليس نفرات خوبى گرفته است،حتى بهتر از سال گذشته.آنها توره را گرفته اند،عماد رضا و پتروويچ هم كه قرار است پرسپوليسى شوند،با اين بازيكنان كار يك سرمربى زياد دشوار نخواهد بود!
• به نظر شما قهرمانى مجدد پرسپوليس از عهده قطبى ساخته است؟
- قطبى پرسپوليس را قهرمان كرده است پس بايد بداند كه در فصل آينده همه او را به چشم يك قهرمان نگاه مى كنند.تيم هاى ديگر اين فصل به پرسپوليس باج نمى دهند.فراموش نكنيد كه در فوتبال ما هر سال كه يك تيم قهرمان شده،سال بعدش افت كرده است،به همين دليل قطبى بايد مراقب باشد به خصوص مراقب حاشيه ها پوست خربزه ها.اينجا كسى نگاه نمى كند كه قطبى سال قبل تيم را قهرمان كرده و خيلى زود دنبال خراب كردن او مى روند.من استقلال را قهرمان ايران كردم و سال بعدش با اين تيم به مقام نايب قهرمانى آسيا رسيدم اما بيرونم كردند!قطبى بايد بداند كه عده اى ازهمين حالا دنبال زير آب زنى هستند.
• يارگيرى استقلال را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- استقلال و پرسپوليس بهتر از همه باشگاه ها يارگيرى كرده اند.سپاهان به آن صورت يار نگرفته است،ابومسلم هم كه چند مهره خوب خود را از دست داده و الى آخر. به نظر من امسال رقابت اصلى بر سر قهرمانى بين استقلال و پرسپوليس است.
• درباره سياست اخير مبنى بر انتقال باشگاه ها به شهرستان ها چه نظرى داريد؟
- با انتقال تيم هاى بدون تماشاگر به استان هاى فوتبال خيز موافقم اما با خودم فكر مى كنم كه چرا آقايان به تبريز تيم نمى دهند؟به نظر من براى شهرهايى چون شيراز و مشهد يك تيم كافى است. يك مثال ديگر براى شما مى زنم؛ بهترين جاى ايران براى انتقال يك باشگاه ليگ برترى قائمشهر است كه فوتبالدوستان زيادى دارد؛چرا آقايان يك باشگاه ليگ برترى رابه قائمشهر منتقل نمى كنند؟و يا اصلا چرا نساجى تيم پر طرفدار و مردمى اين منطقه را تحت حمايت مالى خود قرار نمى دهند؟مگر قائمشهر شهر فوتبالى نيست؟پس چرا به اين شهر توجهى نمى شود؟به نظر من اين انتقال ها مانور تبليغاتى است.
• اين حرفهاى شما نشان مى دهد كه بحث حضورتان در نساجى چندان هم دور از واقعيت نيست.
- تماشاگران نساجى مرا دوست دارند و من هم از صميم قلب آنها را دوست دارم، اما اگر قرار باشد براى فوتبال آنجا كارى كنم بدون پول امكان پذير نيست.
![]()
متاسفانه این رسم فوتبال ایران است/ قطبی هنوز نیامده پوست خربزه میندازن چه برسه که نتیجه نیگیره. برای من و خیلی از کسان دیگر حتی اگر پرسپولیس ته جدولم بره. افشین همیشه امپراطور چون با کلاس ترین آدمی بود که تو 30سال گذشته وارد فوتبال ایران شد.و شیوه صحبتش جور دیگر بود
از سوى كادر فنى تيم ملى فوتبال، اسامى بازيكنان ملى پوش براى حضور در اردوى اسپانيا مشخص شد. كادر فنى تيم ملى فوتبال ايران ۳۱ بازيكن ملى پوش را براى حضور در اردوى تيم ملى معرفى كردند كه در اين فهرست جديد نام هاى جديدى چون محمد پروين، محمدرضا طهماسبى، كيانوش رحمتى، محمد نورى و حسين كاظمى ديده مى شود. اسامى بازيكنان دعوت شده به اردوى تيم ملى فوتبال به اين شرح است:
سيدمهدى رحمتى، رحمان احمدى، مهدى واعظى، ابراهيم ميرزاپور، هادى عقيلى، محسن بنگر، مجتبى شيرى، محمد نصرتى، حسين كعبى، سيد جلال حسينى، مجيد غلام نژاد، ستار زارع، فريدون زندى، ابراهيم صادقى، مجتبى جبارى، عليرضا نيكبخت، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، مسعود شجاعى، محمد رضا خلعتبرى، محمد پروين، بهمن طهماسبى، محمد نورى، احسان حاج صفى، ميلاد ميداودى، غلامرضا رضايى، حسين كاظمى، كيانوش رحمتى و محسن خليلى، وحيد امرايى و رسول خطيبى.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)