تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 456 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جدا از ترکیب بد تیم، روز بد ژاوی و ... کریستین تیو Tello واقعا" بد بازی کرد، مگه در طول نود دقیقه چند موقعیت برای یک تیم پیش میاد که به این راحتی به هدر رفت؟ قطعا" اگه یکی از موقعیت ها -در قالب همین ترکیب و بازی که انجام شد - تبدیل به گل میشد نظرات خیلی فرق میکرد...
    تیم تحت مربیگری مورینیو هم اگه گل اول یک بازی رو بزنه گل زدن به اون تیم واقعا" کار سختی خواهد بود، این قبلا" در اینتر هم دیده شده بود.
    امیدوارم در بازی برگشت با چلسی خوشحال تر از الان باشیم.

2. 5 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره فوتباله و برد و باخته یه بارم رئال میاد تو خونه بارسا و برنده میشه این حس هوادارای رئال مادرید از 2008 تا الانه پس خودتونو کنترل کنید همین پپ تا دیروز بهترین مربی بود و همه بازیکنها بهترین بازیکن اشتباه هم از بازیکن ممکنه سر بزنه هم از مربی اما امشب هر دو تاش بود!
    پپ واقعا عجیب کار کرد من بازیهای قبلیشو ندیدم ولی تلیو(؟) بازیکنی نیست که بتونه در سطح ال کلاسیکو راحت بازی کنه با توجه به عملکردش باید همون نیمه اول تعویض میشد! دو موقعیت گل خراب کرد که البته با شانس دومیش تبدیل به گل شد تمام دریبلهاش ناموفق بود و توپ هم خیلی لو داد و بدترین جاش همینه رو صحنه گل دوم رئال این بازیکن توپ رو لو میده حتی تیاگو و کوئنکایی که غایب بود همینطور ...
    خط دفاع و هافبک بارسا بسیار ضعیف بود و شاید این برگرده به ترکیب البته اشتباهات فردی هم زیاد بود تو پاسها حتی ژاوی درصد خطاش بالا بود استاد والدز رو صحنه گل اول خروج بد داشت(هرچند بقیه هم و پویول مخصوصا مقصر بودند) رو گل دوم هم خروج بد داشت کلا توپ بیاد نه نمیگه مسی تو روز بدش هم باز دو موقعیت خوب خلق می کنه که ژاوی بازم با بی دقتی خراب کرد اون توپ نیمه اول رو واقعا در این سطح فوتبال جلو تیمهایی مثل چلسی و رئال نباید انتظار داشت 30 موقعیت خلق بشه!اگه تیمی از تک فرصت استفاده کنه مثل چلسی برندست!

حداقل خوبی این باخت تموم شدن لالیگا هست و دیگه با تمام انرژی باید برای قهرمانان و حذفی تلاش کنن امیدوارم که بازی با چلسی سناریو این دو بازی تکرار نشه که تیم فشار بیاره برای گل حتی موقعیت هم خلق کنه و با بی دقتی خرابش کنه بعد روی یه غافلگیری ضد حمله یا ضربات شروع مجدد گل بخوره!

4. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من قصد پست دادن نداشتم اما مجبور شدم.
    اول همینجا به هوادارای رئال بردشون رو تبریک میگم.
    من امشب هرجا رفتم همه از پپ و ترکیبش بد گفتن؛فروم ها؛فیس بوک؛توییتر و...
    من قصد توجیه کردن این باخت رو ندارم ولی شما خودتون رو جای پپ بزارید و ببینید با چیزی که در اختیار دارید و با توجه به داشتن سه بازی سنگین پیش رو میتونستید چیدمانی بهتر از این رو تو زمین داشته باشید؟

قبول کنیم که دست پپ برای این بازی بسته بود.ارزش مدافع خوب و بازیسازی مثل آبیدال تو این بازی کاملا مشخص شد.
    ارزش بازی های خوب داوید ویا هم همینطور.
    در کل من به پپ بابت این باخت خورده ای نمیگیرم و خستگی مفرط بازیکن ها رو عامل شکست میدونم . این رو فراموش نکنیم که بازیکن هم انسانه و ربات نیست.
    و در پایان:
    همونطور که در اول بازی روی سکوها نقش بست میگم ''هستیم و خواهیم ماند''

6. 7 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دست پپ بسته بود ؟ چه جمله ی خنده داری
    ( پیکه - پدرو - الکسیس - فابرگاس و . . . ) اینا پس کین ؟
    تازه میگیم که نیمه ی اول استراحت کردن بلفرض . . . چرا نیمه ی دوم بازیشون نداد ؟ تلو چرا باید 80 دقیقه گند بزنه به تیم ؟
    قبول دارم روز خوب مسی و ژاوی نبود اما 70 درصد باخت تقصیر پپ بود
    والسلام

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

لیگ رو که از دست دادیم ، کاش لااقل جلو چلسی خوب باشیم .... بردن تنها جام حذفی دردی رو فکر نکنم دوا کنه ... شاید اگه ویا این بازی بود خیلی چیز ها هم میشد ... هرچند بازی رفت هم نبود !

10. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بالاخره رئال برد
    تبریک میگم به دوستان رئالی

من فقط یک چیز میگم خدا رو شاهد میگیرم تمام سعی خودم رو کردم تا بدون تعصب و دفاع از پپ در مورد ترکیب امشبش و قرار دادن تیو در زمین فکر کنم

من بدون اینکه بخوام ازش دفاع کنم فکر میکنم بهترین تصمیم ممکن رو در مورد ترکیب گرفت شاید این حرف من برای بعضی از دوستان احمقانه به نظر برسه اما برای پپ جام قهرمانان مهمتر بود ما اگر رئال رو هم میبردیم باز هم تکلیف لالیگا دست رئال بود
    از طرفی قرعه باعث شد در این مقطع از فصل که باید یک الکلاسیکو و دو بازی در نیمه نهایی اروپا انجام بدیم دو روز کمتر از رئال استراحت کنیم و واقعا این توان زیادی از تیم میگیره
    اینها اصلا بهانه بازیکنای بارسا در این فصل بعد از چند سال قهرمانی و بازیهای مداوم خسته و کم انگیزه تر از همیشه هستن

پس طبیعیه که پپ چند نفر از ترکیب بازی با چلسی رو بیرون بنشونه
    ابزاری که امشب دست پپ بودن ابزار کارآمد همیشگی نبودن
    واقعا اون ژاوی که ما میشناسیم رو امشب دیدیم؟ مشخص بود خسته و تحلیل رفتس

بدون اینکه بخوام ازش دفاع کنم به این نتیجه رسیدم که برای تاکتیک امشب پپ تیو با توجه به سرعتش بهترین انتخاب بود
    و دیدین تا زمانی که در میدون بود با سرعت واقعا بالاش تونست به توپهای سریعی که پشت آربلوا براش ارسال میشد برسه اینکه ضربات آخر رو خوب نزد یا نتونست پاس نهایی رو خوب بده مربوط میشه به تجربه کمش

وقتی تیمی مثل رئال در 18 خودشون تجمع میکنه طبیعتا فرصتهای کمی ایجاد میشه و شما باید از همون فرصتهای اندک نهایت استفاده رو ببرید ولی امشب همون دو سه فرصتی که باید استفاده میکردیم رو از دست دادیم
    ژاوی واقعا بهترین فرصت چند سال اخیرش رو از دست داد وگرنه حالا همه در حال مدح و ستایش مسی و پاس هنرمندانش میبودیم

از طرفی بعد از گل مساوی فضای ورزشگاه به شکل کاملا وحشتناکی سرشار از انتظار برای گل دوم شد و این فضا واقعا روی بازیکنا تاثیر گذاشت و باعث شد واقعا برای لحظاتی احساسی بشن و از بازی غافل
    شاید اگر سه چهار دقیقه بازی رو کنترل میکردیم به بازی برمیگشتیم

خیلی سادس که همگی بریزیم سر پپ و بگیم قرار دادن تیو اشتباه بود اما از همون ابتدای فصل هم اگر یادتون باشه گفتم که امسال لالیگا برای پپ فرصتیه برای تمرین تاکتیکهای جدید تا در فصول بعد دست بارسا برای اجرای تاکتیکهاش باز باشه

فقط امشب رو نبینیم
    اگر کمی از دور به فضای کلی بارسا نگاه کنیم میبینیم که گواردیولا در حساسترین لحظات 10 یا 15 سال اخیر بارسلوناست
    یک نسل رویایی در حال رسیدن به انتهای دوران خودشه و هر مربی متعهدی که به جای دوست داشتن خودش و نتایجش، بارسا و آینده این تیم رو دوست داشته باشه مثل پپ عمل میکنه
    امسال بیش از هر فصلی پپ به بازیکنای لامسایا میدون داده و بدون کوچکترین زحمتی میشه فهمید که هدف پپ درست کردن نسلی برای آینده نوکمپ و روزهای سخت آیندشه
    مگه برای گواردیولا کاری داره که سسک یا سانچز یا پدرو رو بازی بده

باختیم چون با هر فرمولی که حساب کنیم قرار نیست ما همیشه برنده الکلاسیکو باشیم

به خدا بعدا با آرامش به شجاعت پپ در استفاده از تیو دور از ناراحتیِ باخت فکر میکنیم
    تشویقهاش رو بعد از اینکه تیو نیمه دوم یه موقعیت طلایی رو خراب کرد دیدین؟ انگار نه انگار که یکی از حساس ترین بازیهای فصلش رو داره انجام میده فقط به این فکر میکرد که از جوونی که لاماسیا ساخته حمایت کنه
    این رفتار مقایسه کنید با مربیهایی که سه امتیاز رو تمام فوتبال و یک بازی میدونن

گواردیولا، رایکارد یا ونگال و... نیست که از دور دستی بر آتش داشته باشه اون لاماسیا رو با تمام وجودش درک کرده و میدونه مربیای تیمهای پایه برای ساختن جواهراتی نظیر تیو چقدر رنج و زحمت میکشن

از پپ انتقاد نکنیم یا حداقل غیر منصفانه این کارو نکنیم چون اون امشب تنها کاری که کرد متعهد بودن به ساختار و فلسفه بارسلونا بود
    و اگر از گواردیولا انتقاد میکنیم باید بدونیم که داریم غیر مستقیم از ساختار کلی بارسا انتقاد میکنیم
    بارسا شاید امشب یک بازی رو باخت اما قطعا فلسفه بارسا و آینده بارسا برنده این دیدار بود

یادمون نره که الماسها در سخت ترین شرایط و زیر سنگینترین فشارها به وجود میان و تیو امشب یکی از مراحل صیقل خوردنش رو پشت سر گذاشت
    و مطمئن باشید فصل آینده او در مقابل دروازه رئال اینچنین عمل نمیکنه

دوستان واقعا واقعا وقتی در مورد گواردیولا حرف میزنیم باید با احتیاط این کارو بکنیم و یادمون باشه که داریم در مورد اسطوره زنده و در میدان حاضر بارسا حرف میزنیم داریم در مورد کرایوف فعلی بارسا حرف میزنیم و بیاید مثل سنت دیرینه و تلخ انسانها دوستدار پهلوانهای مرده نباشیم
    قله ای که چند سالیه روی اون ایستادیم و شادمانه برای مردمی دست تکون میدیم که در دامنه اون ایستادن و با حسرت نگاهمون میکنن با صبوری و درایت گواردیولا صخره صخره بلندتر شده و اوج گرفته

با سنگهایی که گواردیولا دانه دانه روی هم گذاشته خودش رو نزنیم

آماری که اون در برابر رئال و مورینیو داره بعدها یکی از درخشانترین فصلهای تاریخ بارسلونا میشه

12. 17 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    جناب گرافیکار تمام حرف ها رو زدن ..
    منم میخوام بگم خیلی از این برد ناراحت شدم و تعجب کردم که چرا سسک و الکسیس و پیکه و ... روی نیمکت هستن؟ پیکه ای که بهترین دفاعمون هست چرا باید به خاطر مسائل خانوادگی بشینه روی نیمکت؟ به نظر من ماسکرانو نمیتونه اون بازده ای رو که در هافبک دفاعی داره توی دفاع هم داشته باشه.. هافبک تخریبی فوق العاده ای هست اما نمیتونه روی توپ های بلند مفید باشه؛ تفکرش جواب گو نیست .. مساله دیگه در بازی دیشب اشتباه محض و بچه گانه پویول جلوی دروازه بود که باعث شد گل بخوریم. از مدافعی مثل پویول با این سن و سال بعیده که در یه قدمی دروازه جلوی توپ خیمه بزنه! باید سریعا میزد زیر توپ ... بگذریم.
    دوستان در مورد تیو تمام حرف ها رو زدن اما من تا حدودی میخوام از این حرکت مربیمون دفاع بکنم، به علت خستگی اینیستا دیدیم که اون چند قدم عقب تر بازی میکرد و به جاش تیو به عنوان بال چپ یا وینگر بازی میکرد و به نظر من از یه بازیکن 20 ساله نمیشه بیشتر از این انتظار داشت. اون خوب دوید و سانتر میکرد و معتقدم فقط به خاط همین سرعتش مورد استفاده قرار گرفت و نه هیچ چیز دیگه. بنابراین باید به تصمیم پپ احترام بگذاریم و بدونیم که حتما دلیل محکمی برای این کارش داره. در هر صورت این بازی دیگه تموم شده و نباید به خاطرش خودمون رو ناراحت بکنیم . بارسلونا تیم بزرگیه و این رو دیگه ثابت کرده. از الان فقط و فقط باید روی بازی با چلسی تمرکز کنیم که اون بازی هم مثل همین بازی موتونه خیلی نفس گیر و حساس باشه. اگر چلسی بخواد دوباره با 11 نفر دفاع بکنه کارمون خیلی سخت میشه..

14. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برداشت من از تعویض نشدن تیو (تیلیو ، تیلو!) توسط گواردیولا این بود که پپ میترسید با تعویض این بازیکن جوان اعتماد به نفسش از بین بره و شاید چیزایی که تو تمرینای تیمی ازش دیده بود امیدوارش میکرد به ادامه بازیش .

16. 4 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

[حذف شد]

گواردیولا بعد از بازی:

"قهرمانی را به رئال تبریک می گویم /باید چلسی را قربانی کنیم"

به گزارش گل پپ در پایان مسابقه با همان اخلاق خوب همیشگی به رئالی ها تبریک گفت :" به رئال مادرید به خاطر برد و قهرمانی تبریک می گویم . توپهایی را در نیمه اول از دست دادیم اما سعی کردیم که اهمیت این بازی را در ذهنمان داشته باشیم . پس از گل اول عقب کشیدیم ، در حالی که باید قبل از نیمه دوم گل می زدیم . سپس روشمان را عوض کردیم . فکر می کنم که بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت های خوبی ایجاد کردیم . "

وی افزود :" بازی را با تیو و الوس باز کردیم هر چند که چیزهایی کم داشتیم . فکر می کنم که نسبت به روزهای دیگر موقعیت های بیشتری ایجاد کردیم اما بازیهای زیادی از آگوست داشته ایم . این اتفاقات گاهی رخ می دهد . در پنج تا هفت دقیقه پایانی حس می کردم ضعیف تر از رئال هستیم . متاسفانه بازی را طوری پیش بردیم که آنها می خواستند . "

وی که با سئوالات بسیاری به خصوص درباره بازی دادن به تیو ، وینگر جوان تیمش که مورد اعتراض هواداران قرار گرفت ؛ گفت:" شاید با بازی ندادن به سسک اشتباه کرده باشم . کسی چه می داند ؟ اما تیو در دفاع و حمله خیلی خوب بود . موقعیت هایی هم داشت . با بازیکنان جوان زیادی بازی کرده ایم و این خبر خوبی است . اگرچه اتفاقاتی که در لندن و این جا افتاد نا امید کننده است . "

سرمربی بارسا در مورد بازی چمپیونزلیگ گفت :" ببینیم چه می شود . فکر می کنم صعود می کنیم . فکر نمی کنم که قدرتمان کم شده باشد ، با بهترین روشهایمان بازی می کنیم و چلسی را شکسن می دهیم تا این باخت را جبران کنیم . "

پپ در مورد پست مسی و ابنکه آیا او در جای خود بازی کرد گفت :" او جایی بود که همیشه هست . "

یک سئوال مهم هم درباره نیمکت نشینی پیکه بود که گواردیولا گفت :" صحبتی ندارم . اگر او را می گذاشتم در مورد ماسکرانو می پرسیدید ."

اخـــبار کـــوتاه

* ژاوی با بازی در ال کلاسیکو رکورد 32 حضور سگرا را شکست.

* 133 رسانه از 31 کشور برای پوشش ال کلاسیکو به نیوکمپ امده بودند.

* پدرو صدمین حضور خود را در ال کلاسیکو تجربه کرد.

*دلبوسکه : ما منتظر ویا خاهیم بود اما باید مطمئن شویم که حضور او در یورو برای تیم سودمند خواهد بود ، این یک نگرانی سمبولیک نیست.

*راسل : فوتبال مانند یک چرخه است ، روزی هم میرسد که ما برنده نشویم . و آن روز روزیست که ما باید به دفاع از سبکمان ادامه دهیم.

*دیدیر دروگبا در بازی مقابل بارسا 3 دقیقه و 18 ثانیه وقت بازی را تلف کرد.

*یوردی آلبا : شایعه هایی راجع به علاقه مندی بارسا و میلان ؟ من در اینجا خوشحالم و اکنون فقط به والنسیا فکر میکنم.

*مسی در این فصل در 90گل از 168 گل بارسلونا نقش مستقیم داشته است . 63 گل و 26 پاس گل.

* رونالد دی بوئر: بارسا لالیگا را ول کرده بود.

* رونالد کومان: اعتماد به نفس بارسا از بین نمی رود.

*خوان رومان ریکلمه : هر وقت که بازی اینیستا را میبینم چیز جدیدی یاد میگیرم.

در اينكه اصلا خوب بازي نكرديم بحثي نيست موضوع مهم اينه كه الان ديگه ناراحتي سودي نداره اين تيم 13 تا جام رو از 16تا جامي كه در طي 4سال ميشده ببره برده و اين خودش خيليه كه توي اين مدت بازم انگيزه داشته باشه واسه بازي
    خودتون رو بزاريد جاي بازيكنان اونا از 14 مسابقه اخير در مقابل رئال فقط يكيشو باختن پس اين ذهنيت هميشه برنده اس كه باعث شده ما خيلي متوقع باشيم
    تيم كاملا خسته اس 10 امتياز فاصله شده بود 7 امتياز به خاطر بازيهاي پرفشار و اين باخت ثابت ميكنه كه كمترين استراحت ها در اين مقطع چه تاثير شگرفي داره ما چهارشنبه بازي كرديم امروز بازي كرديم و 3شنبه بازي ميكنيم به گوارديولا حق بديد چيزي رو كه ميتونه به دست خودش درست كنه درست كنه نه دل به سه امتيازي ببنده كه بعدش روي نتيجه بقيه تيمها بايد حساب كرد اگه ميشد رو بقيه تيمهاي ليگ حساب كرد بعد از گذشت 15 هفته بايذ رئال يه باخت ميداد

منبع : سايت رسمي باشگاه
    Last edited by pcforlife; 22-04-2012 at 11:43. دليل: بخش حذف شده = بند 206 قوانین انجمن ورزش

18. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    من قصد پست دادن نداشتم اما مجبور شدم.
    اول همینجا به هوادارای رئال بردشون رو تبریک میگم.
    من امشب هرجا رفتم همه از پپ و ترکیبش بد گفتن؛فروم ها؛فیس بوک؛توییتر و...
    من قصد توجیه کردن این باخت رو ندارم ولی شما خودتون رو جای پپ بزارید و ببینید با چیزی که در اختیار دارید و با توجه به داشتن سه بازی سنگین پیش رو میتونستید چیدمانی بهتر از این رو تو زمین داشته باشید؟

قبول کنیم که دست پپ برای این بازی بسته بود.ارزش مدافع خوب و بازیسازی مثل آبیدال تو این بازی کاملا مشخص شد.
    ارزش بازی های خوب داوید ویا هم همینطور.
    در کل من به پپ بابت این باخت خورده ای نمیگیرم و خستگی مفرط بازیکن ها رو عامل شکست میدونم . این رو فراموش نکنیم که بازیکن هم انسانه و ربات نیست.
    و در پایان:
    همونطور که در اول بازی روی سکوها نقش بست میگم ''هستیم و خواهیم ماند''
    داداش...
    به نظر من اوضاع رئال و مورینیو بسیار سخت تر بود...این حرفا در حد بهانه هست و برای اینکه خودتون رو قانع کنید...
    ولی قبول کنید چلسی در حد بایرمونیخ نیست و نمیتونه در حد این تیم فشار وارد کنه...در حالی که رئال یه بازی با سویا رو هم پیش رو داشت بعد از بازی با بایرن...قبول کنید شرایط همونقدر و شاید بیشتر برای رئال سخت بود...
    البته من مطمئن هستم از پس چلسی بر میاد بارسلونا...ولی قبول کنید شرایط مورینیو خیلی سخت تر از گواردیولا بود و اینا بحانه ای بیش نیس برای التیام...

20. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •