هر موقع شارژ شما رو پس دادن به ما هم بگید یک چک بکنیم
Man.U میخواستی بگی بچه های شهرستان های دیگه هم پشت ما هستن (از راه دور )![]()
هر موقع شارژ شما رو پس دادن به ما هم بگید یک چک بکنیم
Man.U میخواستی بگی بچه های شهرستان های دیگه هم پشت ما هستن (از راه دور )![]()
دوستان من مدتهاست که دیگه از مخابرات سرویس نمیگیرم. فعلا از هیچ جا سرویس ندارم. امروز Shoojats به من زنگ زد و ماجرا رو گفت واقعا ناراحت شدم از کل قضیه. وقتی تو اتوبوس داشتم پست های صفحه قبل رو میخوندم واقعا آتیش گرفتم از دست بی لیاقتی بعضی از مدیران.
اگر واقعا مدیر یا رییس محترمی هنوز مونده که به این حرفا اهمیت میده, خواهش میکنم اگر این پست من رو میبینید نظارتتون رو بر دور و برتون بیشتر کنید. من مطمئنم شاید از همون آقا معاون میپرسیدید آیا انجمن رو میدونه چیه یا آیا میدونه پی سی ورلد چه سایتیه یا اینکه اصلا روش های اتصال به اینترنت رو شرح بده واقعا می مونه.
آقای مدیر اگر نمی رسید که به دور و برتون برسید و به دفاتر فروش سر بزنید یا اینکه سایتتون رو به روز کنید یا اینکه کمبود افراد با سواد دارید, خواهشا درخواست بدید تا نفرات جدیدی رو استخدام کنن تا لااقل هم مشکلات رفع بشه و هم شغل ایجاد بشه.
آقای مدیر,؛ آیا واقعا لازمه برای حل یه همچین مسئله ای یه گروه جمع بشه و حتما با خود مدیر عامل شرکت بزرگ مخابرات خراسان رضوی صحبت کنه؟ چرا کاری نمیکنید این جور مشکلات به سادگی و بدون دخالت شخص شما حل بشه. اگر قرار بشه مشکل به این سادگی رو شخص اول یک سازمان حل کنه, پس باید فاتحه همه چیز رو خوند.
دوستان نذارید این خبر فروکش کنه. مخابرات رسما داره خودخواهی خودش رو نشون میده. اگر این مسئله امروز حل نمیشد, مطمئن باشید فردا اینترنتتون رو بدون اطلاع قبلی قطع میکردن و حق اعتراض هم نداشتید.
این خبر رو در انجمن های دیگه هم منتقل کنید.
به نظر من اگر بشه بی لیاقتی مدیران و معاونان این سازمان رو به مدیر اصلی مخابرات خراسان یا مخابرات تهران گذارش داد و تعداد زیادی از طریق سایت مخابرات این بی لیاقتی رو گزارش کنن خوب میشد.
چطور یک معاون از جریان شبانه رایگان خبری نداره؟
من از نفرات اولی بودم که طرح طلایی رو گرفتم. قبل از اون نامحدود داشتم. به من گفتن طرح طلایی هست با شبانه رایگان. از همون روز اولی که این طرح راه افتاد گفتن که شبانه رایگان هم داره. حذف شبانه رایگان بدون شرط قبلی, یعنی دزدی آقایون!
اگر یکی وارد مخابرات بشه و یکی از مانیتور های اون جا رو بدزده, اونا چی کار میکنن؟
کاری که اونها میکنن خیلی بدتر از کار آقا دزده هست. اونها دارن از صدها مشترک مشهدی و غیر مشهدی دزدی میکنند.
خلاصه این خبر رو پخش کنید.
Last edited by smahdis; 21-08-2013 at 17:11.
ممنون از عزیزانی که پاشدن رفتن اونجا و حق خودشون و دوستاشون تو این فروم رو پس گرفتن ... متاسفانه من بچه کاشمرم تا 4 روز دیگه هم مشهد نمیام وگرنه منم میومدم ، جالبه برام اون هدیه ای که گفتن نمیدونم به همه 180 گیگ هدیه دادن یا فقط مال ما بود که 150 گیگش رو سریع پس گرفتن . به هر حال ممنون از همه عزیزان البته هنوز تو گلدنت اطلاعیه رو برنداشتن امیدوارم حجم ها هم برگرده چون الان حجم من 46 مگ بیشتر نیست و با این وضعیت قیمت بخوای یه بازی دانلود کنی بهتره بری بخریش تا به اندازه گیگش حجم بخری ...
قضیه 150 گیگ هدیه چیه ؟
شبانه رو که گرفتن از ماولی ...یک قضایایی هست که اینجا نمیشه گفت شایدم خودتون بهتر بدونین راجع به زیاد نکردن پهنای باند توسط وزیر جدید
والا ما سر پست سربازی بودیم ، زنگ زدیم داداشمون گفت الان نت 180 گیگ شارژ داره ، مخم هنگ کردقضیه 150 گیگ هدیه چیه ؟
مرخصی اومدیم خونه دیدیم بعله درسته مام تا تونستیم دانلود کردیم اما بی عقلی کردیم و بعضی جاها فکر میکردیم حیفه تموم نشه که یهو دیدیم 150 گیگ باقیمونده یه شبه شد صفر البته اون زمان من طرح بعثت داشتم که بعد این جریان رفتم برنزی گرفتم و هنوز که هنوزه حسرت اون حجم از دست رفته رو میخرم اما چه سود که باد آورده را باد میبرد ...
خوب امروز که به خیر گذشت و نتیجه داد اون همه رفتن تا مرکز مخابراتی و ارزشش رو داشت
کاش بقیه هم میومدن و سوزن بیشتری رو توی مخابرات فرو میکردن .
ولی خداییش نتیجه ای که من از امروز گرفتم این بود که وقتی اعتراضمون رو نشون بدیم و با منطق کار رو پیش ببریم اونا هیچ غلطی نمیتونن بکنن .
به نظر من به خاطر سرعت افتضاح و حذف نا محدود ها هم بریم ببینیم حرف حسابش چیه؟!(البته من از مخابرات سرویس ندارم اما همه شرکت ها وضعشون مزخرف تو مشهد) غلط کرده سیاست خودشونه!! 2 روز دیگه با جدیت بیشتر شبانه رو هم حذف میکنه میگه سیاست جدیدمونه ایا قابل قبوله؟ از نتیجه امروز باید به این نتیجه رسید که تنها راه اینه وضعیت نت مزخرف مشهد درست شه باید اعتراض کرد اونم با صدای بلند و منطقی وگرنه همینه که شهر های دیگه همه شبی چند گیگ راحت هر شب دانلود میکنن بعد تو مشهد سیاست کثیفشون حکم میکنه که از طرح های نا محدود شروع کنند تا شبانه سرویس ها بزنن حذف کنن , حجم بدزدند و ...
خوب شد پس نیومدم چون من ازون جوشیاش هستم دیگه نمی فهمم چی میگم ولی اگه میومدم حتما ریکورده گوشی را روشن می کردم واسه ۲۰:۳۰ بفرستم ک... پا....بشه
چون هر مدیری که پاش به ۲۰:۳۰ رسیده کله شده راستی شما می تونستید از همین استفاده کنید و اولتیماتوم مطبوعاتی شدن را بدید بعد می دید که مثله موش می شدن
الان باز این یعنی چی ؟
این رو عکس توی سامانه زدند
![]()
حالا خدا کنه حجم ها رو برگردونن چون من 5 گیگ رفته تو پاچم اون یک گیگ هدیه شون هم نفهمیدم چی شد
شانس هم نداریم هیچ شب اینقدر دانلود نکرده بودم صاف همون شبی که دانلود شبانه رو برداشتن دانلود شبانه ی ما هم رکورد زد و نزدیک 5 گیگ دانلود کرد
خودم شاخ در آوردم گفتم حتما سرعت ها درست شده رفتم تو سایت دیدم از حجمم کم کردن نامردا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)