تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 645 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا؟ یعنی به خاطر ارزون بودن لپ تاپه چون 528 تومن خریدم. برای من مونیتورش LED هست.
    ایا لپ تاپ های گرونتر که led دارند هم رفرش ریتشون همون 60 هست؟

نه اصلا مسئله ارزونی گرونی نیست

بیشتر لپ تاپ ها LCD یشون 60hz هست

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

میخواستم ببینم میشه مثل کامپیوتر معمولی ازلپ تاپ کار کشید
    مثلا روزی 10 ساعت به بالا؟

حتی بیشتر

در روز چند بار میشه شارژ کرد و دوباره کار کرد؟ منظورم اینه ایرادی نداره 2.3 بار فول شارژ کرد و بعد با کارمون دشارژ بشه؟
    اگر جایی هستی که به برق دسترسی داری بهتره همیشه با برق کار کنی

ایرادی داره چند ساعت به برق وصل باشه و همزمان کار کنم؟
    اصلا

اخه معمولی باطریش هر 2.3 ساعت تموم میشه و زیاد فایده نداره
    برای حل این مشکل می تونی از باطری 9 سل استفاده کنی

2. 5 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سامان جان یه لطف کن و این سئوال ما رو هم جواب بده :

دوستان پسر عمه من یه Vaio گرفته که مدلش CW2FGX/B و ساخت USA . مشکلی که داره اینکه این سیستم فقط یه درایو داره و نمیشه اونو با نرم افزارهای PartitionManager درایو بندی کرد. من خودم از طریق XP تونستم براش بسازم، اما وقتی که میخوای سیستم رو Recover کنی دوباره میاد و همون یه درایو رو با ظرفیت پیش فرضش میسازه. زمانیکه تو حالت Recover میری ( مخصوص لپ تاپهای سونی )، گزینه recover to Drive C کار نمیکنه و فقط Recover all drive میاد. الان سئوالی که دارم مخصوصا از اساتیدی که از Vaio استفاده میکنن، چه راهی بنظرشون میرسه تا مشکل این بنده خدا حل شه، چون من حقیقت خودم از LapTop زیاد سر در نمیارم .
    ممنونم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سامان جان یه لطف کن و این سئوال ما رو هم جواب بده :

بهترین راه برای پارتیشن بندی لپ تاپ های سونی که بدون صدمه زدن به درایو ریکاوری و ساختار کلی هارد اونه MANAGE خوده ویندوزه
    اگر شما دی وی دی های ریکاوری رو ساختید یبار به کمک اون دی و د ها ویندوز رو به حالت اول برگردونید سپس با روشی که در بالا عرض پارتیشن بسازید و بدون مشکل در آینده فقط درایو C رو ریکاور کنید

5. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا من نمیدونم این سوالمو کجا باید بپرسم چون جایی پیدا نکردم در این مورد تاپیک زده باشن . پس اینجا میپرسم و قبلش عذر میخوام اگه جای بدی رو انتخاب کردم .

من یه لپ تاپ سونی وایو دارم به مدل FW490 DEB که از وقتی خریدم یه مشکل داشته و نتونستم حلش کنم و چون گارانتی هم نداره و خربت من بود , نتونستم بدم جایی درست کنن . مشکل من اینه که بیشتر اوقات وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم از مانیتورش صدای وز وز ممتد شنیده میشه و شدیدن میره رو اعصاب . این مشکل وقتی پیش میاد که من نور مانیتور رو کم میکنم مخصوصن شب ها و زمانی که نور مانتیور رو به حداکثر برسونم این صدا قطع میشه . از شما عاجزانه میخوام اگه راه حلی میدونین منو راهنمایی کنین اگه تعمیرگاهی که همون لجظه این مشکل رو برام حل کنه هم سراغ دارین بهم بگین که ببرم و جلوی خودم درستش کنه و بیارمش و آیا اصلن این مشکل حل شدنی هست ؟ خرجش چقدر میشه ؟ خیلی حالمو گرفته

7. 2 کاربر از ali_rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا من نمیدونم این سوالمو کجا باید بپرسم چون جایی پیدا نکردم در این مورد تاپیک زده باشن . پس اینجا میپرسم و قبلش عذر میخوام اگه جای بدی رو انتخاب کردم .

من یه لپ تاپ سونی وایو دارم به مدل FW490 DEB که از وقتی خریدم یه مشکل داشته و نتونستم حلش کنم و چون گارانتی هم نداره و خربت من بود , نتونستم بدم جایی درست کنن . مشکل من اینه که بیشتر اوقات وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم از مانیتورش صدای وز وز ممتد شنیده میشه و شدیدن میره رو اعصاب . این مشکل وقتی پیش میاد که من نور مانیتور رو کم میکنم مخصوصن شب ها و زمانی که نور مانتیور رو به حداکثر برسونم این صدا قطع میشه . از شما عاجزانه میخوام اگه راه حلی میدونین منو راهنمایی کنین اگه تعمیرگاهی که همون لجظه این مشکل رو برام حل کنه هم سراغ دارین بهم بگین که ببرم و جلوی خودم درستش کنه و بیارمش و آیا اصلن این مشکل حل شدنی هست ؟ خرجش چقدر میشه ؟ خیلی حالمو گرفته

این ایراد مربوط به فیوز lcd هستش

براد من همین مشکلو دشت با تعویض حل شد

9. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت تمام کاربران و اساتید
    دوستان من یک لپ تاپ dell vostro 15-10 دارم که باتریش زود خالی میکرد باتریشو عوض کردم و همون روز داشتم برنامه افیس میریختم که یکدفعه ای باتریش تموم شد و خاموش شد ودیگه ویندوز بالا نیومد.
    و امروز ویندوز ایکس پی نصب کردم که در حاله نصب این پیام داده شد.
    Setup did not find any hard disk drives installed in your computer.
    Make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to your computer .and that any disk-related hardware configuration is correct .this may involve running a manufacturer-ruplied diagnostic setup cannot continue to quit setup .press f3.
    در ضمن در حال نصب فلشو زدم به لب تاپ که فلشو پیدا کرد ولی هارد اصلیو نه.
    خواهشا کمک کنین.
    اطلاعات مهمی هم تو هاردش دارم تروخدا کمک کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وای خدا راست میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی کجا برد درستش کردن ؟ و اینکه چقدر هزینه ش شد ؟ خیلی خوشحالم کردی .. .. اصلن نمیتونی تصور کنی ..

12. این کاربر از ali_rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام خدمت تمام کاربران و اساتید
    دوستان من یک لپ تاپ dell vostro 15-10 دارم که باتریش زود خالی میکرد باتریشو عوض کردم و همون روز داشتم برنامه افیس میریختم که یکدفعه ای باتریش تموم شد و خاموش شد ودیگه ویندوز بالا نیومد.
    و امروز ویندوز ایکس پی نصب کردم که در حاله نصب این پیام داده شد.
    Setup did not find any hard disk drives installed in your computer.
    Make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to your computer .and that any disk-related hardware configuration is correct .this may involve running a manufacturer-ruplied diagnostic setup cannot continue to quit setup .press f3.
    در ضمن در حال نصب فلشو زدم به لب تاپ که فلشو پیدا کرد ولی هارد اصلیو نه.
    خواهشا کمک کنین.
    اطلاعات مهمی هم تو هاردش دارم تروخدا کمک کنین.

نگران نباش مشكل از هاردت نيست مشكل از ويندوز xp هستش كه كه نميتونه پورت ساتا رو شناسايي بكنه شما بايد ويندوز مخصوص اين لپ تاپ رو كه قبلا روش بوده پيدا كني فروشنده حتما داره

14. این کاربر از sailor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasti-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه دل مدل دی 600 هست ...... اول اینکه حتما باید باطری توش باشه تا با برق کار کنه دوم اینکه تا دکمه پاور می زنم چند ثانیه بعد خاموش می کنه.بعضی وقتا هم درست میشه. لطفا راهنمایی بفرمایید که خیلی حیاتیه برام. اخه ماله نامزدمه .... ابروم رفت .....هرچی لاف زده بودم پیشش...... کمک بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل عجيب واسم پيش اومده.
    مشكل اينه كه من يه لپ تاپ ايسوز خريدم كه اصلا پارتيشن بندي نشده بود، بعد از پارتيشن بندي با پارتيش مجيك اصلا بوت اجرا نميشه ، يعني حتي اگه دگمه ديليت نگه ميدارم هيچ عكس العملي انجام نميده و فقط يه تصوير مياره كه روش آرم ايسوزو زده!!!!
    نميدونم بايد چي كار كرد؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •