تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 430 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.من تازه آرک گرفتم.تاحالا هم گوشی اندرویدی نداشتم.یه چند تا سوال داشتم :
    1.روت کردن این گوشی چطوری انجام میشه؟ آیا باید قبلش بک آپ بگیرم از گوشی؟یعنی روت کردن باعث پاک شدن فایل ها و از کار افتادن برنامه های نصب شده میشه یا نه؟
    2.بهترین برنامه gps آفلاین برای اندروید چیه؟
    3.کرنل گوشی رو برای چی باید عوض کرد؟ کرنل من -2.6.32.9perf هست.
    4.چرا بعضی مواقع برنامه ها می نیمایز نمیشن؟ موقعی که سیمبین داشتم هر وقت مثلا توی یه برنامه ای بودم و دکمه ی منو رو می زدم برنامه مینیمایز میشدن ولی توی اندروید انگار شانسیه یعنی بعضی برنامه ها مینیمایز میشن بعضی ها بسته می شن.
    5.چرا وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم توی هیچ فولدری عکس ها و فیلم هایی که گرفتمو نمی تونم ببینم؟ با روت کردن این مشکل حل میشه؟
    ما گفتیم بریم به جای 8910 سامسونگ یه گوشی اندرویدی بگیریم تا دیگه مجبور نباشیم تو کلوپ های خاک خورده کلی منتظر جواب باشیم ولی انگار این آرکم دردی از ما دوا نکرد..

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

ما گفتیم بریم به جای 8910 سامسونگ یه گوشی اندرویدی بگیریم تا دیگه مجبور نباشیم تو کلوپ های خاک خورده کلی منتظر جواب باشیم ولی انگار این آرکم دردی از ما دوا نکرد..
    خب دوست عزیز یه سرچ بزنی زودتر جواب میگیری..
    1- بستگی به ورژن اندرویدت داره..اگه جدید خریدی اول اپدیت کن به نسخه چهار بعد روتش کن..اگه درست انجام بدی چیزی پاک نمیشه برای روت کردن..ولی برای اپدیت چرا همه چیز پاک میشه
    2- marvic,google maps,locus
    3- برای تعویض رام و ... تا نیاز نیست عوضش نکن..معمولا کرنل رسمی و رام رسمی بهتر از بقیه رامها و کرنلهاست..
    4- خب بعضا برنامه ها رو خود سیستم عامل از حافظه خارج میکن..بستگی به برنامه داره..مثلا بازی رو مینیمایز کنی ممکنه پاوز بشه ممکنه بسته بشه...ممکنه مینیمایز نشه و پیغام بده میخوای خارج بشی یا نه
    5- توی فولدر DCIM روی مموری کارتت میتونی ببینیشون

3. این کاربر از am2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jetfire72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    somewhere in time

پيش فرض

من با باتری آرک اس خودم مشکل دارم
    یه روز گذاشتم بعد دیدم باتریش نصف شده بعد cell standby رو نوشته بود 70 باتری رو مصرف کرده!!! درحالی که صفحه نمایش 10 درصد
    چی کار کنم این cell standby کمتر باتری رو مصرف کنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من تمام نرم افزارها و بازیهایی که توی phone بودو به sd انتقال دادم ولی بازم 291 mb از فونو apps اشغال کرده!! و فقط 70 مگابایت خالی مونده.علتش چیه؟الان می خوام نرم افزار جدید نصب کنم نمی تونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من گوشی رو به آندروید ۴ آبگرید کردم و یکم با کندی عوض کردن اسلایدها در Home Screen و منوی اصلی مواجه میشه که فکر كنم طبیعی باشه!!!!!!!!

یک سوال؟ وقتی چیزی رو نصب میکنیم، یک راست برروی خافظه ی گوشی نصب میشود و بعد باید بهSD Card انتقال داد ودر این بین برنامه هائی هستند که فقط برروی حافظه ی گوشی نصب میشوند وقابل انتقال نیستند که هم اکنون این امر برای من اتفاق افتاده و حافظه ی کوشیم داره منفجر میشه!!!
    بعضی گفتن گوشی باید روت بشه ولی اگه روت بشه از گارانتی خارج میشه و در بعضی مواقع ممکنه که بالا هم نیاد…
    حالا بنظرتون چکار کنم چون هم روت کردنو بلد نیستم و هم شدیدا نیاز به نصب نرم افزار دارم که با این اوضاع اصلا امکان پذیر نیست
    لطفا راهنمائی بفرمائید…

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با باتری آرک اس خودم مشکل دارم
    یه روز گذاشتم بعد دیدم باتریش نصف شده بعد cell standby رو نوشته بود 70 باتری رو مصرف کرده!!! درحالی که صفحه نمایش 10 درصد
    چی کار کنم این cell standby کمتر باتری رو مصرف کنه؟
    شما روت کنید
    نرم افزار battery calibration رو دانلود کنید و باطریتون رو کالیبره کنید
    من تمام نرم افزارها و بازیهایی که توی phone بودو به sd انتقال دادم ولی بازم 291 mb از فونو apps اشغال کرده!! و فقط 70 مگابایت خالی مونده.علتش چیه؟الان می خوام نرم افزار جدید نصب کنم نمی تونم.
    شما از Gemini File Manager استفاده کن .احتمالا اکثرشون منتقل نشدن .
    شما با App 2Sd این کار رو کردید دیگه ؟
    سلام
    من گوشی رو به آندروید ۴ آبگرید کردم و یکم با کندی عوض کردن اسلایدها در Home Screen و منوی اصلی مواجه میشه که فکر كنم طبیعی باشه!!!!!!!!

یک سوال؟ وقتی چیزی رو نصب میکنیم، یک راست برروی خافظه ی گوشی نصب میشود و بعد باید بهSD Card انتقال داد ودر این بین برنامه هائی هستند که فقط برروی حافظه ی گوشی نصب میشوند وقابل انتقال نیستند که هم اکنون این امر برای من اتفاق افتاده و حافظه ی کوشیم داره منفجر میشه!!!
    بعضی گفتن گوشی باید روت بشه ولی اگه روت بشه از گارانتی خارج میشه و در بعضی مواقع ممکنه که بالا هم نیاد…
    حالا بنظرتون چکار کنم چون هم روت کردنو بلد نیستم و هم شدیدا نیاز به نصب نرم افزار دارم که با این اوضاع اصلا امکان پذیر نیست
    لطفا راهنمائی بفرمائید…
    بله روت از گارانتی خارج میکنه ولی مشکل بالا نیومدن نخواهید داشت. گوشی هم چیزیش بشه میشه رام رسمی رو نصب کرد که دوباره بره تو گارانتی
    تنها راهش روته.

8. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

h!tman جان من gemini file manager رو هم گرفتم یه سری نرم افزار تو قسمت phone to sd لیست می کنه ولی وقتی میخوام انتقالشون بدم به اس دی اون گزینه move to sd خاکستریه و نمیشه روش کلیک کرد :( فکر می کنید عتلش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا راهشو پيدا كردم: با نرم افزار Pc Suite for android ميشه بدون روت كردن نرم افزارها و ... روي SD Card نصب كرد خيلي عالي و روون...
    اگه خواستين بگين نرم افزارشو بذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

براي Arc s ممكنه كه سوني آبديت جديدي بده تا مشكل سرعت كه تو 4 هست برطرف بشه؟ كلا آندرويد 4 اصلا حال نداد!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس یعنی فقط از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر میشه نرم افزار ها رو روی sd نصب کرد? نمیشه از طریق خود گوشی برنامه ها رو دانلود کرد و روی sd نصبشون کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •