ما گفتیم بریم به جای 8910 سامسونگ یه گوشی اندرویدی بگیریم تا دیگه مجبور نباشیم تو کلوپ های خاک خورده کلی منتظر جواب باشیم ولی انگار این آرکم دردی از ما دوا نکرد..
ما گفتیم بریم به جای 8910 سامسونگ یه گوشی اندرویدی بگیریم تا دیگه مجبور نباشیم تو کلوپ های خاک خورده کلی منتظر جواب باشیم ولی انگار این آرکم دردی از ما دوا نکرد..
خب دوست عزیز یه سرچ بزنی زودتر جواب میگیری..
1- بستگی به ورژن اندرویدت داره..اگه جدید خریدی اول اپدیت کن به نسخه چهار بعد روتش کن..اگه درست انجام بدی چیزی پاک نمیشه برای روت کردن..ولی برای اپدیت چرا همه چیز پاک میشه
2- marvic,google maps,locus
3- برای تعویض رام و ... تا نیاز نیست عوضش نکن..معمولا کرنل رسمی و رام رسمی بهتر از بقیه رامها و کرنلهاست..
4- خب بعضا برنامه ها رو خود سیستم عامل از حافظه خارج میکن..بستگی به برنامه داره..مثلا بازی رو مینیمایز کنی ممکنه پاوز بشه ممکنه بسته بشه...ممکنه مینیمایز نشه و پیغام بده میخوای خارج بشی یا نه
5- توی فولدر DCIM روی مموری کارتت میتونی ببینیشون
من با باتری آرک اس خودم مشکل دارم
یه روز گذاشتم بعد دیدم باتریش نصف شده بعد cell standby رو نوشته بود 70 باتری رو مصرف کرده!!! درحالی که صفحه نمایش 10 درصد
چی کار کنم این cell standby کمتر باتری رو مصرف کنه؟
من تمام نرم افزارها و بازیهایی که توی phone بودو به sd انتقال دادم ولی بازم 291 mb از فونو apps اشغال کرده!! و فقط 70 مگابایت خالی مونده.علتش چیه؟الان می خوام نرم افزار جدید نصب کنم نمی تونم.
سلام
من گوشی رو به آندروید ۴ آبگرید کردم و یکم با کندی عوض کردن اسلایدها در Home Screen و منوی اصلی مواجه میشه که فکر كنم طبیعی باشه!!!!!!!!
یک سوال؟ وقتی چیزی رو نصب میکنیم، یک راست برروی خافظه ی گوشی نصب میشود و بعد باید بهSD Card انتقال داد ودر این بین برنامه هائی هستند که فقط برروی حافظه ی گوشی نصب میشوند وقابل انتقال نیستند که هم اکنون این امر برای من اتفاق افتاده و حافظه ی کوشیم داره منفجر میشه!!!
بعضی گفتن گوشی باید روت بشه ولی اگه روت بشه از گارانتی خارج میشه و در بعضی مواقع ممکنه که بالا هم نیاد…
حالا بنظرتون چکار کنم چون هم روت کردنو بلد نیستم و هم شدیدا نیاز به نصب نرم افزار دارم که با این اوضاع اصلا امکان پذیر نیست
لطفا راهنمائی بفرمائید…
شما روت کنید
نرم افزار battery calibration رو دانلود کنید و باطریتون رو کالیبره کنید
شما از Gemini File Manager استفاده کن .احتمالا اکثرشون منتقل نشدن .
شما با App 2Sd این کار رو کردید دیگه ؟
بله روت از گارانتی خارج میکنه ولی مشکل بالا نیومدن نخواهید داشت. گوشی هم چیزیش بشه میشه رام رسمی رو نصب کرد که دوباره بره تو گارانتی
تنها راهش روته.
h!tman جان من gemini file manager رو هم گرفتم یه سری نرم افزار تو قسمت phone to sd لیست می کنه ولی وقتی میخوام انتقالشون بدم به اس دی اون گزینه move to sd خاکستریه و نمیشه روش کلیک کرد :( فکر می کنید عتلش چیه ؟
آقا راهشو پيدا كردم: با نرم افزار Pc Suite for android ميشه بدون روت كردن نرم افزارها و ... روي SD Card نصب كرد خيلي عالي و روون...
اگه خواستين بگين نرم افزارشو بذارم
براي Arc s ممكنه كه سوني آبديت جديدي بده تا مشكل سرعت كه تو 4 هست برطرف بشه؟ كلا آندرويد 4 اصلا حال نداد!!!
پس یعنی فقط از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر میشه نرم افزار ها رو روی sd نصب کرد? نمیشه از طریق خود گوشی برنامه ها رو دانلود کرد و روی sd نصبشون کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)