تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 507 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام

راه حل نابود کردن از بین بردن مورچه - موریانه - بالدار پردار داخل باغچه .

خیلی وقت بود تو باغچه خومنون پر از مورچه بود و دائما وارد خونه میشدند و خیلی اذیتمون میکردند . روی فرش و مبل و ... پر از مورچه بالدار و معمولی بود از این بزرگ ها ....

هر چی پودر حشره کش داخل لونشون میریختم ...اونور تر لونه درست میکردند و این روال ادامه داشت ........ چیزی که برام جالب بود بالا رفتم خطی مورچه ها از شاخه و تنه درخت تو باغچمون بود .

بعد تحقیق کردم و دیدم که روی شاخه درخت های باغچمون دون های سیاه سیاه مثل انگل چسبیده شده . و با تحقیق فهمیدم که مورچه ها از این دونه های سیاه چسبیده به درخت تغذیه میکنند و از طرفی هم مانع رشد درخت میشوند .

اسم این دونه ها شته هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...............

رفتم سم فروشی مخصوص محصولات کشاورزی و قضیه رو توضیح دادم . که سمی به صورت مایع داد که چند سی سی شو با چندین لیتر آب مخلوط کردم و بر روی این دونه های سیاه بر روی درخت ها و در کل شاخه و برگ درخت ها رو سم پاشی کردم برای اسپری کردن سم میتونید از ظرف شوینده های اسپری که تموم شده استفاده کنید :

اسم این سم ، سم شته درخت بود.

شاید باورتون نشه تا 2-3 روز بعد اصلا اثری از مورچه های بالدار و معمولی نبود ........یعنی خلاص !!!!!!!!!

راحت شدم .
    Last edited by jjadm; 04-05-2016 at 23:59.

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان داروخانه که رفتید داروتونو گرفتید حتما تاریخ انقضا رو نگاه کنید مخصوصا اگر داروهای اعصاب یا خاص یا نوزادان گرفتید.

تا حالا تو تهران چند بار داروی تاریخ مصرف گذشته بهم دادن.
    تاریخ انقضا روی دارو ها exp date نوشته میشه

مثلا exp date 2017/8 یعنی که 1 سال دیگه وقت داره تا برج 8 سال 2017
    سلامت باشید

3. 6 کاربر از محمد 1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام دوستان.فقط دونستن تجربه ها که مشکل رو حل نمیکنه مهم اینه که بتونیم عملیاتیشون کنیم اینکار هم صبوری میخاد هم درایت میخواد بعنوان مثال ما خیلی چیزارو میدونیم و به خاطر غافل شدن,بهش عمل نمیکنیم.مهم عمل کردنه.تجربیات دوستان علاوه بر اینکه بهمون آگاهی میده,باعث تلنگر میشه و از غفلت بیرونمون میاره تا "عمل" کنیم.منو بیشتر از همه.

5. 7 کاربر از kh_fatemeh76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

خواستم به اونایی که حس گیرافتادن تو بالاپایینی زندگی رو دارن بگم سختی های تو زندگی بعدها خیلی کمرنگ تر میشن..با یادآوری بعضیاش تا روزیکه زنده ای بغض میکنی به بعضیاش از ته دل میخندی و با فکرکردن ب بعضیاش میفهمی چقدر پخته شدی,چقدرقوی شدی,چقدر دانا شدی..بعضیاشم ب کل از یادت میرن..و اینکه هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو روزمره اش با مشکلات دست و پنجه نرم نکنه..هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو عمرش اشتباه نکرده باشه..آره واسه همینه ک میگن زندگی مث آب روان میمونه

7. 13 کاربر از kh_fatemeh76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوتا توصیه خیلی مهم در مورد خرید اینترنتی دارم براتون. حتما بارتون پیش اومده که جنسی رو در بازار پیدا نکردین و مجبور شدین در اینترنت دنبالش بگردین و حتی با قیمت بسیار مناسب پیداش کنین و وقتی که اون کالا رو سفارش میدین توجهتون به بقیه کالاهای اون فروشگاه جلب میشه و تصمیم میگیرین محصولات دیگری هم خرید کنین. حتما باید در سفارشتون قید کنین که در صورت موجود نبودن اون کالای اصلی مورد نظرتون سفارش کنسل شده و پولتون پس داده شود. برای من پیش اومده که یه کتاب کمیاب رو توی یه سایت مشاهده کردم و به خاطرش کلی کتاب دیگه که سر خیابون هم میفروشن رو سفارش دادم ولی وقتی مرسوله رو دریافت کرم دیدم که اون کتاب اصلی نیست و من فقط الکی 12 تومن پول پست دادم برای چیزی که میتونستم از سر خیابون بخرم.

دوم و مهمتر اینکه از این فروشگاه های اینترنتی که واسطه فروش هستند به هیچ وجه خرید نکنین. ( دایان شاپ و سرکوچه و زنبیل و ... ) حتی اگه ای نماد داشته باشن بازم چون خودشون فروشنده نیستن و انبار کالا و فروشگاه واقعی ندارن هیچ پشتیبانی از محصولاتشون در قبال خرید شما نمیتونن انجام بدن. شما وقتی میرین سایت اینها و سفارش ثبت میکنین و پرداختش میکنین، اینها میرن از بازار و از شرکت های مختلف جنس مورد نیاز شما رو میخرن و براتون میفرستن (قدیما بهش میگفتن دلالی) اگر هم مشکلی پیش بیاد شماره تلفن اون فروشگاهی که ازش جنس رو خریدن بهتون میدن و میگن با اونها تماس بگیرین به ما مربوط نیست. حتی گاها دیده میشه که اینجور فروشگاه ها پس از پرداخت آنلاین وجه فرداش زنگ میزنن میگن فلان کالا گرون شده انقدر هم کارت به کارت کنین ! از هر سایتی خرید میکنین اول مطمعن بشین که اون فروشگاه خودش توزیع کننده فیزیکی اون محصول هست و انبار کالا داره واسش حتی اگه خیلی معروف باشه. من از این دیجی کالا یه گوشی آیفون6اس خریدم به همراهش هم یه قهوه ساز سفارش دادم امروز که آوردن تحویل دادن مشاهده کردم امکاناتی که در سایتشون در مورد قهوه ساز نوشته شده در دستگاه موجود نیست. زنگ زدم بهشون گفتم اینو پس بگیرین گفتن ما فقط گوشی و تبلت و لپتاپ و ... رو پس میگیریم این کالا ها تامین کننده اختصاصی دارن و باید با خودشون حرف بزنین. شماره یه شرکت( فروشگاه بی نام و نشون) رو بهم دادن اونا هم میگن که به ما چه مربوطه ما به شما نگفتیم که این دستگاه مولتی تایمر هست دی جی کالا این حرفو زده خودشم باید پاسخگو باشه ( کاملا هم حق با اینا بود و درست میگفتن) دوباره که به دی جی کالا زنگ زدم گفتن آقای محترم ما جنس رو از فلان جا گرفتیم و آوردیم دادیم به شما اگه مشکلی هست با اوناست نه با ما. الان هم شماره همراه و شماره منزل منو بلاک کردن ! 700 تومن پول الکی برای قهوه سازی خرج کردم که همه امکااناتش رو دستگاه های 300 تومنی هم دارن.

عین این اتفاق قبلا در مورد کوپن تخفیف مودم هم اتفاق افتاده بود و گفته بودن به ما مربوط نیست منم عهد کرده بودم که دیگه از اینا چیزی نخرم ولی واقعا حماقت کردم . . . .

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

یه جمله ای هست که میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید قبل از اینکه خودتان تجربه دیگران شوید !
    برخی از تجربیات من
    1- هیچ وقت از روی احساس و وسوسه خرید نکنید هرچیزی رو واقعا لازم و احتیاج دارید بخرید مثلا من یک پرینتر جوهر افشان اپسون چند سال قبل تو نمایشگاه دیده بودم خوشم اومده بود خریدم ولی فقط چند بار استفاده کردم الان الکی تو خونه افتاده قیمت کارتریج هاش هم خیلی بالاست و زود تمام میشه پرینتر لیزری سیاه و سفید اچ پی خیلی بهتره
    2- خداشاهده به هرکی قرض دادم پول منو خورد یه آبم روش حتی دوستان نزدیکم .قرض ندید به هیچ کس یا در قبالش رسید بگیرید
    3- به هیچ کس اعتماد نکنید هر وقت به کسی اطمینان کردم چوبشو خوردم
    4- ضربه ای که دوست آدم به آدم میزنه تا آخر عمر یادتون هست و احساس خیلی بدی دارید. بهترین دوست تون خودتونید تو این دوره زمونه دوست نداشته باشید بهتره
    5- هرگز اشتباه نکنید اگر اشتباه کردید دوباره تکرار نکنید
    6- از عمرتون حداکثر استفاده را بکنید بزرگترین دارایی شما عمرتان هست
    7- کاری نکنید که دردسر بشه یا شر بشه براتون مثلا هیچ وقت ضمانت کسی رو نکنید .

مهمترین تجربه هم
    مراقب شخصیت و رفتار تان باشید چون سرنوشت شما میشود .. خجالتی اصلا نباشید پر رو و سرو زبان دار با سیاست و جدی رفتار کنید
    خیلی ها به خاطر خجالتی بودن و تعارف سرنوشت شون عوض شد و تو زندگی شون شکست خوردند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

چند تا مطلب رو بایذ اضافه کنم
    قانون زندگی اینه در هر لحظه بهترین رفتار رو باید انجام بدید چون بازگشت به عقب غیر ممکنه
    سعی کنید پیشرفت کنید در مهارت های ارتباطی و طرز برخود
    در زندگی باید ماهرانه و حرفه ای رفتار کنید با مردم با مشتریان

دنیا مدرسه شماست تا می تونید از اشتباهات خودتان و دیگران بیاموزید

یهجمله ای هست که میگه آنهایی که گذشته را به خاطر نمیاورند محکوم به تکرار هستند . تجربیات و اتفاقات بد اینقدر تکرار میشه تا شما درس لازم رو بگیرید و یک مرحله جلوتر میروید دقیقا مثل مدرسه میمونه تجدید میشی تو اون درس و باید دوباره تکرار کنی

11. 9 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

زندگی به من آموخت فقط باید از آدم ها ترسید چون آدم هایی که دور و برمون هستند خطرناکتر از هر موجودی روی کره زمین هستند .

خیلی مراقب باشید سرتون کلاه نگذارند کلاه برداری و سو استفاده تو جامعه ما خیلی زیاد شده از تجربیات تلخ فریب خوردگان استفاده کنید
    به راحتی اعتماد نکنید ... برای خودتون احترام قائل بشید دیگران حق ندارند وارد حریم خصوصی شما شوند ..

13. 13 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فرمایشات برادر محمد 1381 رو اینجوری تکمیل کنم
    گاهی بعضی داروها تو مدت طولانی مصرف میشن
    مثلاً من برای حمله های گاه و بیگاه آسم ، اسپری سالبوتامول مصرف میکنم ، این اسپری رو من سرجمع میانگین ماهی دو سه بار بیشتر استفاده نمیکنم
    یعنی یه اسپری رو ممکنه دو تا سه سال استفاده کنم تا تموم شه ، پس خرید اسپری ای که مثلاً یه سال تاریخ مصرفش مونده برای من هدر دادن پوله.
    موقع خرید دقیق میبینم که حداقل دوسال تاریخ داشته باشه. این برای بعضی داروهای دیگه هم صادقه حتماً
    مرسی

15. 6 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوستان نرم افزار هک پسورد وای فای اومده از طریقwps مودم اگر از این قابلیت مودم استفاده نمی کنید خاموشش کنید.که در 30 ثانیه پسورد مودمتون هک نشه.من نمیدونم چند وقته اومده ولی امروز صبح فهمیدم و تست کردم که مطمئن بشم و به راحتی پسورد مودم های چنتا از همسایه ها رو با سخترین پسوردها پیدا کرد.

پشت مودم:

نیازی نیست وارد کنترل پنل مودم بشید از پشت مودم دکمه wps رو بزنید که اگر روشنه خاموش بشه.این نماد wps

روی خود مودم اگر wps روشن باشه چراغی به این شکل روشنه

محتوای مخفی: wps چیست 
    wps چیست :

یک روش امن برای ارتباط بیسیم خانگی هست که در سال 2007 آغاز شده !حالا کارش چیه مثلا شما یک گوشی یک لپتاپ و چند وسیله دیگه دارید که ازش استفاده میکنید و به مودمتون وصل میشید شما وقتی یکبار به این مودم با ابزارتون وصل بشید برای دفعات بعدی دیگه نیازی به زدن پسورد و و.... نیست شما فقط کافیه WIFI دستگاه مورد نظر رو روشن کنید بعد دکمه WPS رو چند ثانیه نگه دارید تا به صورت چشمک زن در بیاد و حالا روتر اطلاعات تنظیم را ارسال کرده و ظرف چند ثانیه یک اتصال امن و رمزگذاری شده با شبکه خود دارید بدونه اینکه نیازی به وارد کردن چیزی داشته باشی.

امروز صبح برادرم که دیشب رفته بود مهمونی گفتش پسر بچه های فامیل تو کوچه اومده بودند راه میرفتند و مودم ها رو هک میکردند و استفاده میکردند.گفتم مگه میشه؟ خلاصه پا پی موضوع شدم و فهمیدم

محتوای مخفی: مودمی که نمیشه هک کرد 

وقتی که مطمئن شدم وظیفه انسانی خودم دونستم که اول نرم افزار رو پاک کنم سپس به این انجمن پر مخاطب بیام و اعلام کنم که شما هم متوجه موضوع بشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •