رفیق من میگم 1 گیگ شارژ کردم 200 مگ دان کردم رفتم مهمونی سیتم خاموش بوده tv و بلوری هم خاموش بوده واسه این مگیم که نگین شاید یه وسه ی دیگه وجود داشته فردا اومدم دیدم 43 مگ منفی خوردم.
رفیق من میگم 1 گیگ شارژ کردم 200 مگ دان کردم رفتم مهمونی سیتم خاموش بوده tv و بلوری هم خاموش بوده واسه این مگیم که نگین شاید یه وسه ی دیگه وجود داشته فردا اومدم دیدم 43 مگ منفی خوردم.
لطفا هر زمان همچین اتفاقی میفته همون موقع اطلاع بدید بررسی بشه
در ضمن توی سیستم برای باقیمانده اعتباری عددی نگهداری نمیشه که یهو اون بی دلیل بخواد کم بشه
در واقع جمع مصرف های شما - کل حجم شما = باقی مانده اعتبار
یعنی وقتی کم میشه یه مصرفی برای شما ثبت شده که خب میگید من این کار رو نکردم
حالا میشه بررسی کرد از روی مک مودم،آی پی و چیزای دیگه ببینیم دلیلش چی بوده
بعضی از دوستان هم گفتن توی ستون مک براشون هیچی نشون نمیده، متاسفانه تجهیزات سخت افزاری برخی مراکز آدرس مک مودم رو ارسال نمیکنند این مشکل به شبکه مخابرات گزارش شده و انشالله درستش میکنن( پس برای همه اینطور نیست که خالی باشه)
آقای محترم و گرامی adsltce
سیستمتون مشکل داره این n بار !
چرا بقیه سرویس دهنده ها این مشکلو ندارند ؟
چرا کاربرای این سرویس دهنده ها این مطلب رو هیچوقت عنوان نمیکنند ؟
انوقت هی شما بیا بگو نه سیستم ما مشکل نداره !
من خودم اینکاره ام ! این شما هستی که اطلاعاتت کمه ! میتونم باهات بحث کنم اینجا تا بدونی که هیچی اطلاعات نداری !
زنگ زدم پشتیبانی، اتومات میگه شما نفر 88م لیست انتظار هستید، مدت زمان تقریبی انتظار شما 66دقیقه میباشد
البته میدونم احتمالاً بخاطر اونایی هست که زنگ میزنن و قطع میکنن اما چرا درستش نمیکنن یه طوری که زودتر آپدیت بشه، یعنی واقعاً ممکنه 88نفر منتظر باشن؟
adsl مخابرات تو اصفهان چطوره؟
تو تهران که خیلی خوبه؟
مگه مخابراتم باید شارژ کنید؟
تو تهران نامحدوده؟!
رفیق اینجا بچاپ بچاپ زیاده.ولی سرعتش خداییش خوبه نه ببخشید عالیه
یعنی قبلا بچه ها ویروس نداشتن الان پنل عوض شده همه ویروس گرفتن که حجماشون میپره!![]()
با سلام
دوستان من adsl پارس انلاین دارم میخواستم بدونم ارزش داره تغییر بدم و اشتراک از مخابرات بگیرم؟
سرعت دانلودم در روز تا 120 KB(در IDM) .سرعت دانلود مخابرات چند به KB ؟ شبانه رایگان داره؟ اگر داره سرعت کم میشه (اخه تو تبلیغ یه جا زده بود بدون کاهش سرعت)
قطعی پارس اتلاین خیلی خیلی کمه (راستش تو سال گدشته تا حالا خود شرکت قطعی نداشته جز یه بار که سراسری بود)قطعی مخابرات چطوره؟
تنها مشکلم با پارس انلاین گرون بودن سرویشاش نسبت به مخابرات. راستی منطقه مخابراتی خاتم الانبیا هستم.
سرویس های مخابرات قبل از این طرح مسخره زرین تغریبا مشکل خاصی نداشت
حداقل دزدی توش کم بود مخصوصا زمانی که با شرکت 311 بود
اون موقع اگر قطع هم میشد زنگ می زدیم مثل آدم جواب میدادن و بررسی می کردن نه مثل حالا که بعد 30 تا 60 دقیقه گوشی به دست بودن یه کارگر افغانی گوشی رو بر می داره که سوادش از بغال سرکوچه هم کمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)