سلام
اگه به مدل های 15 اینچی یعنی 721 و 723 فکر کنی بهتره
اگه محکم جا بیوفته و قطع و وصل نشه نه مشکلی نیست
سلام
اگه به مدل های 15 اینچی یعنی 721 و 723 فکر کنی بهتره
اگه محکم جا بیوفته و قطع و وصل نشه نه مشکلی نیست
دوستان من قبلا مشاوره گرفته بودم ازتون تصمیم گرفتم که 723 رو بگیرم و حدود قیمت رو هم بهم گفته شد که 2600 و چونه بزنم شاید 2550 هم گیر بیاد (بدون گارانتی) ولی امروز یه یکی از آشناهام که عشق اپل زنگ زدم گفتم یه قیمت بگیره می خوام آخره هفته بیام تهران بگیرم.قیمت گرفت گفت 2770 !! گرون گفته دیگه نه؟! قیمت که فرقی تکرده؟! لاین دار و بدون لاین چی تفاوت قیمت دارن؟آدم از دست این بازار اینجا کلافه میشه!!![]()
سلام بچه ها
من یه مک بوک ایر می خواستم بگیرم 13 اینچ. با cpu core i7 میخواستم بدونم الان ایران گیر میاد ؟ با کدوم گرانتی بگیرم خوبه ؟
قیمتش در چه حدی هستش ؟
من رشته ام مهندسی مکانیک هستش . به نظر شما نرم افزار های این رشه رو هم ساپورت میکنه ؟
Last edited by mafiasos; 08-08-2011 at 20:03.
سلام.
من به تازگی یک mc700 خریدم میخاستم دوستان منو در مورد تشخیص ریفورب بودن راهنمایی کنن.
من سریال دستگاه رو تو سایت chipmunk میزنم میگه دیفوربه اما در این مورد تو سایت اپل چیزی نمیزنه. اینطور که من فهمیدم chipmunk هر سریالی که با C2 شروع میشه رو میگه ریفورب. من شکم از وقتی بیشتر شد که دیدم تو جعبه دستمال تمیز کردن ال سی دی نیست. لطفا راهنمایی کنید چون از خریدم خیلی دل چرکین شدم.
با تشکر
Last edited by ali48742; 09-08-2011 at 02:50.
سلام
یکی دیگه از بچه های همین تاپیک هم همین مشکل رو داشت
حتی سریال لپ تاپشو اینجا گذاشت و ماهم چک کردیم می دیدیم می زنه ری فرب
تا بعد از چند روز مشخص شد که سریال رو اشتباه بهش اس ام اس کردن و لپ تاپش ری فرب نبوده
حالا شما اگه از صحت سریال وارده یقین داری یکی یه عکس از این جاهایی که می گم بگیر بذار تو فروم تا ببینیم لپ تاپت درسته یا نه
از رو و پشت جعبه، کنارش اون قسمتی که با یه برچسب مشخصات لپ تاپ رو زده و یه عکس از بالای جعبه جایی که دسته داره
اگه بتونی با دوربین بگیری که کیفیت عکس بهتر باشه ممنون می شم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه عکس دیگه ای لازم بود بفرمایید تا در اولین فرصت قرار بدم.
Last edited by ali48742; 09-08-2011 at 04:43.
جعبه 100% جعبه ی اصلیه خیالت راحت باشه
اگه ری فرب باشه جعبه اش فرق می کنه، اگر هم کسی بخواد جعبه و لیبل مشخصات لپ تاپ رو جعل کنه بعیده بتونه به این تمیزی در بیاره
این عکس عینا با جعبه ی من یکیه
خدا خیرت بده باز یکم خیالم راحت شد.
یعنی این سایت chipmunk اشتباه میکنه به نظر شما؟
مال شما تو جعبه دستمال داشت؟
نمی دونم چرا چیپمانک اون جوری می زنه
الان سریال لپ تاپ خودم رو چک کردم، حرف دوم رو که 0 بود با 2 عوض کردم باز هم مشخصات رو درست داد ولی پایینش زد ری فرب !
آره داشت اما نبودش دلیل بر ری فرب بودن نمی شه
از دستشون در رفته تو یه جعبه دستمال بذارن
سلام
من یه لپ تاپ می خوام تا حداکثر 1.5 میلیون برای کسی می خوام که رشته اش معماریه یعنی برای نرم افزار های مثل اوتکد و غیره می خواد سرعتش بالا باشه فتوشاپ هم زیاد استفاده می کنه به نظرتون چی بگیره با این مقدار پولش؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)