پایین این صفحه هست
در مورد موضوع دوم هم متوجه نشدم مودم بیرونی که اصلا وای فای ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین این صفحه هست
در مورد موضوع دوم هم متوجه نشدم مودم بیرونی که اصلا وای فای ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال مودم بیرونی من به شکل بهتر این بود که سیم اتصال برق مودم فضای باز چه قدر طول داره؟
سلام اکانت وایمکس من امشب تمام میشود ایا باید همین الان شارژ کنم یا فرصت دارم مطلب بعد ایا میزان اعتبار باقیمانده من به ماه بعد انتقال مییابد
سلام
نه چند روزی وقت داری شارژ کنی ولی اگه میخوای اینترنتی شارژکنی بهتره زودتر اقدام کنی چون ممکنه سرورشون شلوغ بشه و مشکل پیدا کنه.
خیر انتقال نمی یابد
سیم برق نداره فقط یه سیم میاد تو اتاق که از همون هم برق میگیره هم اینترنت میده طولش هم هر چه قدر که بخوای سیم میدن فکر کنم متری 500 تومن , واسه مبین نت که این طور بود
Last edited by spiky; 22-07-2011 at 22:41.
سلام
من دیشب وایمکسم رسید
اومدن نصبش هم کردن
امروز فعال شد اما اینترنت ندارم ! تلیدم 707 گفتن خبرتون میکنیم هنوز خبر نکردن !!
یعنی مشکل از اونوره ؟؟ اخه گفتن که اکانت فعاله !! 12 هزار تومان هم شارژ کردم اکانت رو اما هیچی به هیچی ..
وارد حسابم هم میشم اون پایین زده no data found
مشکل چی میتونه باشه؟
مگه اکانت وایمکس هر ماه نیست؟
من هنوز شارژ نکردم پس چرا واسه من هنوز قطع نشده؟
طرح عید مبعث گرفتمش.
راستی واسه 256 هم نامه میخواد؟
اگه با کارت شارژ انجام بدم مالیت کم میشه؟
اگه انتقال بدم توسط کارت بانک ملی چور هست ؟ همون موقع میاد به حساب؟
احتمالا از موجودی حساب داره کم میکنه...
اره فکر کنم
از طریق شار الکترونیکی تا 24 ساعت طول میکشه
سلام
دوستان من یه سوال برام پیش اومده
تعرفه سرویس دائمی پایه 128 در کل چنده ؟ تو سایت زده 124800ريال
حالا فرضاً با مالیت و ارزش افزوده و ... میگیم 170000ريال
سوال من اینجاست
من فرضاً 17000 شارژ کردم 15 روز نشده تمومه
دانلود اصلاً ندارم
تو سایت گفته 3 گیگ واسه تعرفه دائمی پایه
قسمت کارکرد خط داخل کنترل پنل وایمکس Ecare همش زده میزان استفاده مثلاً هر 5 دقیقه 5 مگابایت
در صورتی که سیستم من اصلاً IDLE بوده و سند و ریسیو نداشته ، تا 2 ماه پیش adsl داشتم همین سیستم عامل همین نرم افزار که رو سیستم هست 1مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه ، همیشه هم 500-600 مگ آخر ماه اضافه میومد
واسه شما همچین مشکلی پیش اومده ؟
بنظر شما بهترین طرح تعرفه کدوم هست ؟ چطوری باید تغییر بدم طرح رو ؟
درود بر شما
12480 تومن با احتساب مالیات و ... است و اضافه نمیشود
در مورد مقدار مصرف واعتبار باقی مانده باید بگم به قسمت مقدار دیتای مصرفی در ECare زیاد اعتماد نکنید
مهم مقدار اعتبار باقی مانده در بخش مشاهده حساب های ویژه است و معمولا دقیق است
در مورد تغییر طرح تعرفه و طرح هم میتوانید از طریق همان E-Care اقدام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)