ااااااااااااااااا كي اينجا را باز كردين نامردا چرا خبر ندادين كه بيام تبريك بگم
خدايش اينقدر سوتي دادم كه الان هيچكدومش يادم نيست نميدونم چرا؟؟؟؟!
ايشالله در اسرع وقت
اينم داشت يادم ميرفت بگم : داش وكي دمت قيژ بيا اينم واسه تو گرفتم
فعلا
--
--
ااااااااااااااااا كي اينجا را باز كردين نامردا چرا خبر ندادين كه بيام تبريك بگم
خدايش اينقدر سوتي دادم كه الان هيچكدومش يادم نيست نميدونم چرا؟؟؟؟!
ايشالله در اسرع وقت
اينم داشت يادم ميرفت بگم : داش وكي دمت قيژ بيا اينم واسه تو گرفتم
فعلا
Last edited by vahid78; 03-09-2008 at 15:11.
اره. دلیل خوبیه. بعد از افطارم تا ساعت 12 شب فیلم پخش میکنند. البته نمیشه اسمش را فیلم گذاشتنوشته شده توسط pouria007
البته یه علت دیگه هم داره اون موقع ماشالا قربونشون برم تخیلشون رو به کار مینداختن و از خودشون می گفتن
الآن ماه رمضونه نمی تونن دروغ بگن
بعد افطار ایشالا!
خدا رو شکر که از پست های نامربوط!!! و چرت و پرت من چیزی حذف نشد. احتمالا aQoA در حقم به خاطر آواتار برادری کرده.
تعداد زیادی طرف یک L90 که استیشن بود جمع شده بودند. (خارج از سوتی= از فردا L90 هاچ بک - صندوق دار - با بوق و بدون بوق - با رینگ اسپورت و بی رینگ اسپورت - فول آپشن و لیمیت آپشن به بازار میاد. پراید رو که دیدین. خدا به خیر کنه.)
بعد دوستم از من پرسید L90 ساخت کجاست؟ با سوالش همه تقریبا تیز شده بودند؛ من هم گفتم فنلاندی داره، المان داره و مالزی هم شاید زده. یک مرده بهم گفت جــــــدی؟؟؟ گفتم خوب اره. کارخونش تو کشورهای زیادی هست.
گفت امکاناتش چیه؟ گفتم دوربین دو مگاپیکسل با لنز کارل رایس - دو تا LCD هم داره - بلوتوث ولی ویبره نداره؟
طرفو میگی چشاش گرد شد اینطوری به ما نگاه میکرد
هیچی دیگه گذشت بعد چند روز یادی از اون مرده کردم به دوستم گفتم یادته اون یارو تو نمایشگاه ماشین از من امکانات N90 رو میپرسید؟ بعد دوستم اینطوری نگام کردگفت یعنی همه اونها ماله گوشی بوده؟
گفتم پس میخوای مال چی باشه؟ گفت منظورش ماشین L90 بود.
بنده خدا فکر کنم تا الان رفته باشه یک l90 خریده باشه. اقا اگر این مطلب رو خوندی باید بهت بگم دنبال دوربین با لنز کارل زایس تو ماشینت نگرد. ماشین ایرانی ترمزش بر اساس حضرت عباس کار میکنه تا مگه خدا فرجی بکنه ماشین وایسته.![]()
اینووووووووووووبا عرض پوزش دلیل مسخره ای بود...
چقدرم بهش برخورد؟
بد کردم گفتم تخیل بروبچه های اینجا زیاده؟
چه زود جوشی کیان !
بسیار جالب بود...
به من که برنخورد فقط نظرم رو گفتم. همون تخیل زیاد مشکل بروبچ ماست که بیش از حد تخیلی فکر میکنن.
سلام
چند روز بین حرفام اسم یه کشور جدید کشف شد:صربستان و نیکاراگویه
-------------------------
چند ماه پیش یه روز از مدرسه برگشتم دیدم ناهار حاضره(سبزی پلو)فقط باید تن ماهی رو میذاشتم درست شه. منم این کارو کردم رفتم نشستم پای دستگاه گفتم ایمیل خودمو چک کنم .من اصولا میشنم پای اینترنت اولش کاری ندارم ولی بعدش 10 تا صفحه بازه که دارم باهاش کار میکنم بعد همینجور داشتم کار میکردم کهبوم یه چیزی تو خیابون ترکید. منم خشکم زد دقیقا همین جوری:
بعد یه ذره فکر کردم دیدمنه ولی صدا از آشپز خونه بود مثل اینکه . یک ثانیه بعد جلوی در آشپز خانه:
تن ترکیده بود خورده بود به سقف(جاش مونده بود)و مچاله شده یه گوشه افتاده بود تمام محتویاتش هم تو آشپزخونه پخش شده بود. تازه به سقفم چسبیده بود قابلمه هم یه طرفش فرو رفته بود چپه شده بود یه گوشه. بعضی قسمتهای گازم(مثل پایه هاش که ظرفو میذارن روش تا از شعله فاصله داشته باشه) جابجا شده بود!
رو سقف هنوز جای چربیهای تن روش هست
--------------------------
یه معلم داشتیم نمی دونم که بهش گفته بیاد هر نیم ساعت وسط کلاس نظریات اجتماعی سیاسی خانوادگی فرهنگی و .... خودشو بگه جالبتر از همه این بود که اسمای افرادم درست بلد نبود از ماندگار ترین حرفهاش <<ژان شیرک>>! بود
--------------------------
چرا سوتی بازار اینقدر خلوت شده من خودم اولین بار بخاطره سوتی بازار به این سایت اومدم و عضو شدم اون موقع 250 صفحه ای داشت.
Last edited by apollon; 05-09-2008 at 12:26. دليل: انشا!!!
سوتی های صدا و سیما (منبع ایسنا)
- تلهفيلم «دست راست من» 27 مرداد ماه صحنهاي را به تصوير كشيد كه در آن شخصيت «اصغر»(با بازي يوسف تيموري) به هنگام سوارشدن، درب جلوي ماشين را باز كرد؛ اما در صحنه بعد به هنگام پياده شدن از درب عقب پياده شد.
- نهم مردادماه، گوينده اخبار ساعت 22 شبكه خبر، خطاب به مخاطبان اعلام كرد كه شما بيننده اخبار ساعت 19 هستيد! اين اشتباه دقايقي بعد توسط همكارش اصلاح شد.
- چهارشنبه 22 مرداد ماه ساعت 8 و10 دقيقه، گزارشگر مسابقات كشتي المپيك، خطاب به بينندگان اعلام كرد كه در حال حاضر مسابقه كشتي ميان كشتيگيراني از فرانسه و قزاقستان را به تماشا مينشينند. اين درحالي است كه وي لحظاتي بعد و پس از ارايه جزئياتي از كشتي، متوجه پرچمهاي درجشده در بالاي صفحه تلويزيون شد و ضمن عذرخواهي از بينندگان، اعلام كرد كه آنان نظارهگر كشتي ميان تيمهاي گرجستان و آلمان هستند.
- مجري ويژه برنامه المپيك شبكه سه سيما، چهارم شهريورماه اعلام كرد كه با شعباني، يكي از روزنامهنگاران روزنامههاي ورزشي ارتباط تلفني برقرار كردهاند؛ اين اشتباه پس از مدتي كه مشخص شد مهمان تلفني برنامه كارشناس دوميداني است و آن شعباني موردنظر نيست، توسط مجري اصلاح شد.
- مجري برنامه «ورزش از نگاه دو»، جمعه 15 شهريورماه و در اواسط برنامه اعلام كرد كه در حال حاضر 760 هزار پيامك براي شركت در مسابقه پيامك به برنامه ارسال شدهاست. اين در حالي است كه او پس از گذشت دقايقي از برنامه اعلام كرد كه تعداد پيامكهاي ارسالي به برنامه به عدد 721 هزار رسيده است!
- در تيزري كه روابط عمومي سيما با هدف معرفي سريالهاي ماه رمضان ساخته و پخش ميكند، نام كارگردان سريال شبكه دو به اشتباه عنوان ميشود.
- اخبار ساعت 19 شبكه اول چهارشنبه (13 شهريورماه) براي خبري درباره نشست بروكسل از زيرنويس «توقف خودروهاي فرسوده بدون بيمه شخص ثالث»! استفاده كرد.
- اخبار ورزشي ساعت 9و30 دقيقه شبكه خبر نيز پنجشنبه (14 شهريورماه) از تصوير ديدار هادي ساعي با رييسجمهور براي خبري درباره رقابت تيم كشورمان در جريان بازيهاي بسكتبال جوانان آسيا استفاده كرد.
- در جريان پخش مستقيم بازيهاي المپيك، يكي از گزارشگران اعزامي به پكن، در ارتباطي زنده با استوديوي شبكه سه، با هيجان از گل زدن ليونل مسي بازيكن تيم المپيك آرژانتين خبر داد. اين شادماني طولي نينجاميد چرا كه اين گزارشگر با عذرخواهي از بينندگان اعلام كرد كه تصوير اين گل مربوط به بازي صبح بوده است!
سلام
من امروز صبح یه سوتی دادم منی که خیلی خیلی کم پیش میاد سوتی بدم :
امروز صبح می خواستم برم ویدئو کلوپ . وقتی رفتم دیدم بسته هست. بعد زنگ زدم به صاحبش گفتم : سلام آقای ... نمیاید مدرسه !!!!
بعد دیدم یهو زد زیر خنده
یه دفعه فهمیدم چه سوتی دادم خودم هم خندم گرفت
بعد قضیه رو ماسمالیش کردم
![]()
و این بود سوتی من![]()
منم تنها سوتیه که یادم میاد رو میگم تا شما عبرت بگیرید
تولدم بود همه فامیل خونمون بودن دخترا و پسرا بعد از کلی رقصیدن
نوبت بریدن کیک شد ..
همه یه چیزی میگفتن
صد سال به این سال ها ...
مبارک باشه.....
همین جوری دیگه
بعد یه دفعه مادر بزرگم گفت ایشالا مکه
یه ثانیه بعد هم دختر داییم که دقیقا هم سن منه به قصد اذیت کردن گفت عروسیت
من خواستم جوابه مادر بزرگمو بدم گفتم ایشالا با هم...
یهو همه اینگونه من رو نظاره می کردند
فهمیدم چه گندی زدم
سریع گفتم مکه خوبه همه با هم برن
همه یه خنده بر لب داشتند
ولی داییم و دختر داییم تا اخر به من چشم غره می رفتند![]()
وای پکیدم از خنده خیلی باحال بود ایول بابا یه کاری می کردی که بفهمن اما خیلی خیلی جالب بودمنم تنها سوتیه که یادم میاد رو میگم تا شما عبرت بگیرید
تولدم بود همه فامیل خونمون بودن دخترا و پسرا بعد از کلی رقصیدن
نوبت بریدن کیک شد ..
همه یه چیزی میگفتن
صد سال به این سال ها ...
مبارک باشه.....
همین جوری دیگه
بعد یه دفعه مادر بزرگم گفت ایشالا مکه
یه ثانیه بعد هم دختر داییم که دقیقا هم سن منه به قصد اذیت کردن گفت عروسیت
من خواستم جوابه مادر بزرگمو بدم گفتم ایشالا با هم...
یهو همه اینگونه من رو نظاره می کردند
فهمیدم چه گندی زدم
سریع گفتم مکه خوبه همه با هم برن
همه یه خنده بر لب داشتند
ولی داییم و دختر داییم تا اخر به من چشم غره می رفتند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)