تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 773 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

میشه یه سایت خارجی برای مقایسه کردن مدلهای مختلف ال سی دی معرفی کنید ؟
    -اين سوال هم قبلا جواب داده شده سياوش جان با اين حال :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    .
    .
    .
    .

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

LC-52LE820M این مدل شارپ بهتر هست،یا سامی 6900،من زیاد ندیدم از شاپ صحبت بشه! دلیله خاصی داره؟
    -شايد قيمت بالاي اين پنل كمي خريداران رو منصرف ميكنه
    -فكر ميكنم خوندن رويو هاي خوب ميتونه شما رو توي تصميم گيريتون كمك كنه :

کد:
    کد:

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    نظر شما درباره ال سی دی های پاناسونیک چیست؟
    لطفا چند مدل 40 -42 اینچ زیر قیمت 900 تومان معرفی کنید.
    ایا usb انها قوی است.یعنی فرمتها را ساپورت میکند؟
    ممنون

4. این کاربر از arash11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با درود
    نظر شما درباره ال سی دی های پاناسونیک چیست؟
    لطفا چند مدل 40 -42 اینچ زیر قیمت 900 تومان معرفی کنید.
    ایا usb انها قوی است.یعنی فرمتها را ساپورت میکند؟
    ممنون
    -بخاطر پنل هاي ips زاويه ديد خيلي خوبي دارند
    -منتها قيمت هاشون با توجه به اينكه امكاناتي هم ندارند نه usb ‌و نه ----t كمي زياد هست
    -با اين حال s20 ,u20 ميتونه گزينه هاي خوبي در اين برند باشند
    -در مورد Usb هم كلا فراموش كنيد

6. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم میخوام ببینم اگه تلویزیونهای بدون گارانتی خراب بشه قابل تعمیر هست یا نه یعنی اینکه نمایندگی های مجاز آنها رو جهت تعمیر یا تعویض قطعه قبول میکنن یا باید بیخیال تعمیر بشی --- اخه هر کسی یه چیزی میکه لطفا راهنمایی کنین

8. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم میخوام ببینم اگه تلویزیونهای بدون گارانتی خراب بشه قابل تعمیر هست یا نه یعنی اینکه نمایندگی های مجاز آنها رو جهت تعمیر یا تعویض قطعه قبول میکنن یا باید بیخیال تعمیر بشی --- اخه هر کسی یه چیزی میکه لطفا راهنمایی کنین
    -عموما و قاعدتا نبايد در سرويس هاي مجاز تعمير رويت بشن
    منتها افراد تعميركار ميتونند تعمير كنند مشكل خاصي نيست (البته با پرداخت هزينه شايد كمي بيشتر)

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    غالب تعمير و سرويس كارهاي مجاز قبول ميكنن فقط هزينه اون با ضمانت دارش حتما فرق ميكنه. اما مطمئن باشيد كه تعمير ميكنن براتون.
    تعميركار پولش رو ميگيره حالا اگه ضمانت داشته باشه از شركت مربوطه نداشته باشه از مشتري براش فرقي نميكنه , اين قاعده براي سرويس كارهاي مجاز هم هست.

12. 4 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    قبل از خرید تلویزیون با توجه به مباحث مطرح شده توسط کارشناسان فن برخی از عنواین مثل TruMotion و یا میزان هرتز دستگاه یا local demation خیلی برام اهمیت پیدا کرده بود

به طور مثال دوستان مختلف برای استفاده کنسول بازی تلویزیون پلاسما را پیشنهاد می کردند چون 600 هرتز است

ولی الان که lx9500 را خریداری کردم می بینم در حالتهای پیش فرض تلویزیون مثل حالت بازی که قاعدتا بایستی برای نمایش بهتر حرکتهای سریع و نمایش بهتر رنگ مشکی بتوان TruMotion و یا هرتز دستگاه یا local demation را فعال کرد اصلا چنین امکانی به استفاده کننده نمی دهد و ایکیون های آن برای حالت بازی غیر فعال است

مگر اینکه حالت انتخابی تصویر را از حالت بازی تغییر بدهی و مثلا حالت استاندارد را انتخاب کنی و در آنجا TruMotion و یا local demation را فعال کنی

فکر کنم برخی از حساسیتها برای کاربر خانگی چندان موردی نداشته باشد و این را افراد متوجه نمی شن مگر اینکه بعد از خرید تلویزیون خودشان عملا تجزبه کنند. به عبارت دیگر نوش دارو بعد از مرگ سهراب!!!

البته این را هم اضافه کنم که من از خرید خود کاملا راضی هستم و امکانات و تصویر و همچنین میزان روشنایی تلویزیون برای من کاملا خوب است بطور مثال می شه میزان روشنایی تلویزیون را در حالتی گذاشت که باید با عینک آفتابی به تصاویر تلویزیون نگاه کرد وگرنه چشم آدم اذیت می شه!!! برعکس تلویزیونهای پلاسما که چنین امکانی را به فرد نمی دهد
    ولی الان احساس می کنم برای خرید و انتخاب بهترین تلویزیون یکسری حساسیتهایی داشتم که خیلی موردی نداشت!!!

در ضمن میزان هرتز 9500 را از کجا می توان متوجه شد چون من تنها در تنظیمات تلویزیون صرفا 60 هرتز را پیدا کردم در صورتیکه قاعدتا میزان هرتز در این تلویزیون بایستی 400 هرتز باشد

این را بدین علت پرسیدم چون با تماس با شرکت ال جی با کارشناسان آنها که صحبت کردم گفتند تلویزیونهایی که ما برای ایران سفارش خرید می دهیم مشخصات آنها با مشخصات ارائه شده در سایت ال جی کره ممکنه یکسان نباشد و برخی از تفاوتها را با هم داشته باشد و برخی از امکانات آنها کمتر شده باشد مثلا 9500 برای اروپا دو کنترل دارد ولی برای ایران یک کنترل

آیا ممکن است هرتز آن را کاهش داده باشندو چگونه می توان میزان هرتز 9500 را متوجه شد

البته این سوال من هم جز همون حساسیتهای بی مورد است !!! فقط از بابت کنجکاوی و اینکه بعد از مدتی که از خرید تلویزیون می گذرد سری به دوستان زده باشم این متن را فرستادم
    ممنون
    Last edited by koh; 11-03-2011 at 11:10.

14. 2 کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-خوب حساسيت هايي هست كه اغلب دارند وبعد خريد متوجه ميشن شايد خيلي از اونها بي مورد بوده ويا اصلا كارايي نداشته باشه
    -در مورد هرتز هم اگر منظور پردازنده مربوط به تصوير و نرخ رفرش ريت هست همون 400 هرتز هست
    -اون 60 هرتزي كه ميبيند مربوط به سيگنال هاي ورودي دستگاه هست نه خود hdtv

16. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
    من قصد خرید L E D دارم که هم تیونر HD داشته باشه وهم بتونم از intertv استفاده کنم بوجه مورد نظرم هم 2 تا 2.5 است لطف کنید راهنمائی لازم را بفرمائید . باتشکر

18. این کاربر از farbod44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی پاناسونیک در اصفهان برای دیدن v20 اما یه چیزی که خیلی مشهود بود و من تعجب کردم تصویر این تلویزیون نسبت به باقی محصولات پانا خیلی مات تر بود( هم نسبت به پلاسماهای دیگه و همینطور ال ای دی های این برند) حالا شک کردم - متاسفانه چندتا فروشگاه دیگه رفتم ولی یا نداشتن و یا اینکه خاموش بودن -- از دوستان خواهش میکنم اگه این مورد رو تایید میکنن بگن تا در خریدم تجدبد نظر کنم
    ((لازم بذکره که یه تصویر ورزشی از بازی گلف داشت نشون میداد))

20. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •