چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
اگه یک هفته زودتر منتشر بشه به تاریخ خودمون کی میشه؟
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
تازه دارید خبر از این میذارید؟مگه کی میاد؟
برید فیفا بگیرید بازی کنید خیلی حال میده.تا این میاد اونو بازی کنید بعد وقتی این pes رو خریدید میزنید میشکونیدش![]()
عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.
Last edited by alex-sina; 02-10-2009 at 15:31.
من یکی از طرفداران پر و پا قرص pes هستم و تحت هیچ شرایطی فیفا بازی نمیکنم
اما این دمو 2010 هیجانی نداره به نظرم
درسته که بازی سختتر شده و این خوبه اما دیگه تو این قضییه بیش از حد دست برده شده و هیجان بازی گرفته شده
توی یک بازی با 2 تا وقت 20 دقیقه ایی به ندرت موقعیت خطرناک روی دروازه های دو تیم بوجود میاد
اگر کسی این فایل رو کامل نصب کرده ئ جواب گرفته لطفآ بیشتر راهنمایی کنه من رو
فیفا 09 گیم پلی سخت و یه کم کندی داشت و آدم حوصلش سر میرفت.ولی این 10 خیلی سریعتر شده و خیلی پاسکاریا عالیه.اصلا دلم نمیخواست از پای بازی پاشم.عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.
شما اگه روی pc بازی میکنید یه کم فرق میکنه با کنسول.
بعدش اینجا چیکارش به فیفاتاپیک pes
من ترجیح میدم میکرو بازی کنم
دوستان بی خیال بحث فیفا بشین الان دوباره شر بپا میشه و بحث همیشگی شروع میشه
این سوال ما رو هم کسی جواب نداد....!چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
ما اینو خیلی وقت پیش با برنامه pesmagazine تونستیم آنلاین بزنیم آموزششم یادمه تو همین p30world یا سایتهای دیگه بود و گزاشتیم خیلی روش کار کردیم و ور رفتیم تا شد اما خیلی لگ بود متاسفانه الان ریزه کاریاش یادم نیست چون برا خیلی وقت پیشه یه سرچی کنی پیدا میکنی.
اینم تاپیک انلاین بازی کردن پیس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 02-10-2009 at 17:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)