یعنی با نصب این برنامه دیگه کامل تمام آپدیت های ویندوز خودش انتقال میکنه به ویندوز جدید..میشه توضیح بدید..ممنون گلم
یعنی با نصب این برنامه دیگه کامل تمام آپدیت های ویندوز خودش انتقال میکنه به ویندوز جدید..میشه توضیح بدید..ممنون گلم
شرمنده اشتبه لینک دادم عجله کار شیطونه اینه !!
محل نگهداری آپ دیت ویندوز در مسیر زیر هست:
کد:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
با کپی محتویات پوشه فوق می تونین از آپ دیتهاتون بک آپ بگیرد
برای بازگردونن آپدیت ها در ویندوز جدید در مسیر زیر فایلها رو منتقل و برنامه آپدیت ویندوز رو برای چک فعال کنید تا آپئیت ها نصب بشن
نکته: در صورت کمتز از حجم عاقلانه بودن پوشه فوق احتمال استفاده از پاک کننده ها و کلین آپ های دیسک هست !
سلام جواب میده برای اطلا عات بیشتر به تاپیک زیر مراحعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان عزیز
من برای اتصال به اینترنت وایرلس دانشگاه از طریق لپ تاپ که ویندوز 7 روش نصب هست مشکل پیدا کردم(لپ تاپ dell studio 1557)
لطفا" در مورد نحوه تنظیمات وایر لس در این ویندوز توضیح بدید و بگید چه مشخصه اختصاصی در وایرلس دانشگاه وجود داره که باید توی لپ تاپ من هم تنظیم بشه. اگه ممکنه کمی واضح توضیح بدید من مبتدی هستم!![]()
سلام من برای کار با bluetooth مشکل پیدا کردم.
گوشیم رو با ویندوز pair کردم و و الان توی قسمت bluetooth devices هست و براحتی میتونم از کامپیوتر به گوشی فایل بفرستم ولی از گوشی نمیتونم به سیستمم فایل بفرستم و پیغام unable to connect رو میگیرم حتی توی کنترل پنل bluetooth رو قابل رویت برای دستگاه های دیگه کردم ولی همچنان مشکل دارم.
خواهش میکنم توی همین تاپیک پاسخم رو بدین چون کاربر جدیدم خیلی اذیت میشم تا پست جدیدم رو مدیرا تایید کنن.
![]()
خجم پوشه من حول و حوش 8مگ..فکر کنم خیلی کمه..نه؟
سلام
من هنوز این مشکل رو دارم، اگر کسی چیزی به ذهنش رسید..
ممنون
کم بودنش که کمه ! بستگی داره چقدر آ÷دیت کرده باشی تو بخش update history دیت تو آپدیت سنتر می نویسه نگاه کنی پیداش می کنی
بچه ها یه کرک واسه ی من بزارید .......مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
بچه ها من تو ویندوز 7 نمیتونم حجم درایو ویندوزم رو عوض کنم. کسی دلیلشو میدونه؟
من با این برنامه هر کاری میکنم نمیشه. یعنی تمام درایو ها می شه باهاش ادغام و غیره کرد اما درایو ویندوز رو هرکاری میکنم تو لیست نمیره !!!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)