سلام
-خواهشاً مزایا ومعایب 5800 xpressmusic رو که تا به حال کشف شده بنویسید...
===
بعد یه سوال :
تو قسمت all song نمیشه فولدر درست کرد ؟باید برنامه خاصی نصب کرد ؟
مرسیییییییییییییی
ماله من کیف چرم و سه پایه نداره![]()
مرسی بابت راهنماییت ولی من خریدم قرمزه ، یعنی یکی دیگه واسم خریده ، خودم آبی بیشتر دوس دوشتم
![]()
حسین جان مبارک باشه
جعبه گوشی شما کامله و یه ۲ ۳ ماهی هست که تو کارتن ۵۸۰۰ کیف و پایه رو میزی نیست
سلام
دوستان ورژن 40 هم مگه اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مزايا:
1-صفحه نمايش عريض لمسي با ابعاد 3.2 اينچ و تفکيک 16 ميليون رنگ
2-پردازنده ARM11 با سرعت 434 مگاهرتز
3-دوربين 3.2 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED دوتايي،فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم در ثانيه
4-GPS+A-Gps،Wi-Fi
5-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 16 گيگابايت،کارت حافظه 8 گيگابايت همراه گوشي
6-خروجي تلويزيون
7-کيفيت صداي عالي
8-صفحه کليد QWERTY لمسي
9-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش
10-بلندگو هاي استريو
11-قيمت مناسب
12-نمايش فايل هاي Office
13-لوازم جانبي متنوع در جعبه گوشي
14-ورودي جک 3.5 ميليمتري
15-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
16-راديو FM مجهز به RDS
معايب:
1-نرم افزارهاي محدود
2-عدم شماره گيري هوشمند
3-کيفيت پايين عکس دوربين
4-عدم شارژ توسط کابل USB
5-مرورگر اينترنتي معمولي
6-بدنه تمام پلاستيکي
دوست عزیز کیف چرمی و پایه تو بازار هست میتونی خودت تهیه کنی .مرسیییییییییییییی
ماله من کیف چرم و سه پایه نداره
مرسی بابت راهنماییت ولی من خریدم قرمزه ، یعنی یکی دیگه واسم خریده ، خودم آبی بیشتر دوس دوشتم
پایه حدودا 3 تومن و کیف چرمی 10 تومن .
Last edited by Oracle_Eldorado; 02-12-2009 at 08:34.
فکر نکنم برنامه ای باشه ولی ترفند هست برای پخش موزیک های دلخواه.البته من امتحان نکردم
مكنه شما دوست داشته باشيد كه موزيك هاي خاصي رو بشنويد و اون هم بدون قاطي شدن با موزيك هاي ديگر و رينگتون ها ...
براي اين كار ...ترفند زير را بخونيد و همراه من ..اجراش كنيد...
Gallery را باز كنيد و بريد در Tracks حالا در اونجا جوي استيك را بياريد پائين تا روي اولين موزيكتون قرار بگيره.( بعد از Track download )..فقط حواستون باشه كه با اين كار موزيكتون ، پر رنگ ميشه و نبايد بازش كنيد....حالا options را بزنيد و گزينه New track list را انتخاب كنيد....
حالا بريد در مموري كارتتون و يك اسم براي اين آلبوم موزيك انتخاب كنيد
همونطور كه ميبينيد تمام فايل هاي صوتي شما از mp3 گرفته تا رينگتون براي شما نمايش داده ميشه ....
حالا وقتشه كه تمام اون mp3 هارو كه دوست داريد را مارك كنيد ( بريد روي اون موزيك خاص و options را بزنيد و Mark را كليك كنيد )
بعد از انتخاب تمام موزيك هاي مورد نظرتون ..مجدد options را بزنيد و بعدش
Select marked items را بزنيد... آلبوم شما درست شد....
حالا اگر به قسمت Tracks درGallery بريد..مشاهده ميكنيد كه در همون رديف اولش ، البته بعد از Track download همون فايلي كه درست كرديد ، حضور داره و تعداد موزيك هاي داخل اون ، زيرش نوشته شده...
حالا لحظه شيرين زندگي فرا ميرسه :
كافيه كه اون فايل ساخته شده خودتون را كليك كنيد و بعدش play را بزنيد تا موزيك هاي منتخب شما ..بدون قاطي شدن با ديگر موزيك ها و رينگتونها به ترتيب ، پخش بشه...
ميدونيد جالبي ماجرا براي من چيه؟
اينه كه وقتي در اين مرحله play را ميزنيد ... اين موزيك ها پشت سرهم پخش ميشه و ديگه نيازي نيست شما موزيك هارو دونه به دونه پخش كنيد....
اگر هم دوست داشتيد ، تغييري در آلبوم مورد نظرتون اعمال كنيد...ميتونيد بريد روي اون آلبوم در Gallery و سپس Tracks و روي آلبوم مورد نظرتون كليك كنيد و بجاي play كردنش ، گزينه Edit را انتخاب كنيد و در داخل آن ، options را بزنيد و بعدش ، هر موزيكي را خواستيد از آلبوم حذف كنيد ( با زدن Remove from track list ) يا با انتخاب Add tracks در optins هر موزيكي كه دوست داشتيد ، از گالريتون وارد اين آلبوم كنيد....
البته اين روش ساخت يك آلبوم بود ... و حالا شما ميتونيد با تكرار اين روش ...چندين آلبوم درست كنيد و از زندگيتون لذت ببريد
میخواهم advanced device lock رو که رو گوشیم نصبه پاک کنم ولی پاک نمیشه و موقع پاک کردن گوشیم رو ریستارت میکنه.راهی هست بتونم پاکش کنم؟
ممنون
e جدی؟ خوب زودتر میگفتی من انقدر خاندان فروشنده بنده خدا رو نمیبردم زیره سوال![]()
کسی خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)