نرم افزاری که بشه بلوتوث رو باهاش فعال کرد چی معرفی میکنید؟که فرمتش ipa باشه و کرک شده باشه .
میشه 10 تا نرم افزار کامل رو utility رو که روی هر ایپادی نیازه معرفی کنید؟
نرم افزاری که بشه بلوتوث رو باهاش فعال کرد چی معرفی میکنید؟که فرمتش ipa باشه و کرک شده باشه .
میشه 10 تا نرم افزار کامل رو utility رو که روی هر ایپادی نیازه معرفی کنید؟
Restet Factory داره ولی دستگاه جیلبرک شده رو اگه ریست کنی بالا نمیاد باز مجبوری ریستور کنی.
ریستور کردن کاری نداره و با خود آیتیونز انجام می شه، بعدش هم آیتینوز بکاپش رو برمیگردونه و آیپاد و همه کارو خودش انجام می ده.
فقط مشکل اینه که اگه الان ریستور کنی باید بری رو 4.2.1 و Untethered بودنو از دست می دی.
Last edited by {sahand}; 12-01-2011 at 19:50.
دوستان به خدا 4.2 آنتترد شدفقط مشکل اینه که اگه الان ریستور کنی باید بری رو 4.2.1 و Untethered بودنو از دست می دی.ولی فقط با مک میشه جیل کرد ( فکر کنم ) و بتا هست و یه مشکل دا ره فقط :
بولوتوثش کلاً غیر فعاله یعنی توی منو نمیشه زدش .... !!!
پس میگین من مشکلمو چطوری حل کنم.لطفا کمک کنید.مشکلمو تو پست 4122 گفتم .
plz help
اگه نیمدونید بگید نمیدونم منم منتظر نمونم برم جاهای دیگه رو بگردم
Last edited by hosein ati; 13-01-2011 at 08:00.
منم امروز آیپاد تاچ 32 گرفتم.
یه سوال
چه جوری میشه به اینترنت لپتاپ وصل شد؟یعنی از مودم وایرلس لپتاپ استفاده کنم.
مبارک باشه چند گرفتی و از کجا گرفتی؟
مودم وایرلس لپ تاپ؟؟؟
مشکل شما فقط با ریستور حل میشه البته یه سری راه ها هست که بدون اپدیت به نسخه ی جدید ریستور کرد ولی باید فایل اپدیت همین نسخه ای که دارید رو داشته باشید مثلا فایل فریمور 4.1 رو داشته باشید بعد اسمشو تغییر بدید به 4.2 و به اینجا منتقل کنید
win seven:C:\Users\......\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPad Software Updates
win xp:C:\Documents and Settings\*****\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates
365
از مجتمع پارک اصفهان
میخواستم بیام تهران بگیرم گفتم ارزش نداره این همه برم و بیام به خاطر چند تومن اختلاف.
آخه لپ تاپ خودش میتونه اینترنت شیر کنه.
فقط نمیدونم چطوریه![]()
مدل این دستگاه 4.2.1
حسش نبود دیگه دنبال 4.1 برم.
حالا میخوام خاموشش کنم Voice Control میاد و اصلا نمیشه حذفش کرد.
1.چه باید کنم؟
2.برای جیلبریک حتما باید خاموش باشه؟
3.داخل آیتیونز آیپادم رو رجیستر کنم؟
من اگه update کنم به 4.2 همون تاثیر ریستور کردن رو داره دیگه. چون میخوام آپدیت کنم و میگن جیلبریک آنتترد برای 4.2 با مک بوک امکان پذیره و میتونم یه مک بوک جور کنم پس میرم آپدیت بکنم فقط جیلبریک با مک بوک رو چطوری بکنم آموزشش هست؟اگه اره لینکش رو بدید لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)