تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 1137 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من وسطای سال می خواستم زبان فارسی بگیرم از بچه ها پرسیدم گفتن همگامان از خیلی سبز و سبطی بهتره منم همگامانو گرفتم به نظر من کتاب خوبیه حالا من چی کار کنم سبطی رم بگیرم؟
    بهترین کتاب تاریخ ادبیات شهریار قبادی آره؟؟؟
    واسه آرایه چی بگیرم؟
    حالا اگه قرابت معنایی و املا و لغت و ... رو جدا جدا با این کتابا خوندم دیگه لازم نیست کتاب درسی رو بخونم؟
    فیزیک 2 و ریاضی و هندسه چی خوبه؟ عربی ایاد فیلی دارم واسه تست چی بگیرم ؟ دین و زندگی ام همگامان دیگه؟ واسه زبانم جامع خیلی سبز + ریدینگ اناری موافقین؟ خب دیگه تموم شد ببخشیدا این قدر سوال پرسیدم می خواستم چک کنم بهترینا رو دارم یا نه؟
    فیزیک 2 رمزینه که بیاد احتمالا کتاب خوبیه
    تاریخ ادبیات تخته سیاه رو از سایتش دانلود کن بنظر جالبه(خودم کلک ساجدی دارم)
    آرایه هم کلک خوبه بد نیست
    کتاب درسی مهمه و مهم خواهد بود
    ریاضی 2 اگه میخوایی تست بزنی 2 جلدی مبتکران
    دین و زندگی همگامان خوبه همین کافیه
    انگلیسی ریدینگ رو بگیر جامع خیلی سبز یا شبقره(تالیف کیاسالار) رو هم ببین ولی فکر نکنم دوم داشته باشن

2. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها خواهش می کنم یکی به من کمک کنه بگه من چیکار کنم
    من چهارشنبه 8صبح امتحان شیمی پیش2 دام و تا الآن یک کلمه هم نخوندم
    خواهش می کنم بهم بگید چی کار کنم بتونم این درس را بتونم قبول بشم
    یه سری نمونه سوال امتحانی دارم ولی بدون یادگیری که نمیشه سوالات را حل کرد
    به نظرتون برای امتحانات داخلی خود کتاب درسی را بخونم خوب توضیح داده که بفهمم؟
    کتاب مهندس بازگان هم دارم ولی خیلی زیاااااااده
    چه راهکاری دارید؟
    خواهش می کنم هر کس این مطلب را میخونه جواب بده

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان !!! ..

این 3 پست رو یادم نیست چطور پیدا کردم ولی توضیحات جالبی داده !!! .... با توجه که مربوط به تقریبا 1 سال پیش هست ... نظر دوستان راجع به کتاب های پیشنهادی چیه ؟! .... + اگر نویسنده پست هم این مطلب رو میخونن لطفا نظراتشون رو بگن !!! ... لطفا فقط راجع به آموزشی ها نظر بدین .....

پ.ن: برای سال بعد میخوام ... فقط پیش دانشگاهی ... پایه ها رو در نظر نگیرین !!!

ممنون

محتوای مخفی: ! 

سلام

راستش قصد نداشتم این پست را بنویسم. چون هم به اندازه‌ی کافی مطلب توی این تاپیک بود هم این‌که می‌ترسیدم نظرات غلط من موجب دردسر بقیه بشه. ولی خوب بالاخره امروز گفتم بنویسم، شاید به درد یکی خورد!

نکته‌ی مهم دیگه این هست که این‌ها نظرات شخصی من هست و ما آدم‌ها مثل خیلی چیزهای دیگه با هم اختلاف نظر داریم. توی کتاب هم همین‌طور. البته در این بین دبیران، امکانات آموزشی، میزان علاقه به یک درس و ... تاثیر داره، ولی اختلاف‌نظر همواره هست

●● ادبیات●●

در مورد ادبیات یک سری کتاب هست که خط به خط مفاهیم، آرایه‌ها، معانی کتاب را بررسی کردند. مثل کلک معلم، گاج و ... . من خودم کلک معلم را توصیه می‌کنم، ولی اگر معلمتون خوب هست می‌تونید بی‌خیال این دسته کتاب‌ها بشوید (در ادامه توضیح دادم)
    این هم لینک دانلود قسمتی از کتاب‌های کلک معلم (مدرسه‌ی کنکور)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کتاب تست جامع ادبیات هم من خودم چیز خوبی ندیدم. به شما هم توصیه نمی‌کنم!

اما برای تسلط بر ادبیات... ببینید! سبک تست‌های کنکور نسبت به سال‌های گذشته عوض شده و هر سال داره از حافظه محوری دورتر می‌شه. پس عملا تست‌های قدیمی به‌درد نمی‌خورند! از طرفی بخش عمده‌ای از تست‌ها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تست‌های املا ، آرایه‌های ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمی‌شوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایه‌های اون چندان فایده‌ای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید!‌ منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیه‌ی من این هست که شما کتاب‌های موضوعی در زمینه‌ی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتاب‌ها بپردازید. مطمئنا نتیجه‌ی بسیار خوبی خواهید گرفت.

الف) املا و لغت (5 تست)
    یک کتاب املا و لغت کلک معلم داره که می‌تونید از لینک زیر ببینید:
    کد:
    یک کتاب هم دکتر سبطی نوشتند که می‌تونید قسمتی از اون را ببینید:
    کد:
    کتاب کلک معلم اومده همه‌ی لغت‌ها را جمع‌آوری کرده و بعد در ادامه هم دسته‌بندی جالبی ازشون درست کرده (جامه‌ها ، اصطلاحات عرفانی و ...). اما به نظر من یه ایراد عمده‌ای که می‌شه بهش گرفت این هست که روش اصولی را آموزش نداده. یعنی گفته تکلیف شما این هست که بشینید این‌ها را با املاش حفظ کنید!

اما کتاب دکتر سبطی (انتشارات دریافت) اومده با استفاده از هم‌ریشه‌ها و ترکیبات رایج به شما آموزش داده. اگر این کتاب را کامل بخونید (که حجمش هم حدود 100 صفحه بیشتر نیست) مشکلتون حل خواهد شد. در مورد معنی لغت هم به شما روش‌های خوبی را آموزش داده. یه مزیت خیلی خوب که این کتاب داره این هست که بعد از هر آموزش برای شما تمرین به اندازه‌ی لازم و کافی داده. چه املا و چه معنی لغت. حل تمرین‌ها هست که معجزه می‌کنه. در پایان هم تست‌های مناسبی اومده که با حلش تسلط کامل پیدا خواهید کرد (تست‌های تالیفی/کنکور/آزاد/سنجش)
    راستی، معنی لغت درس‌های حذف شده، حذف نیست (امسال رشته‌ی تجربی داده بود) و از متن کتاب هم تست معنی طرح می‌شه (مثل واژه‌های منقذ که یک سال اومده بود که اسم کتاب بود!). البته نگران نباشید، واژه‌های داخل متن کتاب درسی هم در کتاب دکتر سبطی براتون جمع‌آوری شده!
    یه چیزی دیگه این‌که واژه‌نامه‌ی پایانی کتاب سوم شما با ما فرق داره. البته بیشتر حذف شده و یکی دو تا لغت اضافه شده. بعدا وقت شد براتون می‌ذارم!

ب) زبان فارسی (5 تست)
    تست‌های زبان فارسی امسال را که ببینید خودتون می‌فهمید چه خبره! تست‌های شمارش واج، تکواژ، نوع واژه و ترکیب وصفی و اضافی جزء وقت‌گیرترین و تقریبا دشوارترین تست‌های ادبیات هست که نیاز به دقت و تمرین زیادی داره. یه کتاب خوب در این زمینه، کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان چاپ کرده‌اند. هم تست‌های تالیفی و کنکور و اینا داره و هم توی ایستگاه درس و نکته آموزش داده. آموزش‌هاش که خیلی به من کمک کرد. آموزش داده، نه این‌که نکته بگه و بره!

کتاب‌های دیگری هم هست که من ندیدم. مثل رمزینه، اندیشه‌سازان (ره!) که مبتکران داره چاپ می‌کنه و دو جلدی هست و مولف‌هایی خوبی داره!
    قسمتی از کتاب زبان فارسی رمزینه را از لینک زیر می‌تونید بخونید:
    کد:
    دکتر سبطی هم بالاخره کتاب زبان فارسی انتشارات دریافت را چاپ کرد. این کتاب دو جلدی هست و فعلا جلد اول منتشر شده. قسمتی از کتاب را از لینک زیر بخوانید:
    کد:
    پ) تاریخ ادبیات (3 تست)
    کتاب تب کنکور کلک معلم را از این آدرس مشاهده کنید:
    کد:
    من خودم کتاب موضوعی گاج را داشتم و به نظرم کامل بود. همه‌ی تاریخ ادبیات ها (حتی توی کتاب زبان فارسی) و درآمدها و اینا را به همراه تست‌ داشت.

کتاب تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه هم ببینید. شاید خوشتون اومد!

هر جوری می‌خونید (چه از توی کتاب درسی و چه کتاب‌های موضوعی) دقیق بخونید. یک سال تست اومد که کدوم بیت از زیب‌النسا هست و امسال هم یه بیت داده بود گفته بود این بیت از کی هست. فکر کنم این تست‌ها باید جزء تاریخ ادبیات حساب کرد

ت) آرایه‌های ادبی (3 تست)
    اولین توصیه‌ی من این هست که سعی کنید توی کلاس با دبیرتون بحث کنید و قبل از این‌که ایشون بخواد آرایه‌ها را بررسی کنه خودتون دست به کار بشید و مدام بپرید وسط حرفش ! یا نذارید فقط بگه این بیت این آرایه‌ها را داره و شما هم زود زود بنویسید. دلیلش را بپرسید. این خیلی به شما کمک می‌کنه.

اگر کتاب خواستید، کلک معلم را دانلود کنید ببینید!
    کد:
    یه کتاب هم انتشارات مبتکران به نام آرایه‌های ادبی به زبان تصویر چاپ کرده. اون هم یه نگاهی بکنید. شاید کتاب خوبی باشه. (من ندیدم!)

ث) قرابت معنایی (9 تست)
    مهم‌ترین و پرحجم‌ترین قسمت تست‌های ادبیات! توصیه می‌کنم که حتما کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی را تهیه کنید و از اولش شروع کنید خوندن. این کتاب با بقیه فرق داره!
    اول این‌که مشکل مهم این هست که چه‌طوری یه بیت را بخونیم. توی این کتاب روش درست خوندن بیت‌ها را به شما آموزش می‌ده. بعد چه طوری معنی کنیم. باز روش درست را به شما آموزش می‌ده. بعد هم مفاهیم مهم ادبیات را در سه شاخه‌ی عاشقانه و عارفانه و تعلیمی با کلی مثال و توضیح و تشریح و استدلال به شما آموزش می‌ده. کلی هم تست سخت داره که می‌تونه حسابی حال شما را بگیره!! باز یکی از بهترین خصوصیت‌های این کتاب این هست که در بین آموزش برای شما تمرین تعیین کرده و همین جوری یه چیزی به شما یاد نمیده و شما را به امان خدا ول کنه! حجم کتاب فکر کنم حدود 400 صفحه‌ای باشه. نذارید برای بعد از عید! از همین الان شروع کنید تا نتیجه‌ی بسیار خوبی بگیرید. نکته‌ی مهم دیگه این هست که به شما نگفته این بیت‌ها را حفظ کنید. بلکه با روش استدلالی آموزش داده و نیاز نیست چیزی را حفظ کنید! خلاصه من هر چه‌قدر از این کتاب تعریف کنم کم هست! خودتون می‌تونید قسمتی از این کتاب را این‌جا ببینید:
    کد:
    آخرش هم کلی تست کنکور و سنجش و آزاد و خارج از کشور و المپیاد ادبی برای جمع‌بندی داره.

اگر تست کم اوردید و باز هم خواستید تست تمرین کنید، توصیه می‌کنم کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. تا قبل از این‌که کتاب دکتر سبطی بیاد، این کتاب یکه‌تاز عرصه‌ی قرابت معنایی بود

برای کسانی هم که حال و حوصله ندارند که این مطالب را یاد بگیرند، قسمتی از کتاب تب کنکور کلک معلم را از این‌جا ببینند:
    کد:
    گمونم حجمش کمتر باشه!

از کسانی که با خوندن چرت و پرت‌های بنده دچار سردرد شدند معذرت‌خواهی می‌کنم

نمی‌دونم چرا این‌قدر زیاد شد! سعی می‌کنم برای بقیه‌ی درس‌ها کم‌تر بنویسم! اصلا اگه نخواستید بگید که من ننویسم

موفق باشید
      محتوای مخفی: 2 

دیدم پست قبلی طولانی شد، گفتم این را جدا بنویسم. مدیر محترم اگر صلاح دونستند ادغام کنند! ممنون

●● عربی ●●
    شما یا عربی‌تون قوی هست یا نه. اگه قوی هست که دیگه نیاز به خوندن این حرف‌ها ندارید و خودتون بهتر می‌دونید باید چی کار کنید!

اما برای بقیه! کتاب آموزش عربی به زبان ساده (ایاد فیلی) انتشارات مبتکران قطعا در زمینه‌ی آموزش به شما خیلی کمک می‌کنه. توی همین تاپیک نگاه کنید متوجه می‌شوید که چه‌قدر طرفدار داره!

اگر هم از کسانی هستید که حوصله‌ی خوندن عربی را ندارید (یا حالا اساسا حالتون ازش به هم می‌خوره) بهتره این‌جا هم موضوعی کار کنید. شما اگر به ترجمه و تعریب و درک مطلب و منصوبات مسلط باشید، درصد خیلی خوبی را توی عربی می‌تونید کسب کنید. (فکر کنم حدود 70 بشه دیگه!)
    برای ترجمه و تعریب و درک مطلب کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. خیلی روان و خوب با کلی مثال توضیح داده. برای منصوبات هم دیگه هر چی دم دستتون بود
    البته یک کتاب هم هست که مشترک کانون و مشاوران آموزش (هدف‌دار) هست که در زمینه‌ی ترجمه و درک مطلب هست. می‌تونید اون را هم تهیه کنید. اگر با متن‌‌ درک مطلب عربی مشکل دارید، آخر این کتاب کلی متن براتون داره. البته خصوصیت خوبش این هست که ترجمه را به شما نداده و بگه این هم جواب‌ها. تقریبا می‌شه گفت آموزش داده!

●● دین و زندگی ●●
    تست‌های سال‌های اخیر نشون می‌ده که حدود 70 درصد تست‌های دین‌ و زندگی مربوط به آیات یا احادیث کتاب‌ها هست. بنابراین عقل حکم می‌کنه که خیلی خوب روی آیات مسلط بشید! در این زمینه کتاب آیات و نکات گاج می‌تونه مفید باشه. تمام آیات را به همراه ترجمه و پیام‌ها جمع‌آوری کرده و همراهش هم تست داره.
    سایر تست‌ها هم بر‌می‌گرده به این‌که کتاب را خوب خونده باشید.
    کتاب تست هم زیاد هست توی بازار. کانون، گاج، مبتکران و ... . ولی تقریبا هیچ کدوم سبکش مثل کنکور نیست. من شخصا از کتاب سفید گاج خوشم نیومد. اصلا نمی‌ارزه که وقت بذاری این حجم کتاب را بررسی کنی. خود کتاب درسی را بخونی خیلی بهتر هست! حالا اگه وسواس داری و می‌خوای تست هم بزنی که مبادا چیزی از دستت در نرفته باشه، همون کتاب آبی کانون کفایت می‌کنه. تست‌های کنکور و آزاد و سنجش و تالیفی و آیات هم داره.
    در ضمن، آیات کتاب دوم دبیرستان نیاز به دقت بیشتری داره. به نظر من نکته خیز ترین (!) آیات دبیرستان همین کتاب دوم هست. معمولا تست‌های سخت آیات هم از این کتاب بوده! (البته به نظر من)

اما اگه شما هم دنبال این هستید که تست‌های سخت و مفهومی و خفن (!) دین و زندگی تمرین کنید، پیشنهاد می‌کنم کتاب کم‌حجم و مقوی دین و زندگی انتشارات خیلی سبز را بگیرید (البته این کتاب ذاتا برای ماه‌های نزدیک به کنکور هست و بهتره همون موقع ازش استفاده کنید!). باز تست‌های این کتاب سبکش به کنکور نزدیک‌تر هست (همه‌ی تست‌ها تالیفی هستند!). کتاب درسی را قورت داده باشید می‌تونید جواب بدید! البته اولش خلاصه درس به همراه آیات و نکات هم داره که می‌تونید برای دوران جمع‌بندی ازش استفاده کنید. این هم قسمتی از کتاب:
    کد:
    کتاب مشترک همگان و کانون هم ظاهرا کتاب خوبی هست. ولی من اطلاعی ازش ندارم (چون جدیدا منتشر شده).

●● زبان انگلیسی ●●
    در این زمینه که من حداقل کتاب بد ندیدم . گاج، کانون، مبتکران (شهاب اناری)، شب‌قره (کیاسالار) و ... همه از کتاب‌های خوب زبان هستند.

اما چند مورد هست که لازم می‌دونم بگم. اول اینکه خودتون را درگیر نکات گرامری فراتر از کتاب درسی نکنید. توی بعضی از کتاب‌ها (مثل آبی کانون) کلی نکته گرامر توضیح داده که خیلی‌هاش نه توی کنکور میاد نه تا حالا اومده!! تست‌های گرامر سوال‌های اخیر چیزای پیچیده و خارج از کتاب درسی نبوده. به همون قدر اکتفا کنید و خودتون را گیج نکنید!

دو هم اینکه همون‌طور که می‌دونید امسال سهم Reading و Cloze Test به 15 تا تست (یعنی 60 درصد) افزایش پیدا کرده. پس پیشنهاد می‌کنم که از همین اول سالی اگر مشکل دارید برطرف کنید. کتاب Reading و Cloze Test کانون می‌تونه در این زمینه به شما کمک کنه.

فقط به این نکته توجه کنید که ترجمه‌ی درک مطلب‌ها به شما هیچ کمکی نمی‌کنه. چون مسلما سرجلسه‌ی کنکور متنی به شما داده می‌شه که با بعضی از لغاتش آشنا نیستید و نمی‌تونید همه‌اش را ترجمه کنید. پس سعی کنید از همین اول سال بدون تکیه بر ترجمه کامل مسلط بشوید. اگر منظورم را متوجه نشدید پیشنهاد می‌کنم فایل زیر را که مربوط به کتاب کم‌حجم و مقوی زبان انگلیسی هست ببینید:
    کد:
    جنبه‌ی مثبت این کتاب این هست که حجم کمی داره و برای دوستانی که از زبان خوششون نمیاد و یا می‌خواهند با کسب کمترین زمان، بهترین نتیجه را بگیرند این کتاب را توصیه می‌کنم. گرامرها و لغت ها و چیزهای لازم دیگه توی این کتاب هست. اما برای کسانی که تست‌های سال‌های پیش را تمرین کرده‌اند این کتاب چندان مفید نخواهد بود. چون تمام تست‌های این کتاب مربوط به کنکور هست!!

انتشارات خیلی سبز هم بالاخره کتاب Reading خودش را منتشر کرد. قسمت‌های از کتاب را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    برای لغت هم یا جعبه‌ی لایتنر یا اگه حال و حوصله ندارید Tick8 گاج هم کفایت می‌کنه

●● مطلب کلی دروس عمومی ●●
    چیزی که واضح و مبرهن هست اینه که بچه‌ها اوایل سال توجه چندانی به دروس عمومی ندارند. این درست هست که در ابتدای سال سهم بیشتری برای دروس اختصاصی قائل باشید، اما توصیه می‌کنم که قسمت‌های مهم‌تر و پر تست تر (!) هر درس عمومی را از ابتدای سال کار کنید. بعضی‌هاش هم یکی دو ماهه نمی‌شه مسلط شد! مثلا:
    ادبیات: قرابت معنایی / عربی: ترجمه و درک مطلب / دین و زندگی: آیات و احادیث / زبان : Reading و Cloze Test

●● مشاوره و برنامه‌ریزی ●●
    اگر این نیاز را در خودتون احساس می‌کنید که نیاز به یک کتاب مشاوره‌ی کامل دارید، کتاب کنکورت را قورت بده انتشارات کتاب خیلی سبز می‌تونه به شما خیلی کمک کنه. از روز اول شروع کردن درس خوندن تا انتخاب رشته‌ی کنکور و استرس و سردرد و هزار جور چیز دیگه براتون مطلب داره. چیزای غلط هم من حداقل توش ندیدم و می‌شه بهش اعتماد کرد! دانلود قسمتی از کتاب:
    کد:
    برای دفتر برنامه‌ریزی هم دفتربرنامه‌ریزی قلم‌چی

احتمالا ادامه داشته باشه! ببخشید...!

محتوای مخفی: 3 
    و اما رسیدیم به دروس تخصصی ...
    برای هر کدوم من بودجه‌بندی 88 هم اضافه کردم که البته تقریبا هر سال همین روند را داره.

◄ تذکر: در زمینه‌ی کتاب تست سعی کنید همون کتاب‌هایی که با طبع شما سازگار هست را تهیه کنید. بعضی از بچه‌ها گاج را به کانون ترجیح می‌دهند و بعضی برعکس. سعی کنید همون چیزی که به نظرتون درست هست را ادامه بدهید. شاید تنها استثناء این موضوع شیمی هست که ... خودتون بخونید

●● ریاضیات ●●
    ریاضیات رشته‌ی ریاضی 55 تست هست که تعداد تست‌های هر مبحث در سال 88 به صورت زیر بوده:
    دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه: 23 تست
    هندسه‌ پایه: 8 تست
    هندسه تحلیلی: 8 تست
    آمار: 2 تست
    جبرواحتمال و ریاضیات گسسته: 14 تست

الف) ریاضیات پایه
    شامل تابع و مثلثات و تصاعد و لگاریتم هست. اگر مسلط هستید که خیلی خوب! اما شاید بشه گفت برای تسلط بر مثلثات باید بیشتر از بقیه وقت بگذارید. البته چون مبحث مثلثات توی قسمت‌های دیگه (مثل انتگرال یا فیزیک) کاربرد زیادی داره، اگر مسلط باشید خیلی به شما کمک می‌کنه. بقیه‌ی قسمت‌ها هم که آسون هست!
    ◄ آموزش: برای آموزش کتاب سبز کانون به نظر من کفایت می‌کنه.
    البته (به نظر من) اگر در قسمت مثلثات مشکل دارید و با کتاب کانون مشکلتون حل نشد، آخر کتاب دیفرانسیل سیدحسین سیدموسوی (3000 مسئله و ...) انتشارات مبتکران جلد اول یه فصل ویژه برای مثلثات داره که به زبان خیلی ساده همه چی را توضیح داده.
    ◄ تست: همون حرف‌هایی که اول گفتم!
    البته یه کتاب هم انتشارات رمزینه چاپ کرده که احتمالا باید کتاب خوبی باشه. (میشه جلد سوم کتاب!)
    قسمتی از این کتاب را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    ب) دیفرانسیل و حسابان
    ◄ آموزش: به نظرم بهترین کتاب در این زمینه، کتاب کلاس رمزینه هست. این کتاب همه چیز را کامل، ساده و بدون ابهام با کلی مثال آموزش داده. من وقتی کتاب را می‌خونم، واقعا احساس می‌کنم که مولف با تمام وجود وقت گذاشته و نوشته. همین‌جوری جزوه‌هاش را نزده بغل هم بشه کتاب! آدم بعضی از کتاب‌ها را می‌خونه کاملا درک می‌کنه که فقط دارند برای پول یه چیزی سر هم می‌کنند!! مثلا من شخصا توی دو تا مبحث حد و مشتق‌پذیری مشکل داشتم. هر کتابی هم می‌خوندم نمی‌فهمیدم! می‌دونستم این روش‌ها و نکته‌ها وجود داره، ولی وقتی پای استفاده پیش می‌اومد می‌لنگیدم. ولی وقتی این کتاب را خوندم مشکلم حل شد و فهمیدم اون‌ها ماهی‌گیری را یاد نمی‌دادند و خواسته یا ناخواسته کتاب‌هاشون رفع ابهام زیادی نیاز داره! این کتاب ظاهرا امسال یک جلدی شده و فقط برای دیفرانسیل (1) چاپ شده. احتمالا خوش‌شانس باشید و دیفرانسیل (2) هم تا مهر به دستتون برسه.
    این هم قسمتی از کتاب دیفرانسیل1 رمزینه:
    کد:
    ◄ تست: همون حرف‌هایی که اول گفتم!
    من باز کتاب تست رمزینه را ندیدم، ولی باید کتاب خوبی باشه. البته ظاهرا فقط برای دیفرانسیل (1) آماده شده.
    کتاب اندیشه فائق هم با چاپ‌های گذشته فرق کرده. من چند وقت پیش دیدم که یه کتاب خیلی بزرگ شده بود!

پ) هندسه پایه
    کتاب‌های سابق اندیشه‌سازان (مبتکران) که فکر کنم مولفش مهندس ابوالقاسمی بود را تهیه کنید. هم آموزش و هم تست داره.

ت) هندسه تحلیلی
    ◄ آموزش: در زمینه‌ی آموزش کانون یه کتاب داره که انصافا کتاب کاملی هست. کلی نکته‌ی تستی داره. مثلا برای محاسبه‌ی دترمینان و ماتریس الحاقی و ... هم نکته‌ی تستی مطرح کرده که کار خود مولف (پایافر) هست.
    البته من خودم با فصل دوم مشکل داشتم که از کتاب کلاس رمزینه استفاده کردم. به نظرم این فصل را خوب یاد داده بود. بقیه‌اش را نمی‌دونم!
    ◄ تست: کتاب‌های توی بازار اکثرا خوب هستند. گاج، کانون، مبتکران و ...

ث) آمار
    دو تا تست آسون مطرح می‌شه که وقتی تست‌های دیفرانسیل سخت باشه برای خودش نعمتی هست! از دستش ندید. یه روزه حله! گاج یا کانون بگیرید. هر کدوم با ذائقه‌ی شما جور در میاد!

ج) جبر و احتمال و ریاضیات گسسته
    ◄ آموزش: دو تا کتاب خوب در این زمینه هست. یکی رمزینه و یکی خوشخوان. البته فقط دقت کنید که یکی‌ را انتخاب کنید و تا آخر باهاش پیش برید. چون هر دو تا حجمش زیاده!
    رمزینه به زبان ساده و با اثبات و تشریح و ... مطالب را بیان کرده. اگر دبیر درست حسابی ندارید (که خودش هم بلد نیست!) و می‌خواهید به زبان خیلی ساده خودتون یاد بگیرید این کتاب به شما کمک می‌کنه. ولی اگر دبیرتون نسبتا خوب هست، احتمالا خواهید گفت که این کتاب توضیح واضحات و تکرار مکررات هست!
    اما کتاب خوشخوان نسبت به رمزینه اثبات و ... نداره و مطالب را زیاد کش‌دار نکرده. حق مطلب را ادا کرده و شما را درگیر مسائل جانبی نکرده. کلی هم تمرین تستی داره که مولف در چهار سطح رده بندی کرده. البته نظر مولف هست دیگه. شما همش را حل کنید! هر چند توی کنکور سوالات بسیار پیچیده (می‌شه سطح d) نمیاد. چون وقت‌گیر هست! آخر کتاب هم سوالات کنکور سراسری و آزاد را از سال 75 به بعد داره و یه جدولی هم هست آخرش که می‌تونید ببینید تست‌های کتاب با کنکور (از سال 84 که کتاب چاپ شده!) مشابهت زیادی (فکر کنم بالای 80 درصد) داره.
    قسمتی از کتاب رمزینه را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    من جمع‌بندی کردم براتون. خودتون بهتر می‌دونید. ولی پیشنهادم خوشخوان هست!
    ◄ تست: حرف خاصی ندارم! همون حرف‌های قبلی...!

●● فیزیک ●●
    بودجه بندی سوالات سال 88 که برای رشته‌ی ریاضی 45 تست هست.
    اول: 4 تست
    دوم: 5 تست
    سوم: 13 تست
    پیش‌دانشگاهی: 23 تست

الف) فیزیک پیش
    ◄ آموزش: یکی از بهترین کتاب‌های فعلی موجود، کتاب کلاس رمزینه هست. البته حجم کتاب فیزیک (1) اون یه خورده زیاد هست و نذارید برای بعدا. ولی سعی کنید دقیق بخونید و سریع از کنار مطالب رد نشید.
    این هم قسمتی از کتاب فیزیک1 پیش و فیزیک2 پیش:
    کد:
    کد:
    کتاب انتشارات فار هم یه نگاهی بکنید (من ندیدم!)
    ◄ تست: این‌جا کتاب آبی کانون خیلی خوب عمل کرده. به نظر من جزء بهترین کتاب‌های بازار هست.

ب) فیزیک پایه
    ◄ آموزش: اگر صرفا کتاب فیزیک سوم دبیرستان نیاز دارید، کتاب اندیشه سازان واقعا کتاب خوبی هست. هم اولش آموزش تقریبا کامل داده و هم تست‌های کنکور و تالیفی داره.
    اما اگر کل فیزیک پایه را خواستید، کتاب خوشخوان را تهیه کنید. هم مفهومی آموزش داده، هم مثال‌ها و تمرین‌های جالبی داره. این هم کتاب خیلی خوبی هست.
    ◄ تست: کتاب آبی کانون

●● شیمی ●●
    اول بد نیست بودجه بندی 35 تست شیمی سال 88 را ببینید:
    دوم: 11 تست
    سوم: 12 تست
    پیش: 12 تست

روندی که هر سال هم وجود داره اینه که حدود 65 درصد تست‌های مربوط به سال دوم و سوم هست. پس اگر مشکلی دارید، پیشنهاد می‌کنم تابستون حل کنید تا با خیال راحت 12 تا تست شیمی پیش هم جواب بدید!
    قطعا بهترین کتاب شیمی، کتاب‌های مهندس بهمن بازرگانی هست که انتشارات مبتکران چاپ می‌کنه الان! چه آموزش چه تست.

فقط حواستون را جمع کنید. کل شیمی مهندس بازرگانی 8 تا کتاب هست (4 تا آموزش/4 تا تست). اگر می‌بینید مشکل اساسی دارید برید سراغ کتاب‌های آموزش. چون نمی‌تونید واقعا توی یک فرصت کم این 8 تا را کامل بخونید. سعی کنید کتاب آموزش را در حد نیاز تهیه کنید و در عوض کتاب‌های درسی را خط به خط حفظ کنید!
    یه مورد دیگه این‌که شیمی پیش (2) یه خورده از سایر مباحث دشوارتر هست (از الان نمی‌خوام شما را بترسونم! گفتم شاید یکی این پست را اواخر سال بخونه!) در این مورد مستحب هست که کتاب آموزش را تهیه کنید. انقدر عالی توضیح داده که حرف نداره!

5. 2 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به دوستان !!! ..

این 3 پست رو یادم نیست چطور پیدا کردم ولی توضیحات جالبی داده !!! .... با توجه که مربوط به تقریبا 1 سال پیش هست ... نظر دوستان راجع به کتاب های پیشنهادی چیه ؟! .... + اگر نویسنده پست هم این مطلب رو میخونن لطفا نظراتشون رو بگن !!! ... لطفا فقط راجع به آموزشی ها نظر بدین .....

پ.ن: برای سال بعد میخوام ... فقط پیش دانشگاهی ... پایه ها رو در نظر نگیرین !!!

ممنون

محتوای مخفی: ! 

محتوای مخفی: 2 

سلام
    نویسنده بعد از این همه حرف، باز هم نظر بده؟!
    فقط یادآوری کنم که توی این مدت کتاب‌های جدیدی هم چاپ شده که من اشاره نکردم یا ندیدم. انشاالله بعد از کنکور 89 با کمک دوستان، این پست‌ها را آپدیت می‌کنیم

7. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترین کتاب کتابیه که خودت بش اعتماد داشته باشی و باش راحت باشی تا بتونی کامل باش پیش بری . گاج و مبتکران و قلمچیش با خودته .
    شما تجربی هستی ؟ مدرستون چیه ؟
    بله تجربیم مدرسه فرزانگان (سمپاد)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

کسی نبود به من عاجز کمک کنه؟؟!!!
    خوب حتما خودت میدونی که بدون معلم سخته و ... خلاصه من دیگه سراغ حواشی نمیرم(مثلا برو مدرسه اشتباه نکن و ...!!!) تو یه سری کتاب واسه پیش ریاضی نیاز داری که بدون معلم پیش با بهترین نتیجه پاس کنی اگه درسته جوابتو پایین میدم
    اینا آموزشی هستن
    کتاب کلاس دیفرانسیل 1 و 2 رمزینه (دو جلد!)
    کتاب کلاس هندسه تحلیلی رمزینه (اگه بیشتر جنبه تستی میخوای فار هم خوبه رمزینه هم واسه امتحانات جواب میده هم کنکور!)
    کتاب کلاس ریاضیات گسسته رمزینه (اگه بیشتر جنبه تستی میخوای فار بگیر)
    شیمی پیش 1 و 2 مبتکران مهندس بهمن بازرگان
    فیزیک پیش انتشارات فار
    معارف همگامان
    ادبیات پیش رمزینه
    خوب به احتمال زیاد سال بعد پیش هم تو کنکور تاثیر میدن با این کتابا تو امتحانات بهترین نتیجه رو میگیری فقط کافیه یه هفته مونده به امتحانات سوالات 3 - 4 سال پیش همون درسو بزنی تا با بهترین نمره قبول شی واسه کنکور هم همین کتابا عالیه
    مطمئنم تا به حال زیاد کتاب نگرفتی که عاشق انتشارات گاج شدی اگه کتابای گاج داری مثلا تحلیلی لازم نیست عوضش کنی چون مولفش همونیه که تو رمزینه هست فقط یه خورده(خیلی کوچولو!!) سطحش بالاتره همین ولی بقیه کتابا همشون عالین

10. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دوتا سوال دارم
    اول این که زبان فارسی خیلی سبز دارم و املا کلک به نظرتون عوضش کنم دریافت بگیرم ؟
    دوم این خیلی سبز هندسه ی .... رو کسی ندیده !!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    نویسنده بعد از این همه حرف، باز هم نظر بده؟!
    فقط یادآوری کنم که توی این مدت کتاب‌های جدیدی هم چاپ شده که من اشاره نکردم یا ندیدم. انشاالله بعد از کنکور 89 با کمک دوستان، این پست‌ها را آپدیت می‌کنیم
    ! ... یعنی نظرتون اصلا عوض نشده /؟! ....
    مرسی !

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

خب یه لیست از کتاب هایی که اسماشون رو شنیدم ( یا دیدم! ) اینجا قرار میدم ... لطفا راجع به این لیست نظر بدین !!!

شماره 1 انتخاب فعلی من از بین موارد موجود هست .... بقیه شماره ها مخلوط هستن و ترتیب خاصی ندارن !
    علامت ؟ در شماره 1 یعنی هنوز انتخابی نکردم ! ...
    علامت ؟ در شماره آخر یعنی پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟!

پ.ن: من فقط دنبال آموزشی هستم !!!
    پ.ن2: لطفا سریع تر جواب بدین چون فردا میخوام برم نمایشگاه اینا رو ببینم !!!!
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    ادبیات

توضیح خط به خط کتاب:

1. ؟
    2. کلک معلم (ساجدی)
    3. گاج
    4. رمزینه
    5. ؟

املا و لغت
    1. دریافت ( سبطی)
    2. کلک معلم
    3. ؟

زبان فارسی
    1. دریافت ( سبطی) – 2 جلد
    2. کانون و همگامان
    3. رمزینه
    4. مبتکران
    5. ؟

تاریخ ادبیات
    1. ؟
    2. تب کنکور کلک معلم
    3. رمزینه
    4. موضوعی گاج
    5. تخته سیاه
    6. ؟

آرایه های ادبی
    1. ؟
    2. کلک معلم
    3. مبتکران (آرایه‌های ادبی به زبان تصویر )
    4. ؟

قرابت معنایی
    1. دریافت (تناسب مفهومی و قرابت معنایی ) ( سبطی)
    2. کلک معلم
    3. ؟

عربی
    1. مبتکران ( عربی به زبان ساده )
    2. رمزینه ( عربی جامع )
    3. ؟

دین و زندگی
    1. آیات و نکات گاج
    2. ؟

زبان انگلیسی

Reading
    1. ؟
    2. خیلی سبز
    3. مبتکران ( شهاب اناری )

بررسی کتاب ( زبان انگلیسی پیش )
    1. ؟
    2.گاج
    3. ؟

دیفرانسیل
    1. رمزینه ( مهربان )
    2. گاج
    3. ؟

هندسه تحلیلی
    1. ؟
    2. رمزینه
    3. گاج
    4. کانون!

گسسته
    1. رمزینه
    2. گاج
    3. خوشخوان

فیزیک پیش
    1. رمزینه
    2. ؟

شیمی پیش
    1. مبتکران (بازرگانی )
    2. رمزینه
    3. ؟؟؟

+
    فیزیک پایه ؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    Last edited by Haniiii; 11-05-2010 at 08:28.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[/QUOTE]SIZE=2]ادبیات[/SIZE]

توضیح خط به خط کتاب:

1. ؟
    2. کلک معلم (ساجدی)
    3. گاج
    4. رمزینه
    5. ؟[/QUOTE]
    من که نظری ندارم

[/QUOTE]B] املا و لغت[/B]
    1. دریافت ( سبطحی)
    2. کلک معلم
    3. ؟[/QUOTE]
    عالیه

[/QUOTE]زبان فارسی
    1. دریافت ( سبطحی) – 2 جلد
    2. کانون و همگامان
    3. رمزینه
    4. مبتکران
    5. ؟[/QUOTE]
    همگامان خوبه دریافت هم به اعتبار سبطی خوبه (سبطحی چیه گفتی)

[/QUOTE] تاریخ ادبیات
    1. ؟
    2. تب کنکور کلک معلم
    3. رمزینه
    4. موضوعی گاج
    5. تخته سیاه
    6. ؟ [/QUOTE]
    تخته سیاه کاریکاتوریه ولی کلک عکسشونه بقیه رو هم نمی دونم ولی اون دوتا که گفتم رو از سایتشون دان کن ببین کدومشون خوبتره

[/QUOTE]آرایه های ادبی
    1. ؟
    2. کلک معلم
    3. مبتکران (آرایه‌های ادبی به زبان تصویر )
    4. ؟[/QUOTE]
    من کلک دارم خوبه اون یکی هم نظری ندارم

[/QUOTE] قرابت معنایی
    1. دریافت (تناسب مفهومی و قرابت معنایی ) ( سبطحی)
    2. کلک معلم
    3. ؟ [/QUOTE]
    همین عالیه

[/QUOTE]عربی
    1. مبتکران ( عربی به زبان ساده )
    2. رمزینه ( عربی جامع )
    3. ؟ [/QUOTE]
    هیچ نظری ندارم ولی شاید گاج سفید خوب باشه ولی خودم ندیدم خیلی سبز هم خیلی فوت و فن رو تحویل گرفته

[[/QUOTE]B] دین و زندگی[/B]
    1. آیات و نکات گاج
    2. ؟ [/QUOTE]
    همگامان--آیات و نکات که کمه

[[/QUOTE]B] زبان انگلیسی[/B]

Reading
    1. ؟
    2. خیلی سبز
    3. مبتکران ( شهاب اناری )[/QUOTE]
    احتمالا هر 2 خوبن

[/QUOTE] بررسی کتاب ( زبان انگلیسی پیش )
    1. ؟
    2.گاج
    3. ؟[/QUOTE]
    نظری ندارم

[/QUOTE]دیفرانسیل
    1. رمزینه ( مهربان )
    2. گاج
    3. ؟[/QUOTE]
    اگه دندون رو جیگر بزاری احتمالا هم خیلی سبز و هم فار چاپ می کنن

[/QUOTE] هندسه تحلیلی
    1. ؟
    2. رمزینه
    3. گاج
    4. کانون![/QUOTE]
    فار ولی اگر کانون گرفتی تالیف پایافر چون کانون 3 تا جداگانه داره

[/QUOTE]گسسته
    1. رمزینه
    2. گاج
    3. خوشخوان[/QUOTE]
    خوشخوان

[/QUOTE] فیزیک پیش
    1. رمزینه
    2. ؟[/QUOTE]
    خوبه ولی فار هم خوبه

[/QUOTE] شیمی پیش
    1. مبتکران (بازرگانی )
    2. رمزینه
    3. ؟؟؟ [/QUOTE]
    من که رمزینه بسم بود پیش 1 ولی پیش 2 فار گرفتم بنظرم هر دو رو فار بگیر

[/QUOTE]+
    فیزیک پایه ؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=[/QUOTE]
    رمزینه
    Last edited by saeed atletico; 11-05-2010 at 08:35.

14. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همگامان خوبه دریافت هم به اعتبار سبطی خوبه (سبطحی چیه گفتی)
    باور میکنین تا حالا سبطی رو سبطحی میخوندم !!! ... نمیدونم ح رو چطوری .... ؟!!!!

مرسی بابت نظراتت ...
    Last edited by Haniiii; 11-05-2010 at 08:49.

16. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •