کسی میدونه چرا سایت شرکت خرابه؟من از کجا بفهمم که چه قدر حجم دارم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کسی میدونه چرا سایت شرکت خرابه؟من از کجا بفهمم که چه قدر حجم دارم؟
از طریق سایت زیر در بخش خدمات اینترنت > اینترنت پر سرعت> و کلیک روی اون سرویسی که دارین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش خرابه.میترسم دیشب هر چی دانلود کرده باشم رایگان نبوده باشه.یک دفعه ازم حجم کم نکنه!؟
سلام
دوستان نظرتان در مورد پارس آنلاین چیه؟ من امروز سرویسم تمامه و دیگه از نداشتن شبانه و پینگ بالا خسته شدم! سرعت شبانه و پینگش بهتره یا نه؟
من هم صبح که از توی اداره خدمت شما جواب دادم و هم الان که منزل هستم سایتش رو چک کردم مشکلی نداشت و بالا میاد. میشه بگی دقیقا مشکل سایتش که می گی چیه؟!
ظاهرا بستگی به مرکزی داره که توش هستین. البته این نکته نه تنها درباره پارس آن لاین بلکه راجع به همه سرویس دهنده حاکم هست. به نظر من اگر توی منطقه پوشش دهی خوب وایمکس هستی، وایمکس بگیر. من تازه گرفتم و خدا رو شکر که فعلا راضی ام.![]()
همه ی سایت ها را باز میکنه الا سایت اسیا تک.
من که باز متوجه نشدم دقیقا مشکل شما چیه. چون پرسیده بودم لطفا دقیق بگید چه مشکلی داره. منظورم اینکه چه پیغامی می ده. اما در کل اگر از طرف خودتون مطمئن هستید و احیانا توسط نرم افزار خاصی مانند فایروال نبستینش پیشنهاد می کنم یه تماس با پشتیبانیش بگیرید.
موفق باشید.![]()
سرویس 1 مگ من که روی 2 مگ بسته شده بود الان چند روزه که روی 1 مگ بسته شده. دوستان دیگه که 1 مگ دارن هم همینطور شده واسشون؟
پریروز اسیاتک sms زده که از ششم یعنی امروز سرویس شما به علت ارتقای فنی !!! 48 ساعت دچار اختلال خواهد شد از صبح دیگه چراغ adsl روشن نمیشه خوب میگفتین قطع میشه دیگه
ارتقای فنی نمیدونیم چی هست حالا
512 با ترافیک 20 گیگ :
یادش بخیر یه موقعی ماهی 13 تومن میدادم الان دیگه زیر 45 تومن راه نداره ولی نوع کاربریم تغییر نکرده.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)