سلام
شما از منوي Messenger گزينه preference رو انتخاب كن و از سمت چپ appearance رو بزن و اونجا مشخصه بايد چيكار كني
سلام
شما از منوي Messenger گزينه preference رو انتخاب كن و از سمت چپ appearance رو بزن و اونجا مشخصه بايد چيكار كني
ممنون .![]()
چرا من نمیتونم لاگین کنم ؟! میگه :
There was a problem signign to Yahoo!messenger
Plz try again a bit later
این ارور رو برای آی دی : jam.fan میده اما برای آی دی بدون نقطه ام که قدیمی هست مشکلی نداره و لاگین میشه !
مسنجرم هم 9 هست ...
آوه یه مشکل جدید .... وقتی یه نفر بهم PM میده یاهو Don't Send میده خارج میشه ...
سلام . من ياهو مسنجر 9 رو تازه گرفتم . اما هر وقت كامپيوتر روشن ميشه اينم مياد سمت راست مانيتور . از استارت آپ غير فعالش كردم اما فايده نداشت . بازم اومد . به خاطر همين دوباره ياهو مسنجر قديمي رو دارم استفاده ميكنم . راهي هست ديگه تو استارت آپ نياد بالا ؟
سلام من چند روز پیش ویندوز عوض کردم....و یاهو 9 ریختم از اون روز برای لاگین شدن 50 بار باید تلاش کنم تا یکیش بگیر..اولش فکر کردم از یاهو هستش پاکش کردم و یاهو 8 ریختم ولی مشکل لاگین شدن دارم... از سرعتم هم نمیتونه باشه چون من دی اس ال دارم و سرعتشم عالیه.........حالا هرکی میتونه کمکم کنه....
ممنونم...
سلام
از گزينه prefernces برو تو گزينه general اونجا كه رفتي اولين گزينه كه نوشته automatically starts yahoo! messenger تيكش رو بردار بعد apply و ok رو بزن![]()
از همه ی کسانی که تو این تاپیک فعالیت می کنند ممنونم
خسته نباشید![]()
سلام..من دیروز به گفته یکی از دوستام به این سایت رفتم
که در مورد یاهو مسنجره..ولی وقتی برنامه اشو دانلود کردم نود 32 جزو یکی از تروجان های خطرناتک محسوبش کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم ببینم نظر شما چیه؟..این برنامه ادعاهای زیادی در بازه یاهو مسنجر داره که به نظرم خیلی هم نباید بهش اطمینان کنیم ..؟درسته؟
ممنون .
منم اين مشكلو داشتم . يه پسورد ديگه جاي مال من نوشته ميشه و وقتي كه لاگين ميخوام بشم ميگه پسورد غلطه .سلام من چند روز پیش ویندوز عوض کردم....و یاهو 9 ریختم از اون روز برای لاگین شدن 50 بار باید تلاش کنم تا یکیش بگیر..اولش فکر کردم از یاهو هستش پاکش کردم و یاهو 8 ریختم ولی مشکل لاگین شدن دارم... از سرعتم هم نمیتونه باشه چون من دی اس ال دارم و سرعتشم عالیه.........حالا هرکی میتونه کمکم کنه....
ممنونم..
اگه مال شمام همينطوريه و پسورد رو دوباره وارد مي كني . همينطوري بدون وارد كردن پسورد مجدد برو امكان داره درست بشه . منم همين كارو كردم . اينترنتتونم كه ماشاالله دي اس اله و از اين لحاظ مشكلي نداري .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)