تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 1081 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بینید همه چیز درسته تاریخ کی و تنظیمات سرور ارور هم نمیده فقط عجیب اینجاست که از پوشه 44 مگی فقط 3 مگ رو به عنوان اپدیت قبول میکنه و میگه اوت اپدیت من موندم چرا یکدفعه اینجوری شد من همیشه از این پوشه اپدیت میکردم و مشکلی هم نبود فقط میدونم از وقتی که ویندوز قبلیم را به تاریخ عقب تر ریستور کردم اینجوری شد دیگه والله موندم نه دیگه میتونم همه اپدیتهارو دوباره بگیرم ولی باید برم سراغ یه انتی دیگه که حجم اپدیتهاش سبک با شه نمیدونم

برای مشکل ما دوستان راه حلی ندارن . در ضمن اون دوستانی که از kis 2009 پوشه اپدیت تا امروز دارن میشه
    اون پوشه برا دانلود بزارید .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام من آنتی ویروس کسپر اسکای 2006 رو دارم اگه آپدیتش کنم تمام امکانات 2009 رو پیدا میکنه ؟؟
    و اینکه اگه فایل آپدیت رو از یه جای دیگه بگیرم می تونم بیارم آپدیتش کنم ؟ چطوری ؟ کجا باید بریزمش ؟
    دوست عزيز چنين چيزي امكان نداره.شما بايد نسخه 2009 اين محصول را تهيه و در صورت تمايل استفاده كنيد.
    در مورد آپديت دستي نيز در پست اول راهنماي كامل آن همراه با تصوير قرار داده شده است.

سلام دوستان
    یکی از دوستام سیستمشو داده بیرون واسش کاسپر ریختن. وقتی میاد آپ دیت کنه این پیغامو میده:

Apply Exsiting License key

حالا باید چی کار کنه؟
    در تاپيك مروط به كرك و سريال كاسپر اين سوال را پرسيده بوديد كه پاسخ دادم.لطفا پاسخ را از آن تاپيك مطالعه بفرماييد.

بینید همه چیز درسته تاریخ کی و تنظیمات سرور ارور هم نمیده فقط عجیب اینجاست که از پوشه 44 مگی فقط 3 مگ رو به عنوان اپدیت قبول میکنه و میگه اوت اپدیت من موندم چرا یکدفعه اینجوری شد من همیشه از این پوشه اپدیت میکردم و مشکلی هم نبود فقط میدونم از وقتی که ویندوز قبلیم را به تاریخ عقب تر ریستور کردم اینجوری شد دیگه والله موندم نه دیگه میتونم همه اپدیتهارو دوباره بگیرم ولی باید برم سراغ یه انتی دیگه که حجم اپدیتهاش سبک با شه نمیدونم

برای مشکل ما دوستان راه حلی ندارن . در ضمن اون دوستانی که از kis 2009 پوشه اپدیت تا امروز دارن میشه
    احتمال اينكه مشكل مربوط به همان Restore كردن سيستم باشه هست.اگر آپديت نميشه فكر نميكنم كار خاصي بشه كرد مگر اينكه از اول آپديت كنيد.
    در مورد آپلود كردن آپديتهاي KIS2009 بايد عرض كنم كه حجمي در حدود 70MB داره.

3. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

اول اين که هميشه نبايد حجم آپديتی که شما دارين دقيقاً به محصول انتقال پيدا کنه...چون نصف بيشتر اون پوشه پشتيبانی که شما درست ميکنيد فايل های مورد نياز برای انتقال هست، نه خود آپديت و اين طبيعی هست که از حجم مثلاً 40 مگ بيش از مثلاً 5/6 مگ آپديت نشه، و اين مورد برای محصولات جديد تر کم تر هست مثلاً اگر شما ورژن 8.0.0.357 داشته باشين حجم آپديت دريافتی بيشتر از محصول ورژن 8.0.0.506 هست...
    مورد دوم اين که شما وقتی پوشه پشتيبانی رو درست ميکنيد آپديت های تا همون لحظه به پوشه انتقال پيدا ميکنه، و اگر اون پوشه رو مثلاً 5/6 روز بعد به يک محصول تازه نصب آپديت نشده انتقال بدين، باز اخطار آپديت به شما ميده، چون اون پوشه آپديت هاش از تاريخ نصب محصول قبل تر هست...
    در مورد دريافت اين پوشه پشتيبان، ميتونيد از برنامه اي که در پست زير معرفی کردم استفاده کنيد، اين برنامه به شما کمک ميکنه که آپديت های هرکدوم از محصولات کسپرسکی رو که ميخواهيد دريافت کنيد، اگر باز به پوشه پشتيبان نياز داشتين بگين تا پوشه آپديت های خودم رو برای شما آپلود کنم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من آخرین ورژن کسپر kis8.0.0.506en.exe و kav8.0.0.506en.exe رو دانلود کردم.
    kav رو نصب کردم. ولی وقتی میخوام kis رو نصب کنم این پیغام رو میده که عکسشو گذاشتم. حتی کسپر رو بستم و سرویسشم استاپ کردم ولی باز همین ارور رو داد. مشکل از چیه؟ یعنی نمیشه هم زمان اینارو نصب کرد؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیمان جان در پست زیر تفاوت این دو محصول عنوان شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نصب همزمان این دو محصول نه تنها به امنیت سیستم کمک نمیکنه بلکه سبب ضعف سیستم میشه

بخاطر همین خود کسپرسکی پیش از نصب ، سیستم رو چک میکنه که محصول دیگری که سبب اخلال در کارش بشه وجود نداشته باشه

شما باید بین KAV یا KIS یکی را انتخاب کنید ( البته KIS بدلیل داشتن گارد کاملتر قدرتمندتره )

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در خصوص لينك دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر مدتي است كه كاربران به هنگام دانلود نسخه Trial محصولات كاسپر از لينك زير به صفحه جديدي هدايت ميشوند كه بايد ادرس ايميل و...وارد نمايند تا لينك دانلود به آدرس ايميل آنها ارسال شود و شايد اين مورد براي كاربراني كه قصد دارند از محصولات كاسپر استفاده كنند چندان خوشايند نباشه.

آدرس دانلود نسخه Trial محصولات كاسپر:

کد:
    وقتي كاربران به لينك بالا ميروند جهت دانلود نسخه آزمايشي به لينك زير هدايت ميشدند كه بايد مشخصات ايميل و... وارد ميكردند تا لينك دانلود براي آنها ايميل شود:

کد:

از اين پس دوستان براي دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر از طريق لينكهاي زير اقدام كنند:

براي دانلود آخرين نسخه Kaspersky Internet Security:

کد:
    ************************************************** **

براي دانلود آخرين نسخه Kaspersky AntiVirus:

کد:

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من این محصول 2009 رو میزیم به نظر من اینترنت من به مشکل میخوره اولش کار میکنه ولی بعد یه مدتی اینترنت قطع و وصل میشه صفحات وب رو نمیاره ولی اینترنت دانلود منیجر کار میکنه میخواستم ببینم چطوری باید نصب کنیم ؟؟؟ گزینه های مربوط به اینترنت چطوریه؟؟؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من این محصول 2009 رو میزیم به نظر من اینترنت من به مشکل میخوره اولش کار میکنه ولی بعد یه مدتی اینترنت قطع و وصل میشه صفحات وب رو نمیاره ولی اینترنت دانلود منیجر کار میکنه میخواستم ببینم چطوری باید نصب کنیم ؟؟؟ گزینه های مربوط به اینترنت چطوریه؟؟؟
    از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

آیا با مرورگر خاصی مشکل دارید یا تمام مرورگرها اینگونه اند ؟

11. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

آیا با مرورگر خاصی مشکل دارید یا تمام مرورگرها اینگونه اند ؟
    از نسخه Kaspersky Internet Security2009V8.0.0.454+serialsByStonyHeart استفاده میکنم البته الان اصلا هیچ نرم افزار امنیتی ندارم الان نریختم گفتم دوباره بریزم معلوم میشه از اینه. مرورگر internet Explorer , netscape دارم که با دو تا هم اینجوری میشه . حالا بگین از چی استفاده کنم ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول اين که هميشه نبايد حجم آپديتی که شما دارين دقيقاً به محصول انتقال پيدا کنه...چون نصف بيشتر اون پوشه پشتيبانی که شما درست ميکنيد فايل های مورد نياز برای انتقال هست، نه خود آپديت و اين طبيعی هست که از حجم مثلاً 40 مگ بيش از مثلاً 5/6 مگ آپديت نشه، و اين مورد برای محصولات جديد تر کم تر هست مثلاً اگر شما ورژن 8.0.0.357 داشته باشين حجم آپديت دريافتی بيشتر از محصول ورژن 8.0.0.506 هست...
    مورد دوم اين که شما وقتی پوشه پشتيبانی رو درست ميکنيد آپديت های تا همون لحظه به پوشه انتقال پيدا ميکنه، و اگر اون پوشه رو مثلاً 5/6 روز بعد به يک محصول تازه نصب آپديت نشده انتقال بدين، باز اخطار آپديت به شما ميده، چون اون پوشه آپديت هاش از تاريخ نصب محصول قبل تر هست...
    در مورد دريافت اين پوشه پشتيبان، ميتونيد از برنامه اي که در پست زير معرفی کردم استفاده کنيد، اين برنامه به شما کمک ميکنه که آپديت های هرکدوم از محصولات کسپرسکی رو که ميخواهيد دريافت کنيد، اگر باز به پوشه پشتيبان نياز داشتين بگين تا پوشه آپديت های خودم رو برای شما آپلود کنم...

کد:
    ممنون از جواب شما در مورد اولی که فرمودید حق با شماست اما با پوشه اپدیت بار اخر که اقدام به اپدیت کردم 17 مگ سایز زد . که بعد با سرور کاسپر به طور انلاین 4مگ به این اپدیت افزوده شد و عجیب اینکه اپدیت کامل
    شد در صورتیکه من منتظر بودم بالای 20 مگ دانلود کند که نفهمیدم چه شد و برام جای سوال باقی ماند
    جالب اینکه حجم پوشه اپدیتی که جدیدا جایی جدا از پوشه قبلی ساختمش به 66 مگ رسید.
    مورد دوم بین تاریخ نصب پوشه و تاریخ دریافت اپدیتها حتی یک روز هم فاصله نیفتاده بود . در کل من بارها اقدام به اپ کردن با پوشه کردم یکبار 3مگ حجم میزد یه بار 5 یه بار حتی 10 کیلو تا این اخر 17 تا شد. باز هم ممنونم فعلا که اپدیتهام کامله و به قول کاسپر protected هستم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •