آقا دستت طلا روی 500 بود گذاشتم 502 درست شد.![]()
آقا دستت طلا روی 500 بود گذاشتم 502 درست شد.![]()
دوستان گل....بهترین رام رسمی سونی اریکسون و اخریش چیه و از کجا بگیرم...ریسک خراب شدن گوسی هست؟
yek dastgah Xperia X1 ba ram e 4GB + Garmin software +Tehran map
420/000T
dar soorate niaz be id [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PM bedid
حسام ازت بعيده
من فكر ميكردم خيلي وارد تر باشي
اول بگو گوشيو hard spl كردي ؟
بچه ها گوشي من از گارانتي برگشت
فقط قاب قسمت پائين را با 15 تومن تعويض كردند
و هزينه پست ارسالي از تهران به تبريز را كه 5 تومنه خودشون دادند
در ضمن گفتند قاب تعويض شده اگه از اون قسمت كه قبلا ترك برداشته بود، ترك برداره بدون هزينه تعويضش ميكنند ....
اين مطلب يه چيز زا ثابت ميكنه
يكي اينكه با خاطر اين تضمين من حاضر به پرداخت هزينه شدم چون بعدا اگه موردي پيش بياد بدون هزينه تعويش ميكنند
و دوم اينكه اگه قاب تعويضي مثل قابهاي قبلي بود هيچوقت تضمينش نميكردند
ميگفت كه اين قاب اصلاح شده قاب اصلي هست
پس به نتيجه ميرسيم كه در گوشيهاي جديد اين مشكلات برطرف شده ...
سلام به همه ی دوستان
اول اینکه آیا برنامه ای هست که بشه با بلوتوث وسایل خانگی و برقی رو با گوشی کنترل کرد اخه یادمه یکی از فامیلامون یه گوشی samsung i300 داشت که باهاش از فواصل چند متری تلویزیون رو خاموش و روشن میکرد و از این کارا و کلی هم حال میکرد و هم حال گیری(چون به دلایلی نمیتونم از خودش سوال کنم اومدم اینجا پرسیدم)
دوم اینکه این این پنل media xperience حال گیری میکنه بعضی از موزیک ها رو با ویندوز مدیا پلیر بالا میاره و بعضی ها رو خودش و بعضی از موزیک ها رو اصلآ اجازه ی شروع بهشون نمیده یعنی همین که میخواد شروع بشه دوباره برمیگرده و نمیذاره داستان چیه؟
راستی اصلآ یه پلیر خوب جز core player که محیط گرافیکی زیبایی داشته باشه (مثل همون پنل media xperience ) رو کسی سراغ داره؟؟؟
راستش تو فروم xda دیدم چقدر رم هست و معلوم نبود کدوم مال فابریک سونی اریکسونه...همشون دستکاری شده بود....
درمورد ریست سخت افزاری هم بگم نه...hard spl همون ریست کلی گوشی به تنظیمات کارخانست دیگه....
2تا دکمه هاش و اون دکمه ریست رو همزمان فشار میدیم...؟
تو زمینه نصب رام وارد نیستم چون هنوز نرفتم سراغش...ولی اولین رامو بریزم همه رامارو شروع میکنم تست کردن...
Last edited by hesamkowsar; 19-07-2009 at 17:29.
برای کنترل تلویزیون اینا برنامه هایی هست اما پاک پی سی میخواد که درگاه مادون قرمز داشته باشه...(ir)..
برنامه پخش موزیک هم pocket music و برنامه پخش تصویر core player پیشنهاد میکنم
از کجا تهران سفارش دادی...؟چون من قاب فابریک x1 رو ندیدم...
اینم در مورد قاب گوشی.......پس قاب جدید قدیم داریم :
ولی مال من که جزو اولین سری ها هست هیچ مشکلی نداره...شاید شانس خوبمه...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)