شما يه عكس از كادر page setup بذاريد
شما يه عكس از كادر page setup بذاريد
اگه دوست داريد يك قسمت از فايلتون رو بذاريد و دقيقا بگيد كه چي ميخوايد باشه و چي نباشه
چون نميشه كه text to display اصلا نباشه
اين مورد يا بايد اجبارا شبيه لينك باشه يا اينكه يه متن دلخواه باشه
سلام
دوست من لطفا با دقت توجه کنید :
من این فایل هارو دارم !
اینها وقتی بر رویشان کلیک میکنیم میروند به به Url درسته که صفحه دانلود باز میشه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال من بیش از 2000 تا از این نوع لینک ها رو دارم که باید بدم به کسی که واسم دانلود کنه ! واسه اینکه بدیم به برنامه دانلود منیجر بایستی url های اینارو در بیارم و تو یه فایل تکست قرار بدم !
اگر بخواهم بر روی هر یک از این هاپیرلینک ها کلیک کنم و با گزینه edit hyperlink ها رو text ها رو حذف کنم خیلی وقتم میگیره ؟ به نظر شما بهترین راه حل چیه که بتونم کلیه url هارو خارج کنم در بهترین و کمترین زمان ! منتظرم متشکرم
همیشه
موقع باز کردن هرگونه فایل word
حتی از اینجا : all programs / microsoft office / Microsoft Office Word 2003
![]()
نه من فقط Word 2007 رو نصب کردم چون به بقیه ش احتیاج ندارم .
برای تنظيم فاصله از بالا و پايين صفحه و همينطور فاصله از چپ و راست صفحه به سانتی متر کجاي word2007 بايد برم؟
اگه فايلتون به همين صورت كه دادي هست كه با يه جايگزيني ساده ميشه كدهاي [url] رو حذف كرد به اين صورت كه متن رو در محيط وزد باز ميكنيد و بعد با CTRL+H در كادر اول همون [url] و در كادر دوم خالي نوشته ميشه و جايگزين
اگه هم منظورتون چيز ديگه اي هست كه من متوجه نشدم
خواستيد دوباره واضح تر بيان كنيد
و البته قسمتي از فايل رو بذاريد
نه قسمتي از متن فايل
من احتمال ميدم كه يه فايل آلوده يا ناقص به پوشه اي از آفيس كه نگهدارنده فايلهاي مبنايي آفيس هست نفوذ كرده و جايگزين شده
شما به مسير زير بريد و يه عكس از اون پوشه برا من بذاريد
البته در حالتيكه همه فايلهاي مخفي و غيره رو نشون بده
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\Templates
البته هنگام نصب قسمتي هست كه ميشه تعييد كرد كه آيا feature هاي آفيس نصب بشه يا نه
گمونم در قسمتي كه داره نصب شروع ميشه و در تنظيماتش در تب installation Option باشه
شما بايد در اونجا روي مثلث كوچيك كنار گزينه هاي office shared feature و office tools كليك كرده و گزينه دوم يعني run all from my computer رو انتخاب كنيد
البته الان هم با گذاشتن سي دي آفيس ميشه همين كارو كرد و نيازي به نصب مجدد نيست
و با گذاشتن سي دي ميشه از گزينه add or remove feature استفاده كرد و به اون قسمتي كه گفتم رسيد
از سربرگ page layout و دكمه margin استفاده كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)