فکر کنم این دیگه قسمت اخرش بود و تمام شد. اینم از اسپین آف. خوب بودعادت کرده بودیم تو این سالها به دیدن ناروتو. دمش گرم کیشیموتو ما که پول ندادیم برای خرید مانگاهاش
ولی انصافا خیلی زحمت کشید دستش درد نکنه
فکر کنم این دیگه قسمت اخرش بود و تمام شد. اینم از اسپین آف. خوب بودعادت کرده بودیم تو این سالها به دیدن ناروتو. دمش گرم کیشیموتو ما که پول ندادیم برای خرید مانگاهاش
ولی انصافا خیلی زحمت کشید دستش درد نکنه
چقدر بي معني !!!!! اون يارو فرار كرد چي شد؟ همين ؟!!!!! نهههههههه من ناروتو ميخوام![]()
چقدر بي معني !!!!! اون يارو فرار كرد چي شد؟ همين ؟!!!!! نهههههههه من ناروتو ميخوام![]()
آقا من فقط تا قسمت 233 شیپودن دیدم بعدم مبارزه دوبرادر اوچیها کلن که بسیار زیبا بود. حوصله باقی قسمتارو ندارم، فقط میشه بگید ساسکه و ناراتو باهم مبارزه می کنند یا نه تو کدوم قسمته اگر اره آیا؟! اصلا الان کلا کی به کیه؟!![]()
شما خیلی عقبی برادر. مانگا ناروتو تموم شد . بله آخرش دوباره مبارزه میکنن با هم، میزنن پدر هم رو در میارن.
خوب من الان این اونترنت پدر فلان شده رو هرچی می گردم گیج تر می شم دو سه تا قسمت آخر جنگ ساسکه و ناراتو کجاست الان اپیسود چنده؟! سیسون چنده؟! بگید راحت شیم بریم یکم هیجان کسب کنیم از این انیمه خوش ساخت و البته خوش داستان.![]()
انیمه رو من اصلا نمیدونم الان به کجا رسیده. فقط مانگا رو دنبال کردم. مانگا چپتر 694 دیگه مبارزه آخر این دوتا شروع میشه.
انيمه اگه اشتباه نكنم بايد اونجايي باشه كه ناروتو و ساسكه ميميرند به ظاهر و داناي شش طريقت مياد سراغشون . كلا انيمه گندزده ، با اين كيفيت ساختش روز به روز داره بدتر ميشه از كيفيت افتاده . شما اوايل شيپودن رو مقايسه كن با الان ، كلا بيكيفت شده
فكر كنم قسمت 417 يا 418 باشه . فصل 19 هست
خیلی جالبه. من فکر نمیکردم توی یه فوروم فنی (نسبتآ) تاپیکی برای انیمه هم باشه! راستش هم تعجب کردم هم خیلی خوشحال شدم. من از طرفداران به شدت پر و پا قرص انیمه ی ناروتو هستم. اسم کاربریم و آواتارم کاملا مشخصه. kyuubi9Kitsune یعنی روباه 9 دم و آواتارمم که همون کیوبی داخل بدن ناروتوئه. شخصیتهای مورد علاقه ام به ترتیب اولویت: اوچیها ایتاچی- جیرایا سنسی و هاتاکه کاکاشی هستن. البته هرکدوم از شخصیتهای این انیمه به نوعی دوست داشتنین. خیلی متاسفم که سریال داره تموم میشه. هرچند پونزده سال ادامه، نشونه ی موفقیت کامل یه انیمه ست و اینکه پرطرفدارترین و پربیننده ترین انیمه ی دنیاست.
ناروتو و ساسکه هم که آخرشن. حتما دوستداران این انیمه میدونن که این دو تا در واقع همون یین و یانگ هستن. دو نیمه روشن و تاریک که در عین تقابل، باعث تکامل دنیا هستن. البته مطابق فلسفه خاور دور.
از دیدن دوستان ناروتوئی خیلی خوشحال شدم.
براتون آرزوی موفقیت دارم. اگه دوست داشتید بیشتر درباره این موضوع صحبت میکنیم. هرچند من عضو انیمه ورلد هستم که فوروم تخصصی انیمه هست و دو فوروم دیگه ی انیمه.
و جالب اینجاست تا قبل از ناروتو از انیمه متنفر بودم و مدام با فوتبالیستها مقایسه اش میکردم ولی با دیدن ناروتو خیلی چیزها یاد گرفتم. ناروتو فقط یک انیمه نیست، ناروتو قصه رنج و تنهایی و تسلیم نشدنه. اصلا این انیمه مال بچه ها نیست.
ساعت پخش این انیمه تو خود ژاپن درست قبل از اخبار سرارسریه و بیشتر مخاطب بزرگسال داره.
ببخشید پرگویی کردم. با احترام...
نکته: هرچند مهر داره تموم میشه ولی من تقویم ناروتوئی این ماه و آبان ماه رو براوتن میذارم. امیدوارم خوشتون بیاد.![]()
الان قسمت 433 آپ شده. من برعکس شما اصلا مانگا رو ندیدم که جذابیت انیمه رو از دست ندم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)