چطور میشه Windows Security Alert رو در قسمت Tray غیر فعال کرد یعنی دیگه نباشه...
تنظیمات آپدیت و فایروال من غیر فعاله .
سلام
برو تو Control Panel و Security Center رو اجرا کن .
در سمت چپ پنجره Security Center روی گزینه ی Change the way Security Center alerts me کلیک کن.
در پنجره ی جدیدی که باز میشه تیک هرسه گزینه رو بردار و پنجره رو OK کن.
سلام بچه ها!
سرچ کردم ، یافت نشد چیزی!
واسه اجرای Administrative Tools و Event Viewer و ... ارور apphelp.dll not found میده...من با این فایل کذایی کاری نداشتم که...احیاناً ویروس که نیست؟ چون Nod32 آپدیته...
راه حل چند تا سایت رو خوندم ، اکثراً گفته بودن ریستور کنم ، از سی دی ویندوز کمک بگیرم ، یا اینکه فایل dll رو از سایت های ارائه دهنده بگیرم و کپی کنم (که البته این آخری رو به شدت نهی کرده بودن که نکنم ترجیحاً!)
راه حل سریع تر ندارید؟ ترجیحاً چیزی که یه ریستارت هم نخواد
ادیت: از همون راه حل آخر رفتم و درست شد...(فایل رو دانلود کردم و در sys32 کپی نمودم!)
======================
مشکل تازه:
یکی از دوستان میگه تو طراحی سایت با دریم ویور ، وقتی می خواد با Brower از کار Preview بگیره ، ارور 500 میده...اشکال از کجاست؟
بحث های نرم افزاری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
آقا من دو تا كامپيوتر دارم وميخوام با هم شبكشون كنم
هر دو XP هستن
هر كاري كه بگيد كرديم
پينگ گرفتم و چهار ارتباط برقرار بوده ، فايروال رو غير فعال كردم ، IP دادم ولي وقتي ميرم تو my network places و رو نام كامپيوتر دوم كليك ميكنم ارور زير ميياد

اين ارور براي هر دو كامپيوتر مياد
تو تاپيك شبكه هم دنبال مشكلم گشتم ولي چيزي گيرم نيومد گفتم شايد اين جا دوستان بتونن كمكم كنن
با تشكر
تایپک های زیر رو مطالعه کنید :
کد:
ایکونها با دو تا پسوند ico و png موجود هستند که وقتی میخواید ایکون یک پوشه را عوض کنید فقط ایکون با پسوند ico را ویندوز اجازه میده به فولدر اختصاص بدی و با فرمت png را نمیشناسه
شما اول باید فرمت تصویری رو به ico تبدیل کنید ، سپس اقدام به تعویض آیکون درایو کنید :
با استفاده از نرم افزار زیر میتونید اینکارو بکنید :
ToYcon
کد:
آموزش :
کد:
موفق باشید