تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 800 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام بچه ها!

سرچ کردم ، یافت نشد چیزی! 

واسه اجرای Administrative Tools و Event Viewer و ... ارور apphelp.dll not found میده...من با این فایل کذایی کاری نداشتم که...احیاناً ویروس که نیست؟ چون Nod32 آپدیته...
    راه حل چند تا سایت رو خوندم ، اکثراً گفته بودن ریستور کنم ، از سی دی ویندوز کمک بگیرم ، یا اینکه فایل dll رو از سایت های ارائه دهنده بگیرم و کپی کنم (که البته این آخری رو به شدت نهی کرده بودن که نکنم ترجیحاً!)

راه حل سریع تر ندارید؟ ترجیحاً چیزی که یه ریستارت هم نخواد

ادیت: از همون راه حل آخر رفتم و درست شد...(فایل رو دانلود کردم و در sys32 کپی نمودم!)

======================

مشکل تازه:

یکی از دوستان میگه تو طراحی سایت با دریم ویور ، وقتی می خواد با Brower از کار Preview بگیره ، ارور 500 میده...اشکال از کجاست؟
    Last edited by Kurosh; 30-11-2009 at 15:36.

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    آقا من دو تا كامپيوتر دارم وميخوام با هم شبكشون كنم
    هر دو XP هستن
    هر كاري كه بگيد كرديم
    پينگ گرفتم و چهار ارتباط برقرار بوده ، فايروال رو غير فعال كردم ، IP دادم ولي وقتي ميرم تو my network places و رو نام كامپيوتر دوم كليك ميكنم ارور زير ميياد

اين ارور براي هر دو كامپيوتر مياد
    تو تاپيك شبكه هم دنبال مشكلم گشتم ولي چيزي گيرم نيومد گفتم شايد اين جا دوستان بتونن كمكم كنن
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید.

موفق باشید
    ایکونها با دو تا پسوند ico و png موجود هستند که وقتی میخواید ایکون یک پوشه را عوض کنید فقط ایکون با پسوند ico را ویندوز اجازه میده به فولدر اختصاص بدی و با فرمت png را نمیشناسه

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چطور میشه Windows Security Alert رو در قسمت Tray غیر فعال کرد یعنی دیگه نباشه...

تنظیمات آپدیت و فایروال من غیر فعاله .
    سلام

برو تو Control Panel و Security Center رو اجرا کن .

در سمت چپ پنجره Security Center روی گزینه ی Change the way Security Center alerts me کلیک کن.

در پنجره ی جدیدی که باز میشه تیک هرسه گزینه رو بردار و پنجره رو OK کن.

سلام بچه ها!

سرچ کردم ، یافت نشد چیزی! 

واسه اجرای Administrative Tools و Event Viewer و ... ارور apphelp.dll not found میده...من با این فایل کذایی کاری نداشتم که...احیاناً ویروس که نیست؟ چون Nod32 آپدیته...
    راه حل چند تا سایت رو خوندم ، اکثراً گفته بودن ریستور کنم ، از سی دی ویندوز کمک بگیرم ، یا اینکه فایل dll رو از سایت های ارائه دهنده بگیرم و کپی کنم (که البته این آخری رو به شدت نهی کرده بودن که نکنم ترجیحاً!)

راه حل سریع تر ندارید؟ ترجیحاً چیزی که یه ریستارت هم نخواد

ادیت: از همون راه حل آخر رفتم و درست شد...(فایل رو دانلود کردم و در sys32 کپی نمودم!)

======================

مشکل تازه:

یکی از دوستان میگه تو طراحی سایت با دریم ویور ، وقتی می خواد با Brower از کار Preview بگیره ، ارور 500 میده...اشکال از کجاست؟
    بحث های نرم افزاری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام:
    آقا من دو تا كامپيوتر دارم وميخوام با هم شبكشون كنم
    هر دو XP هستن
    هر كاري كه بگيد كرديم
    پينگ گرفتم و چهار ارتباط برقرار بوده ، فايروال رو غير فعال كردم ، IP دادم ولي وقتي ميرم تو my network places و رو نام كامپيوتر دوم كليك ميكنم ارور زير ميياد

اين ارور براي هر دو كامپيوتر مياد
    تو تاپيك شبكه هم دنبال مشكلم گشتم ولي چيزي گيرم نيومد گفتم شايد اين جا دوستان بتونن كمكم كنن
    با تشكر
    تایپک های زیر رو مطالعه کنید :

کد:
    ایکونها با دو تا پسوند ico و png موجود هستند که وقتی میخواید ایکون یک پوشه را عوض کنید فقط ایکون با پسوند ico را ویندوز اجازه میده به فولدر اختصاص بدی و با فرمت png را نمیشناسه
    شما اول باید فرمت تصویری رو به ico تبدیل کنید ، سپس اقدام به تعویض آیکون درایو کنید :

با استفاده از نرم افزار زیر میتونید اینکارو بکنید :

ToYcon

کد:
    آموزش :

کد:
    موفق باشید

5. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ananthisnameisz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دنیای p30

پيش فرض ups چیست؟

با سلام خدمت دوستان میخواستم یه توضیح کامل در مورد گزینه ups در power option کنترل پنل بدید....اگه کتابی چیزی هم در موردش وجود داشت لطفا بذارید....باز هم تاکید میکنم که لطفا توضیح کامل باشه و همه چیزهاش رو توضیح بده....ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان میخواستم یه توضیح کامل در مورد گزینه ups در power option کنترل پنل بدید....اگه کتابی چیزی هم در موردش وجود داشت لطفا بذارید....باز هم تاکید میکنم که لطفا توضیح کامل باشه و همه چیزهاش رو توضیح بده....ممنونم
    سلام

محتوای مخفی: شرح 
    امروزه با وجود مادربرد هایی که خیلی هم گران نیستند می توانید از روشهای ارزان قیمت مختلفی برای حفاظت مادربرد کامپیوتر در برابر مشکلات منبع تغذیه ( برق شهر ) استفاده کنید. ولی هیچ روشی مانند استفاده از UPS یا یک منبع تغذیه بدون وقفه نمی تواند از مادربرد یا سایر تجهیزات گرانقیمت شما در برابر مشکلات برق حفاظت کند. زمانیکه شما یک سرور یا کامپیوتر گرانقیمت دارید اهمیت وجود UPS بیشتر می شود. UPS برای فیلتر نوسانات ناخواسته برق ورودی و کنترل ولتاژ آن دارای مدارات خاصی است. و برای حل مشکل قطع برق یا افت بیش از حد ولتاژ ( افت ولتاژ برای بسیاری تجهیزات مضر است یا سبب از کار افتادن موقت آنها می شود ) از باتری استفاده می کند. که کل این مچموعه را تغذیه پشتیبان می گویند.

UPS=Uninterruptible Power Supplies

اطلاعات کاملتر :

کد:
    موفق باشید
    Last edited by Masоud; 03-12-2009 at 21:33.

8. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دنیای p30

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب شما M.Masoud.M عزیز.....ولی همین دیروز یه مشکلی برای من پیش اومد......بعد از اینکه یه گوشی رو با کابلش به کامپیوتر وصل کردم،وارد هر پوشه ای که میشدم یه پوشه جدید بنام new folder ایجاد میشد و وقتی واردش میشدم my documents رو باز میکرد و امروز هم که کامپیوتر رو روشن کردم دیگه سیستم بالا نیومد....میخواستم بدونم مشکل و راه حلش چیه.....ممنون
    در ضمن من از دو تا ویندوز استفاده میکنم که الان با دومی وارد اینترنت شدم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب شما M.Masoud.M عزیز.....ولی همین دیروز یه مشکلی برای من پیش اومد......بعد از اینکه یه گوشی رو با کابلش به کامپیوتر وصل کردم،وارد هر پوشه ای که میشدم یه پوشه جدید بنام new folder ایجاد میشد و وقتی واردش میشدم my documents رو باز میکرد و امروز هم که کامپیوتر رو روشن کردم دیگه سیستم بالا نیومد....میخواستم بدونم مشکل و راه حلش چیه.....ممنون
    در ضمن من از دو تا ویندوز استفاده میکنم که الان با دومی وارد اینترنت شدم.
    سلام

ویندوز شما به احتمال زیاد ویروسی شده.

به دو تاپیک زیر برید ، اونجا راه حل پاک کردن انواع ویروس ها توضیح داده شده :

روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری

کد:
    PrevX آنتی ویروسی بسیار عالی جهت شناسایی و پاکسازی ویروس های جدید و ناشناخته

کد:
    موفق باشید

11. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دنیای p30

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    وقتی رو منو ی Start کلیک می کنم چندین ثانیه طول می کشه باز شه که خیلی اذیت می کنه
    از نوت بوک استفاده می کنم
    بعضی وقتا که سیستم می ره رو استند بای بعدش هر دکمه ای رو که می زنم از حالات استند بای بیرون نمی یاد
    از ویندوز ارجینال که همراه خود لپ تاپ بود استفاده می کنم که xp یه sp2 هست
    با اخرین ورژن nod32 سیستم رو یه اسکن کامل کردم که هیچ ویروسی نداشت و تازه 4 روز هست ویندوز روش نصب کردم که البته از همون اول اینجوری بود نوت بوک هم نو خریدم
    این مشخصات سیستم هست :
    CPU : Core t5870 2.0GH
    3GB DDR2 @ 800 Ram
    HDD 320 5.400 rpm
    VGA : 8200 512MB

ممنون می شم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •